Şimdi Ara

Huku için mühendisliği bırakmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam pişman mısınız hukuktan veya eşit ağırlıktan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LawLove kullanıcısına yanıt
    Mühendislik okumak istemiyorum.Okusam da büyük ihtimalle uzadıkça uzayacak çünkü derslere hiç ilgim yok ve çalışasım gelmiyor.Hukuk okumayı liseden beri istiyorum aslında ama hata yapıp sayısal seçtim ve buraya kadar geldi olaylar.Kitaplara da bakacağım teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git istediğin bölümü oku, üni derslerini boşver sadece sınava çalış. Benden tavsiye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum ama kazanamama ihtimalim de var.O zaman boşa gidecek 1 sene.Ondan da korkuyorum

• Matematik için de kitap tavsiye edebilir misin

• Üşengeçadam0 kullanıcısına yanıt
    Hukuk okuyorum zengin yada siyasi bir ailen varsa mantıklı yoksa mühendislik daha iyi

• Scath S kullanıcısına yanıt
    Pişmanlık değil de daha iyisini yapabilir miydim diye düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anliyorumm A kullanıcısına yanıt
    Yalnız o dediğin mühendislik için de geçerli

• Neyi seviyorsan onu oku. Ayrıca parası için de meslek seçilmez. Her iki mesleğinde para kazananı, kazanmayanı var. Bunun garantisi yok. Hukukta işsiz kalmak da imkansız gibi bir şey. Bir sürü seçeneğin var. Kpss ye girersin kamu avukatı olursun, sınava girip hakim olursun, okulda kalıp doçent olursun, şirkette çalışan avukat olursun, özel bürosu olan avukat olursun, yazı işleri müdürleri hukukçudan seçecekler artık, karakol amirlerini hukukçudan seçecekler, kaymakam olursun.. Falan da filan. Hala işsiz kalıyorsan kendi kabahatin.

• Okeanos_1 kullanıcısına yanıt
    Hukuk kazanabilirsem işsizlik sorunu yaşamayacağımı düşünüyorum ben de fakat tek problem hukuk fakültesini kazanabilmek.Eger 1 sene buna ayırıp kendi bölümümü umursamayıp sınavdan düşük alırsam bir daha toparlanamam.Mühendislik de yalan olur hukuk da.Benim problemim bu aslında

Hocam ben girdigim sene benim edebiyat netim 36 idi ki sadece lise bilgimle yapmıştım ve benimle aynı matematiği yapıp edebiyatı mesela 50 civarı yapan 5 bin oluyordu 40 -45 arası 15 civarıydı galiba matematik yaptıktan sonra edebiyat çerez hem.sistem de değişmiş mat kas.

Mat için youtube da çok güzel ders anlatan bir sürü hoca var, benim girdiğim sene sistem, soru tarzları falan yeni değiştiği için güzel diyebileceğim çok kaynak yoktu, bi ara acil yayınlarını çözüyordum çok zor gelmeye başlayınca bıraktım, 345 soru bankasını biraz çözdüğüm hatırlıyorum ama genel olarak sürekli video ders izleyerek hazırlanıyordum. Zaten son sene açık liseye geçmiştim sürekli bilgisayar başında geçti.

Hukukçu mühendisten çok ama birde mühendislikte başarılı isen bunu çabuk gosterirsin hukuk öyle değil herkes tanıdığa is yaptırma pesinde

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Ben de ygs lysde 38 edebiyat yapmıştım hiç çalışmadan bakalım bu sene nasıl olacak

• Anliyorumm A kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın da problem zaten benim iyi bir mühendis olamayacağımı düşünmem

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.