Şimdi Ara

hub ile ağ bağlantı da sorun var!Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biz üst komşu ile interneti ortak kullanıyoruz.Ben laptop aldım.Hem masaüstünü hemde laptop u internete bağlamak istiyorum.Ama sorun oluyor internete bağlanıyorlar çok yawaş giriyor yada girmiyor.

Bağlantıyı ise üst komşudan gelen kabloyu 8 li hub taktım.Hub dan ise bir laptop a birde masaüstüne kablo çektim. Bu iki kabloyuda cross kablo yaptım. Acaba sorun nerde yardım ederseniz sevinirim...

• beyler yardım edin lütfen.
  • Hub mı kullanıyorsun swich mi swich ise sorun çıkmaması lazımdı. Kabloları neden cross bağladın düz bağlantı lazımdı ama yeni donanımlar iki türlüde kabul ediyordu. Bağlantının yavaş olması bir ihtimal komşundan gelen kabloda yada bağlantılarında sorun olabilir.
  • hub kullanıyorum.Şu anda Düz bağlantı yaptım ama yine internete yavaş bağlanıyor.Bir anlam veremedim.Komşudan gelen kabloyu direk pc ye takınca sorun olmuyor. acaba hubdan olabilir mi?
  • Biraz eskiden kalma birşey sanırım hub pek yok çünki piyasada eğer direk bağlayınca sorun yoksa yeni bir swich alman iyi olur ucuz ürünler zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.