Şimdi Ara

Hukuk devlette mi okunur özelde mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
2
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Ankara veya Hacettepe hukuku mu yoksa TOBB hukuku mu tavsiye edersiniz? Malum hukuk mesleklerine giriş sınavı da geldi bu sene. Devlet mi özel mi daha avantajlı olur bu konuda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eğitimi kaliteli olan üniversite avantajlidir , bunu da yök atlastan ve mezunlarına sorarak araştırman lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kişisel tercihim Ankara üni yetiyorsa kesinlikle Ankara olur.

• Ankara geliyorsa tereddüte gerek yok eğer Bilkent olsaydı evet TOBB yerine kesinlikle yazılırdı.

• savcınız kullanıcısına yanıt
    Bilkente yerleştim geçen yıl ve bir kere yerleşince bilkent bir daha burs vermiyor hocam. Tobb'un iş birliği yaptığı şirketlerin olması ve Ankara hukukun en çok tatil yapan fakültelerden biri olması aklımı karıştırdı açıkcası.

• Up arkadaşlar gerekçeleriyle yazarak yardımcı olur musunuz?

• Ankara hakkında duyduklarımız vahim.Son 4 yılda çoğu hocasını kaybetti.Emekli olanlar ve ölenler de varmış.Alta kaynak atıyorum,bugün okudum.Ankara hukuku ben de çok istiyordum.Hacettepe için de daha çok genç bir ekol aldı yok,isimleşmiş hocası yok diyorlar.

Bilkent TOBB ise burs verdikleri için ünlü.Bir de bizim halkın arasında dillere bir isim dolanmışsa onu silmek zor oluyor velev ki içi boş olsa dahi.

NOT: Bu yazdıklarım sadece siz arastırma yaparken yardımcı olması için yazılmıstır.En iyi okul kendi arastırıp tercih ettiginizdir.Kimsenin geleceginde etkili olup kul hakkına girmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mülgâ -- 2 Ağustos 2020; 14:17:7 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gata'da tıp okunur mu?
    14 yıl önce açıldı
    HUKUK HALA OKUNUR MU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mülgâ kullanıcısına yanıt
    Ekşi'ye kalırsak hiçbir üniversitenin hiçbir fakültesinde okunmaz.

• hocam tobb burslu mu?

• Ama ekşide ankara hukuk hakkındaki yorumlar birkaç sene öncesi için çok olumlu.Kendiniz inceleyebilirsiniz.

• Mülgâ kullanıcısına yanıt
    Hocam insanlar aramızda sadece 5-6 net oynuyor diye 1-2 profesöre sahip hukuk fakültelerinde okuyor ve sızlanmıyorlar, 3-4 tane efsane profesörünü kaybetti diye aühf'yi yerin dibine gömmek komik geliyor.

• woulauxis kullanıcısına yanıt
    Ankara hukukun en çok tatil yapan fakültelerden biri olması'' derken hocam eğer siyasi olaylardan bahsediyorsanız o ankara hukuk değil DTCF, kaldı ki ankara hukukta 2. senem bitti asla siyasi bir kargaşa olmadı fakültede. Ankara hukukta zıt grupların sayısı çok azaldı, apolitik sayısı çok arttı.

- Ekşi'yi baz alacak kadar yoldan sapmamanızı öneririm. Ekşide 10 kişi yorum yapıyorsa bunun 5i ankara hukukta okuyordur. bu 5in 2si bir sevinçle girip okulu över, diğer 3ü de okulda yaşadığı kötü olaydan dolayı yerer. Bu yüzden ekşiyi eiğitim konusunda zerre dikkate almayın okulumuzda. 24 şu an kadrolu 5 tanesi de ağustosta kadro alacak toplamda 29 kadrolu prof, 7 misafir prof olmak üzere 36 profesör var. 9 şube var. her sınıfa 4 prof düşüyor. Bu da en yüksek oran trde. Bu yüzden ekşiyi dikkate almayın
  • Yerin dibinde elbette ki değil hocam.Ama zirveyi konuşuyorsak ve Ankara Hukuk'u Ankara Hukuk yapan hocalarıysa bu bir negatif etken sayılabilir.Ben daha iyi bir Ankara Hukuk görmek isterim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.