Şimdi Ara

Hukuk BaraJı Tm2 Geç Kalk ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar davayı açan salaklar Tm2 ye göre çalıştı olum son sene kalktı diyorlar.Lan biz son sene 1 sene çalıştık.Tm3 ağırlıklı.Korkmayınbaraj kaldırılmaz Tm2 ye de geçmez.200 binle paran var diye hukuk oku iyi neymiş eğitim hakkı elimizden alınamazmış.Ben geçen sene 46 bininci oldum hukuk kazanmak için seneye kaldım bu sene Allaha sükür 16 bin oldum.46 binnci olduğum zaman param yok diye benim eğitim hakkımı alıyorsunuz ya.Paran varsa oku yoksa okuma.Bu baraj kalkmamalı Tm2 ye de geçmemeli.Milletin çocuğu Tm2 den yüksek almış Tm3 den düşük dava açıyor.Parası olan okuyacak olmayan okuyamıyacak.Bizim maddi durumumuz iyi değil.Millet gezerken ben evsen cıkmadım.Elalemin oğlu çocuğu 200.000 olsun hukuk okuyacak.Okuma kardeşim sen zaten babanın parasını ye.Zaten özel hukuka çocuklarını gönderen ailer Hava atma peşinde.Allah benim gibi calışan hukuğu hakkıyla kazanmayı nasip eylesin.

• hocam tercihler bitti nerdeyse zaten bu saatten sonra değişmez çok çok zor ihtimal tbb de dahavaya müdahil olmuş bu bir artıdır. tbb de kaliteyi artırma adına baraj getirilmesinden taraf olacaktır. herkes aynı zamanda haberdar edildi bu davadan bir şey çıkacağını sanmıyorum ben.
  • İdda ediyorum. Ben senden cok ama cok fazla çalıştım.Her günümü gün ettim uyumadım çalıştım.Lysde ne oldu biliyor musun?Kaydırma yaptım.Dalgınlığıma geldi.Mat 5d45y geo 1d29y edb50d1y cog 22d1y hayallerimi süsleyen hukuk fakultesine paralı dahi olsa giremiyorum.Asıl siz benm hakkımı yemeyin.Paralı olsaydı bari. Gerekirse her şeyi sattırı r okurdum.Simdi koca senem heba oldu. BOş bolta konusmayın. Hepiniz işinize bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasinbarbi3

İdda ediyorum. Ben senden cok ama cok fazla çalıştım.Her günümü gün ettim uyumadım çalıştım.Lysde ne oldu biliyor musun?Kaydırma yaptım.Dalgınlığıma geldi.Mat 5d45y geo 1d29y edb50d1y cog 22d1y hayallerimi süsleyen hukuk fakultesine paralı dahi olsa giremiyorum.Asıl siz benm hakkımı yemeyin.Paralı olsaydı bari. Gerekirse her şeyi sattırı r okurdum.Simdi koca senem heba oldu. BOş bolta konusmayın. Hepiniz işinize bakın.
    Baraj falan kaldırılmamalı hatta 40 bin barajı getirilmeli. Adam yatmış yatmış, babası zengin diye gitsin İstanbul'da, Ankara'da, Gazi'de, Marmara'da, Hacettepe'de okumuş adamlarla aynı sıfatı taşısın. Yok öyle yağma, bu insanlar enayi mi emek verdi? 150 bine Kıbrıs'a gidip kendine hukukçu diyen müsvettelere müstehak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahistahe -- 14 Temmuz 2015; 17:49:03 >
  • quote:

İdda ediyorum. Ben senden cok ama cok fazla çalıştım.Her günümü gün ettim uyumadım çalıştım.Lysde ne oldu biliyor musun?Kaydırma yaptım.Dalgınlığıma geldi.Mat 5d45y geo 1d29y edb50d1y cog 22d1y hayallerimi süsleyen hukuk fakultesine paralı dahi olsa giremiyorum.Asıl siz benm hakkımı yemeyin.Paralı olsaydı bari. Gerekirse her şeyi sattırı r okurdum.Simdi koca senem heba oldu. BOş bolta konusmayın. Hepiniz işinize bakın.

Kendi hayatın ile ilgili önem arz eden bir konuda dalgınlık yapıp bir felakete yol açıyorsan yarın Hakim olduğunda başka insanların hayatını karartacak işlere imza atman işten bile değil. Tamam sistem saçma, kötü bir sistem ama iyi kötü bir eleme yeteneği var ve demek ki sen hak etmemişsin. Her şey çalışmak değil. Senin gibi tipler gidip parasıyla tıp okusa "dalgınlıkla" kim bilir kaç insanın hayatını karartır.

• Bir de şu kaydırdım,yok başım ağrıdı yok bilmem ne bahaneleri artık çok komik bunu bilin önce.hadi matematiği kaydırdın,geometriyi de mi kaydırdın.hem bu nasıl bir kaydırma anlamıyorum hiç boş yok hepsini işaretlemiş ama kaydırma yapmış,en azından bir boşum var falan deseydin onun yerine işaretlemişim kaymış falan.desteksiz desteksiz atıyorsunuz.yalan söylerken bile zekanızı kullanamıyorsunuz.ben böyle adamlarla aynı fakültede okumak istemiyorum,hatta hukuka max.50bindeki adam girebilmeli !!
  • hasinbarbi3 H kullanıcısına yanıt
    hocam üzgünüm ama hata sizin hatanız. sizin hakkınızı yiyen yok ki. velev ki siz doğru işaretleyip yanlıs olasaydı ozaman haklıydınız ama şu durumda yapacak pek bir şey yok hatta söyleyecek de pek bir şey yok. ben sizin yapmış olduğunuzu yapsam insanları suçlamak yerine susardım. baraj getirilmelidir. madem başarılısınız ki durum öyle ömrünüzden bir yıl daha gidecektir -sizden dolayı- ve eminim seneye çok çok daha iyi yerde olacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudavim2

hocam üzgünüm ama hata sizin hatanız. sizin hakkınızı yiyen yok ki. velev ki siz doğru işaretleyip yanlıs olasaydı ozaman haklıydınız ama şu durumda yapacak pek bir şey yok hatta söyleyecek de pek bir şey yok. ben sizin yapmış olduğunuzu yapsam insanları suçlamak yerine susardım. baraj getirilmelidir. madem başarılısınız ki durum öyle ömrünüzden bir yıl daha gidecektir -sizden dolayı- ve eminim seneye çok çok daha iyi yerde olacaksınız.
    Hiçbir şey çıkacağına sanmıyorum. Başta ben de korktum ama saçmalık nedir yani birilerinin çocukları baraj geçemedi diye tm2 ye almak çok saçma bi durum olurdu.kaldı ki zamanında itiraz etmediler.
    tm3 olduğu ocakta açıklandı.
    o zaman hukuka uygunsuz değildi de çocukları baraj aşamayınca mı eğitim hakkıdır vs zırvalanmaya başlandı. her şey menfaattir tabi şanslarını deneyeceklerdi.ama sonuç açıklandıktan sonra gelen itirazı siz hakim olsanız samimi bulur musunuz yok baraj eşitiliği ortadan kaldırıyor diyenlere. inanın çocukları baraj açsa eğitim de eşitsizlikte umurlarında değil. tm2 si tm3ünden yüksek ve barajı tm2 de geçti diye dava açmak çok komik bi durum.
    kaldı ki yök aldığı kararda haklı. baraj her bölüme zamanla gelecektir bence. önce tıp hukuk sonra diğerleri.
    300 puanla hukuk okumak ne. hukuk tıp gibi fakültelerin belli bi puanı ve sıralama sınırlaması olmalı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simeranya96 -- 14 Temmuz 2015; 16:27:04 >

• Ben on u bunu bilmem hava civa yapmayın.Eminim burda hava cıva yapanlar kaydırmadan 100,klardır.İnşallah baraj kalkar.Ayrıca kaydırma nedenimde ailevi sıkıntıdandı.Şimdi onlarda pişman.Hakim olunca ailevi sıkıntı çekecegimi sanmıyorum.
    Aslinda size neden cvp veriyorum bilmiyorum normalde siz gibilere cvp vermem ama sunu biliniz ben de gecemi gunduzume kattim kaydirma falan da yapmadim, o bilincteyim gelecegim sozkonusu oldugundan defalarca kontrol ettim ve 11bindeyim. Ve bir hukukcu adayi olarak sonuna kadar da destekliyorum baraji. Siz geleceginizi belirleyen sinavda bu kadar dikkatsizseniz oyle tahmin ediyorum ki asla basarili, dikkatli bir hakim olamazsiniz ve dahi su nahos uslubunuzla
  • quote:

Ben on u bunu bilmem hava civa yapmayın.Eminim burda hava cıva yapanlar kaydırmadan 100,klardır.İnşallah baraj kalkar.Ayrıca kaydırma nedenimde ailevi sıkıntıdandı.Şimdi onlarda pişman.Hakim olunca ailevi sıkıntı çekecegimi sanmıyorum.

Onu bunu bilmezmiş miş. Kaydırma yapan adam 100k yapan adama laf ediyor. 100k yapan senden daha akıllıdır. Kaydırma yapmak ne lan? Hakim olunca ailevi sıkıntısı olmayacakmış Ya birader bas git kazanamamışsın hak etmemişsin gelip burda vızıldama. Sabahlara kadar ders çalışıp "Nedenimde" ve "onlarda" kelimelerini bitişik yazmış gelip burda siz hak etmiyodunuz ben hak ediyordum ühühühü diyor.

Hocam hem matematiği hem geoyu kaydirdysan kusura bakma sende mallık vardır. Barkodlar karışmış olmasın
  • Anlamıyor musun?Sen 11k olduguna. YAt kalk dua et.Ygs gecesınde baban seni kaldırıp ben evden ayrılcam.Seni de evlatlıktan reddediyorum.Her yerde çocuk bulurum ben deyip.Gece evi terk etse ve uyumasan sabaha kadar ağlayıp kalkıp sınava girsen ne yaparsın düşündün mü?
  • quote:

Zaten 50 matematiğin ve 30 geometrinin hepsini işaretlemişsin neresini kaydırıyorsun? Ayrıca hem matematiği hem geometriyi kaydırmış. Hadi matematiğin ilk 25'lik sütununda kaydırdın ikinci 25'liği nasıl kaydırdın? Hadi onu da kaydırdın 30'luk geometri sütununu nasıl kaydırdın? Kısaca: Cool story bro.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahistahe -- 14 Temmuz 2015; 16:48:33 >
    Anliyorum hocam uzgunum de sizin adiniza ama insanlari suclamamak gerek degil mi? Bir talihsizlik hatta kotu bir talihsizlik olmus ve olmamis inanin bana bir hayir vardir. Ama bu uslupla hakli bile olsaniz haksiz olacaksiniz hep nacizane gorusumdur. Dilerim hayatiniz en kisa zamanda yoluna girer ve cok iyi yerlerde olursunuz.
  • quote:

Anliyorum hocam uzgunum de sizin adiniza ama insanlari suclamamak gerek degil mi? Bir talihsizlik hatta kotu bir talihsizlik olmus ve olmamis inanin bana bir hayir vardir. Ama bu uslupla hakli bile olsaniz haksiz olacaksiniz hep nacizane gorusumdur. Dilerim hayatiniz en kisa zamanda yoluna girer ve cok iyi yerlerde olursunuz.

Kaydırma falan yapmamış uyduruyo birader. Üstteki mesajıma baksana sence mümkün mü böyle bir şey?
  • Vahistahe kullanıcısına yanıt
    Hocam bana da mumkun degil gibi geldi ama yasadigi psikolojiyle cok da sasmamak gerek. Kendince ofkeli ve burda patliyor hem ailesi hem kendisi 1 yila yazik etti. Olmasi gereken buymus yapacak bir sey yok
  • quote:

Hocam bana da mumkun degil gibi geldi ama yasadigi psikolojiyle cok da sasmamak gerek. Kendince ofkeli ve burda patliyor hem ailesi hem kendisi 1 yila yazik etti. Olmasi gereken buymus yapacak bir sey yok
    bir kere şurada anlaşalım, puan türünün değişimi mağduriyet getirmez. çünkü herkes ocak ayına kadar tm2'ye göre çalıştı, herkes için aynı şey yani. ayrıca kusura bakmayın da matematik ağırlıklı çalışan kişi puan türlerini bilmiyordur. matematik ağırlıklı çalışan birisi tm1 için çalışıyordur, tm2 için değil.

bu arada 50 sorunun tamamını işaretleyen birisinin kaydırma yapması mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedimseniygs -- 14 Temmuz 2015; 17:05:27 >
  • quote:

o zaman bı sene daha hazırlanacan kardeş yapcak bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakcoskun

quote:

o zaman bı sene daha hazırlanacan kardeş yapcak bişey yok

Alıntıları Göster
    Bence 150k barajı kaldırılıp 40k barajı getirilmeli.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.