Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Huion Kamvas Pro 13 Satın Al 9 Nisan 2021 17:53 1 1 Huion Kamvas Pro 13 Huion Kamvas Pro 13, Amazon Amerika'dan 1 sene kadar önce satın almıştım eşim için. Ancak tablet ile çizimi tercih ettiği için çok çok az kullanıldı. Son 6 aydır da kutusu bile açılmamıştı. Hiç bir sorunu yok, kaleminin kendi üstünde gelen ucu haricinde yedek uçları dahi takılmadı. Elimden geldiğince detaylı foto çekmeye çalıştım. Orjinal kutusu, aksesuarları mevcut. Kargoyu yurtiçi kargo ile ben karşılayacağım. Sormak istediğiniz bir konu olursa memnuniyetle cevaplamaya çalışırım.Herkese iyi forumlar.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Ipad Pro 12.9 4th Gen 256 GB Space Gray Huion Kamvas Pro 13