Şimdi Ara

Hukuk Fakültesine Geç Kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İçimde bir dert var ne birine anlatabildim ne de bir sonuca varabildim.
    En son buraya yazarak sizlerin değerli yorumlarınızla ve düşüncelerinizle bir şeylere ulaşmayı hedefliyorum.
    Ben liseden mezun olduktan sonra 1 yıl bekledim ve üniversiteye yerleştim. Başlangıçta çok sevdiğim bölümüm sonradan bana çok soğuk gelmeye başladı ve açıkçası tiksindim. 1 yıl hazırlık okudum geçen sene 1. Sınıf ve şuan 2. Sınıf olmak üzere 3 yılım bu eğitim-öğretim yılı itibariyle doluyor. Tekrardan sınava çalışıp bölümü değiştirmek istiyorum. İstediğim bölüm Hukuk. Yapar mıyım yapamaz mıyım orası ayrı ben yapacağıma inanıyorum sadece. Fakat bu yıl da bitince yaş olacak 22 sonra Hukuk Fakültesine yerleşip mezun olana kadar yaş 26 olacak ki 4 yılda Hukuk bitirmenin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Hadi diyelim oldum veya 1 yıl da uzasın varsayalım. 26-27 yaşına kadar baba parası yemek insana çok koyar. Üstüne bir de o yaş okuldan mezun olmak için çok fazla geliyor bana. Bir yandan bölüm değiştirip Hukuk okuyasım var diğer yandan aklımda böyle şeyler.
    Sizden ricam tavsiyelerinizi benden eksik etmeyin.
    Allaha emanet olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence bölümünü bitirip ayaklarının üzerinde durup kendi imkanlarınla okumalısın tabi ki sonuç olarak hayat senin hayatın karar sana ait ama ben olsam bu şekilde yapardım. Ailenin maddi imkanlarını vs. bilmiyorum bu sorduğun soru bir çok değişkene bağlı
  • Hukukta da beklediğini bulamayabilirsin. İyi düşün taşın

• ben okurken sınıf arkadaşım 35 yaşında tahliye olmuş bir hükümlüydü. şimdi mezun oldu ve çok iyi bir avukat oldu. 26-27 yaş çok geç değil bizim meslekte.
  • Bizim sınıfta 80 yaşında bir teyze mezun olmuştu. Onun yanında 4-5 emekli Subay, kamuda çalışan öğretmenler de vardı. Kara Avrupa’sında Japonya’da ve Amerika’da hukuktan mezun olmanın yaşı 24-25.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.