Şimdi Ara

Huawi Ascen G301 unroot (tigermaxus)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu işlemi yapmak çok basit ve hiç bir programa gerek kalmadan işinizi halledeceksiniz,
    Unroot işlemini yapmadan önce bikaç şey söylemek istiyorum huawei ascen kullanıcıların coğu bu forumda huawei ascen g301 root adlı yazıyı okuyup telefonlarını rottlamışlardır,coğu kişinin aklında telefonumu rootlasam garantiden cıkarmı düşüncesi var,doğrudur bende ilk telefonumu rootladığımda kafamda garantiden cıkarmı düşüncesi vardı mağlum telefonu alalı 1 ay bile almadı neyse bundan hiç korkmanıza gerek yok az sonra yapacagınız bir iki adımdan sonra telefonunuz un-root olup telefonu ilk aldığınız günki gibi yapacaksınız ve bundan emin olun ben teli 5 defa root ve un-root yaptım her defasında aynı başarıyı yakaladım....Fazla uzatmadan;

Huawei Ascend G301 diğer adıyla U8816 un-root yapmak için

Hemen HUAWEİ nin resmi sitesine girip Huawei ascend g301 için duran 2.3 UPDADE (güncelleme ) rar dosyasını indirin

sonra bu rar dosyasını telefonunuzun hafıza kartına kopyalayın ve hafıza kartınızı tele bağladıktan sonra dosya yöneticisine girip sd card a yanı hafıza kartına attıgınız rar arşivi şeklindeki update dosyasını bulun ve üzerine tıklayıp rar arşivin içindekileri dışarı cıkarın, Cıkan dosyaların içinde 'dload' adlı dasyayı kesip sd cardınızın yani hafıza kartınızın girişine yapıştırın yani dosya yüneticisini acıp sd carda girdiğinizde 'dload' dosyası ana dizinde görünsün.....

Ve bunları yaptıktan sonra telefonu kapatın bataryayaı cıkarın 10 sn sonra bataryayı takın

ve ses tuşlarının yani ses+ ve ses- tuşunu basılı tutun ve olara basılı iken açma tuşuna basın ve tutun
    günceleme yüklenmeye başlayıca tuşları bırakabilirsiniz,alta gri cubuk pembeleşerek ilerliyorsa bilinizki güncelleniyor (UYARI :eğer güncelleme sırasında hata olursa veya direk ekran pembe olursa gidip dosyaları uygun bir şrkilde sd carda kapyaladığınızda emin olup tekrar yaın)

Güncelleme bitikten sonra talefonun acılmasını bekleyin acıldıktan sonra telefonunuzun root yetkisinin kalktıgını ve tamamaen Orijinal ve garanti kapsamına giren ilk aldığınız halini göreceksiniz

kesinlikle denenmiştir %100 başarısı vardır Yani gidip unroot programalarıyla uğraşmadan güncelleme dosyasını yükleyip işinizi temiz yapıp sağlama alın.....

----facebook sayfası: TİGERMAXUS (teknoman) ------GÜLE GÜLE KULLANIN------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigermaxus -- 13 Mart 2014; 12:36:27 >

• (tigermaxus) huawei ascend g301 için fm radio orjinal ve birebir

https://drive.google.com/folderview?id=0B34NN9o1wy4lcDFLampYak9mNDg&usp=sharing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigermaxus -- 28 Şubat 2014; 13:12:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei Vision U8850 Orjinal ROM
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.