Şimdi Ara

HUB BAĞLANTI NOKTASINDA GÜÇ YÜKLENMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
13.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows XP SP2 işletim sistemine sahip bir laptop kullanıcısıyım. HUB BAĞLANTI NOKTASINDA GÜÇ YÜKLENMESİ gibi bir sorunla karşı karşıyayım. İnternette araştırdım, Windows update yapın falan diyorlar. Sorunun bundan oldugundan emin değilim. Update ediyorum gerçi ama bu sorun yüzünden format attım bilgisayara, atmadan evvel update ler tamamdı.

Sorun benim tahminimce takılı halde bir anda bozulan gamepad imden kaynaklandı. O günden beri usb ler boşken bile aynı uyarıyla karşılaşıyorum. Herhangi bir sonuç alamadım..

• Diğer ingilizce başlığı neden açtın?
    Hadi açtın başlığı HUB BAĞLANTI NOKTASINDA GÜÇ YÜKLENMESİ cümlesinin ingilizcesi olarak açmışsın ama yanlış çevirmişsin.
    Okuyorum okuyorum anlamıyorum ne demek istiyor diye.aynen google a yazdım yine tık yok :D
    Baya bi kızdım sana
    Şimdi gelelim soruna
    İşletim sistemin nedir?(xp-vista-sp1-sp2-sp3 hepsini belirt lütfen)
    Laptopun bütün driverları yüklü mü?
  • yanlış olabilir önemli degil, Power Surge Problem olarak geçiyor.. neyse ki ilgilenen birisi cıkageldi kraliçeden falan bahsetmişler..

Service Pack 2 haliyle format atıyor bilgisayar. Windows update sonrasında SP3 e çekti kendini. Tüm driverlar yüklü. Bulabildigim tek sonuc uyarıyı gizlemek. Anlaşılan klasik bir HP Pavillon problemi. Ama sonuc yok..
  • http://www.datx.com/phpkb/question.php?ID=555
    sen yeterince araştırmışsın ama ben yine de sana şu üstteki linki vereyim.detaylı anlatmıyorum çünkü ingilizce bildiğini bizlere fazlası ile gösterdin :)
    sorununun donanımsal değil yazılımsal olduğunu düşünüyorum.
    Usb konusunda tecrübeli arkadaşlar var.onlarda yazarlar başlığa.
    Ama bunun yanında sorunun donanımsal mı yazılımsal mı olduğunu anlamak için cihazda usbden bağlı webcam mouse gibi parçalar var ise onları çıkart ve bilgisayarı baştan başlatarak bir deneme yap.
  • ilgin için teşekkür ederim arkadaşım. USB ler boşken de aynı hatayı alıyorum. Yolladığın link e bakacam. Saolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

Diğer ingilizce başlığı neden açtın?
    Hadi açtın başlığı HUB BAĞLANTI NOKTASINDA GÜÇ YÜKLENMESİ cümlesinin ingilizcesi olarak açmışsın ama yanlış çevirmişsin.
    Okuyorum okuyorum anlamıyorum ne demek istiyor diye.aynen google a yazdım yine tık yok :D
    Baya bi kızdım sana
    Şimdi gelelim soruna
    İşletim sistemin nedir?(xp-vista-sp1-sp2-sp3 hepsini belirt lütfen)
    Laptopun bütün driverları yüklü mü?

Sevgili Mesut, bence aklı başında ve ciddi olanlara yanıt ver. Bu çetin dalga geçiyor forumla.
  • arkadaşlar bu sorunu hata gizlemenin haricinde çözebilen var mı ?

aynı durum benim de başımda, taşınabilir hdd kullanmaya başladıktan bir süre sonra başladı. hdd kablosu arızalıydı sanırım ve usb portları bozdu sanırım. formattan sonra da hata devam ediyor. yazılımdan ziyade donanımsal bir sorun var bence.

tabii hatayı gizlemek yeterli değil, çünkü usb portun bu durumda kalması system dosyasının aşırı performans çekmesine ve makinanın inanılmaz avaşlamasına neden oluyor. winamp da bile zorlanıyor bazen o derece.

çözüm tespit edebilen arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.
  • ben biliyorum arkadaşlar anladığım kadarıyla veri yolu çakışması bu ama sorunu biz hallettik tek çözümü anakartın üzerindeki intel çipini ribalınk yaparak bulduk sonbra bir daha o hata gelmedi

şimdi bende aldım laptop ve aynı hata va r ben bunu kapatalırmıyız diye baktım mama çözüm değilmiş arkdaşlar dediğim gibi intel çipi altındaki leğimlerden biri boşta olduğundan dolayı bu hata geliyor hadi kolay gelsin sorusu olan varsa telimi yazayım 05376377694 burdan da anlatırım bunun gitmesiini istiyosanız makinanın susmasınıda % 25 ihtimal göze alıcaksınız saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.