Şimdi Ara

Hukuk Bölümünde Yeni Sistem Erişimi Kısıtlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden direkt olarak hukuk kısmına istenilen konular açılabilirken, yeni sistemde hukuk genel-hukuk dava genel-icra olmak üzere üçe ayırmışlar ve bu üçe ayrılan konulardan herhangi birinde konu açınca hukuk kısmının ana bölümüne konular düşmüyor, ancak direkt olarak ilgili bölüme gidince konular gözüküyor. Haliyle konuları erişim oldukça az oluyor.

Bu sistemden dönülmeli. Veya üçlü gruptan herhangi birine konu açılınca hukuk kısmında da konu gözükmeli.

@XpressMusic34 @Özkan

• @Nat Alianovna hocam sorun halen düzelmemiş.

• @XpressMusic34 hocam burada açılan konular halen hukuk bölümünün ana sayfasına düşmüyor, alt forumlarda kalıyor. Bilginize. Araba bölümünde böyle değil mesela alt forumlarda açılan tüm konular otomobil genel kısmına da düşüyor.

• Hocam bu konu en kısa sürede düzelecek, duyurusunu da yapacağım.   Çok teşekkür ediyorum hocam sizlere. @calmdownbro

Geç dönüş için özür diliyorum hocam zannediyorum ki bildirim gelmedi veya gözden kaçtı. Çok özür diliyorum hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 26 Ağustos 2024; 16:19:0 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Estağfurullah, ben teşekkür ettim hocam, iyi forumlar.

• İyi forumlar hocam  

@ugur7seven

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 26 Ağustos 2024; 23:29:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.