Laptop süt döküldü ekran mürekkepli kaldı
Arkadaşlar laptop kapalı vaziyetteyken üstüne meyveli süt döküldü hemen üstünü sildim sonra açtım bilgisayarı ekran gitmiş mürekkepli görüntü var ekranda. Sıvı nerden girdi içeriye hiç anlamadım zaten. Neyse ekranı söktüm ben hiç sıvı teması yok ( olsa farkederim çünkü şekerli ) anlamadım hiç bişey, hdmi ile tvye bağlayınca ekran geliyor bu arada onda problem yok. Şimdi bilgisayarcıya versem ekranı değiştirecek komple 2000 lira para vericem acaba sorun ekran dışında bişeyde olabilir mi bunu test etmek için de yine bi laptop ekranı bulmalıyım napcam kafam çok karışık
Arkadaşlar laptop kapalı vaziyetteyken üstüne meyveli süt döküldü hemen üstünü sildim sonra açtım bilgisayarı ekran gitmiş mürekkepli görüntü var ekranda. Sıvı nerden girdi içeriye hiç anlamadım zaten. Neyse ekranı söktüm ben hiç sıvı teması yok ( olsa farkederim çünkü şekerli ) anlamadım hiç bişey, hdmi ile tvye bağlayınca ekran geliyor bu arada onda problem yok. Şimdi bilgisayarcıya versem ekranı değiştirecek komple 2000 lira para vericem acaba sorun ekran dışında bişeyde olabilir mi bunu test etmek için de yine bi laptop ekranı bulmalıyım napcam kafam çok karışık
İphone 11 sürekli çıkan icloud dolu hatası
Arkadaşlar iclouda hiç bir şeyi yedeklemiyorum. Yalnızca whatsapp sohbetlerini yedekliyorum, onun dışındaki her şeyi kapattım. Zaten kullanılan alan 1.9 gb gözüküyor o da yalnızca whatsapp. Ama iki gündür whatsappı da yedeklenemiyorım yer dolu hatası veriyor. Ve ayarlarda bildirim işareti var icloud saklama alanı doldu, saklama alanı almak ister misiniz diye karşıma çıkıyor sürekli. Ancak dediğim gibi yer dolu değil 3 gb boş alan var. Neden yaşıyorum böyle bir sorun bilen var mı
Airpods pro sakın almayın
Böyle rezil bi kulaklık olamaz. Kulaklarınızı mahvediyor. En fazla yarım saat kulağınızda tutabiliyorsunuz ve sonra tüm gün ağrısını çekiyorsunuz zaten. Silikonlu kulaklık işte en fazla ne kadar kötü olabilir diye düşünmeyin. Ağple öyle değişik bi tasarım yapmış ki, resmen kulak düşmanı üretmişler. Sıradan 50 liralık silikon kulaklıklar bile kulağa çok iyi uyarken ve ağrı vs yapmazken. Bu airpods prolar berbat. Almadan önce çok fazla inceleme vs izledim ama hepsi reklam büyük ihtimal, çünkü hiçbirinde kulağa uyum sağlayamama, kulaktan düşme, ağrı yapma sorunlarından bahsetmiyor.ve bir de görmüşsünüzdür airpods prolar için iphoneda kulaklık ucu testi var, ben 3 tane ucu da denedim 3üne de kulağınıza iyi yerleşti dedi. Yani tamamen yalan bir test. Bir de kulaklığı daha dün aldım. 14 gün iade prosedürü kulaklıklar için de geçerli mi acaba?
İphone 11 pil sağlığı artmış
İos 14.5le gelen kalibrasyon durumundan dolayı galiba pil sağlığım 85ten 90a çıkmış. Ama ben hiç 90lık bi pil sağlığı hissetmiyorum, şarj baya hızlı bitiyor. Hatta 85 bile değil de 80 civarı olduğunu düşünüyorum. Kalibrasyon sonrası artış yaşayan var mı ne düşünüyorsunuz
İphone 11 şarj azalınca donma
Arkadaşlar şarj 10un altına düşünce telefon kasmaya başlıyor, 1 senelik telefon pil sağlığı 85. Böyle bi durum yaşayan var mı? Sorun pil midir acaba başka birşey mi
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 32
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.431 (Bu ay: 238)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar