Şimdi Ara

Hukuk bölümü / İstanbul hukuk hk. sorular alıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bana da yabancı gelmedi :) 2 yıl önce tercihteydik bu forumda evet, nerede okuyordunuz hocam
  • Mamga kullanıcısına yanıt
    İkinci öğretimler 17.00-21.00 arası ders görüyorlar. Statü olarak birinci öğretim ile ikinci öğretim arasında fark yok diplomaları da tamamen aynı. Lakin ikinci öğretimler belli bir miktar güz ve bahar döneminde harç ödüyorlar. (toplamda 1300 civarı oluyor yıllık) Ayrıca bu durum onlara özgü olduğu için ikinci öğretimlere özel harç indirimleri var ortalamada belli sıralamaya girenlere. %10 başarı diliminde olanlar ise dilerlerse birinci öğretime geçip harçtan muaf olabilirler. MÜHF’de okuyan arkadaşım var, orası da kaliteli okullardan ama sürekli haydarpaşa binası konusunda yakınıyor haklı olarak. Hukuk bölümü beş seneye çıktı evet yasa yürürlüğe girdi mi bilmiyorum lakin girdiyse bu sene okula girecek olanlardan itibaren ileriye yürüyecektir. 19 veya 20 girişlileri kapsaması imkansız. Ancak 2021 girişlileri de etkilemeyebilir zira müfredatta derin bir düzenleme gerektiriyor, yetişmeyebilir.

• okeanospetrichor O kullanıcısına yanıt

Hocam yazdığım cümlenin devamında bitmekten kastımın ne olduğunu yazmıştım aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zepkotasic

İkinci öğretimler 17.00-21.00 arası ders görüyorlar. Statü olarak birinci öğretim ile ikinci öğretim arasında fark yok diplomaları da tamamen aynı. Lakin ikinci öğretimler belli bir miktar güz ve bahar döneminde harç ödüyorlar. (toplamda 1300 civarı oluyor yıllık) Ayrıca bu durum onlara özgü olduğu için ikinci öğretimlere özel harç indirimleri var ortalamada belli sıralamaya girenlere. %10 başarı diliminde olanlar ise dilerlerse birinci öğretime geçip harçtan muaf olabilirler. MÜHF’de okuyan arkadaşım var, orası da kaliteli okullardan ama sürekli haydarpaşa binası konusunda yakınıyor haklı olarak. Hukuk bölümü beş seneye çıktı evet yasa yürürlüğe girdi mi bilmiyorum lakin girdiyse bu sene okula girecek olanlardan itibaren ileriye yürüyecektir. 19 veya 20 girişlileri kapsaması imkansız. Ancak 2021 girişlileri de etkilemeyebilir zira müfredatta derin bir düzenleme gerektiriyor, yetişmeyebilir.

çoook teşekkür ediyorum,seneye ne olacağı belirsiz ama korona tam anlamıyla geçmezse hukuk online olur diye düşünüyorum sizin düşüncelereniz ne yönde

• Mamga kullanıcısına yanıt
    bu gidişle güz dönemi için yüzyüze eğitim zor gözüküyor evet..
  • zepkotasic Z kullanıcısına yanıt
    Ben de Mef Hukuktayım hocam.
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    başarılı bir dönem ve gelecek diliyorum hocam her şey gönlünce olsun
  • İkinci öğretimle kalabalık oluyor mu okul? Sosyal hayat nasıl? AÜHF’den İÜHF’ye geçsem mi diye düşünüyorum

• ikinci öğretimler akşam geliyor denk gelmiyoruz diyebilirim ama okul onlar olmasa dahi kalabalık. Bölümün kendi bünyesinde pek sosyal aktivitesi yok kulüpler kendi çabalarıyla bir şeyler üretmeye çalışıyorlar. Onun haricinde bölüm merkez beyazıt kampüsünde olduğu için İstanbul’daki her yere yakın diyebilirim, ulaşım rahat sağlanıyor. Geçme derdim hocam hatta biz arkadaşlar arasında çokça sohbet çeviriyoruz “aühf’e mi geçsek” şeklinde.. bu pandemi döneminde dahi o kadar zorluyor ki okul, amfide daha kolaydı sınavlar. Eğitim kalitesi olarak da zaten malum aynı seviyedeler.
  • Up , YKS açıklanmış, geçmiş olsun herkese. İÜHF düşünen arkadaşlar buradan ya da dm’den iletişime geçebilirler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.