Böyle rezil bi kulaklık olamaz. Kulaklarınızı mahvediyor. En fazla yarım saat kulağınızda tutabiliyorsunuz ve sonra tüm gün ağrısını çekiyorsunuz zaten. Silikonlu kulaklık işte en fazla ne kadar kötü olabilir diye düşünmeyin. Ağple öyle değişik bi tasarım yapmış ki, resmen kulak düşmanı üretmişler. Sıradan 50 liralık silikon kulaklıklar bile kulağa çok iyi uyarken ve ağrı vs yapmazken. Bu airpods prolar berbat. Almadan önce çok fazla inceleme vs izledim ama hepsi reklam büyük ihtimal, çünkü hiçbirinde kulağa uyum sağlayamama, kulaktan düşme, ağrı yapma sorunlarından bahsetmiyor.ve bir de görmüşsünüzdür airpods prolar için iphoneda kulaklık ucu testi var, ben 3 tane ucu da denedim 3üne de kulağınıza iyi yerleşti dedi. Yani tamamen yalan bir test. Bir de kulaklığı daha dün aldım. 14 gün iade prosedürü kulaklıklar için de geçerli mi acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AirPods Pro: Dikkat Edilmesi Gerekenler
AirPods Pro, ses kalitesi ve gürültü engelleme özellikleriyle öne çıkan popüler bir kulaklıktır. Ancak bazı kullanıcılar, kullanım sırasında sorunlar yaşamaktadırlar.
AirPods Pro'yu almadan önce şu hususları göz önünde bulundurmalısın:
- Kulaktan Düşme: AirPods Pro'nun tasarımı bazı kulaklar için uygun olmayabilir ve kolayca düşebilir.
- Kulak Ağrısı: Silikon kulak uçları hassas kulaklara baskı yapabilir ve ağrıya neden olabilir.
- Silikonsuz Kullanım: Silikon kulak uçları kullanmadan AirPods Pro'yu kullanmak rahatsız edici olabilir ve gürültü engelleme performansını düşürebilir.
- Kulaklık Ucu Düşmesi: AirPods Pro'nun kulaklık uçları bazen düşebilir ve kaybolabilir. Bu, uygun olmayan kullanım veya yanlış boyutta kulaklık uçlarının kullanılması nedeniyle olabilir.
Bu sorunları yaşama riskini azaltmak için aşağıdaki önlemleri alabilirsin:
- Doğru Boyutlu Kulaklık Uçlarını Kullan
- AirPods Pro'yu Kulaktan Düşmemesi İçin Tak
- Gerekirse Silikonsuz Kullanmayı Dene
AirPods Pro'yu satın almadan önce bu hususları göz önünde bulundurmak ve bunların senin için önemli sorunlar olup olmadığına karar vermek önemlidir.