Şimdi Ara

Hukuk BaraJı Tm2 Geç Kalk .... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hasinbarbi3

Anlamıyor musun?Sen 11k olduguna. YAt kalk dua et.Ygs gecesınde baban seni kaldırıp ben evden ayrılcam.Seni de evlatlıktan reddediyorum.Her yerde çocuk bulurum ben deyip.Gece evi terk etse ve uyumasan sabaha kadar ağlayıp kalkıp sınava girsen ne yaparsın düşündün mü?

lys de kaydırma yaptım diyorsun simdidde geliğ ygs gecesi sıkıntı yşadım diyorsun yalan söylemek içinde bir zeka lazımdır be olmuyorsa zorlama
  • MoonMove M kullanıcısına yanıt
    Tm-3 sıralamam 70 bin özel hukuk yazıcam; senin evden çıkmadan ders çalışman beni ilgilendirmez imkanın varsada paşalar gibi okursun burda fakir edebiyatı yapma
  • Yaz Yaz 2 kasa 1 Masa 2 prof toplama Docent ile ders işlersiniz.Mezun oluncada bi şey bilmiyoz diye ağlama hahaha..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legulas12 L kullanıcısına yanıt
    Hukuk o kadar basit değil. İyi özellerden mezunlar bile tutunamayıp babaları büro açıyorlar çarkı döndürmeye çalışıyorlar. DEU hukuk fakültesi dekanının sözüdür ''Herkes hukuk mezunu olur ama herkes hukukçu olamaz''. Gerçek bu, vasıfsız avukat yetişmemesi için bu sınırlama gerekliydi. Ama bende yetenek var ben çalışırım yaparım diyorsan eyvallah. Kimsenin fakir edebiyatı yaptığı yok, emeğinin karşılığını istiyor millet. Bir zahmet geçen sene 360 bininci olup hukuka giden adam avukat olmasın. Sadece çıtayı aşağıya çekiyor.
  • baraj daha da yukarı çekilmeli 40 bin falan ygs lysye calısma zahmeti göstermeyen adam ilerde hiç çalışmaz biz eşşekmiyiz o kadar sıkıntya katlandık iyki giremiyor zenginler
  • MoonMove M kullanıcısına yanıt
    Ahahahahhwhahaahahah neden bu kadar içerliyorsun ki bu duruma ismi olan özel üniversitelerin bir çoğu hoca satın alır :) sen öyle toplama doçent falan yazıyorsun ama sende biliyorsun aslında işin öyle olmadığını tabi sen sabahlara kadar çalışıp bi yer kazandın, ben günde 2 saat ders çalışarak kazandım ve aynı diplomaya sahip olacağımız için sinirden köpek gibi kudurmanı mazur görüyorum ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.