Sonraki 6 aylık tecrübeni verimli geçirirsen elbette kendi büronu açabilirsin. Ancak o 6 ayı çok sıkı çalışarak geçirmen lazım, Avukat sana dosya emanet etmeli, o dosyayı takip etmelisin, duruşmalara girmelisin, dilekçe yazmalı, icra takibi açmayı öğrenmelisin, müvekkil görüşmelerinde Avukatının yanında olmalısın vs vs. Temel şeyleri öğrenmeden büroyu açarsan biraz zorlanırsın. |
Hukuk hakkında gerçekçi bir sohbet (10. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Det.Harvey BullockSonraki 6 aylık tecrübeni verimli geçirirsen elbette kendi büronu açabilirsin. Ancak o 6 ayı çok sıkı çalışarak geçirmen lazım, Avukat sana dosya emanet etmeli, o dosyayı takip etmelisin, duruşmalara girmelisin, dilekçe yazmalı, icra takibi açmayı öğrenmelisin, müvekkil görüşmelerinde Avukatının yanında olmalısın vs vs. Temel şeyleri öğrenmeden büroyu açarsan biraz zorlanırsın.
Alıntıları Gösterpeki 6 ay çok çalışmak yerine 12 ay normal staj yapsam
bir arkadaşımın babası noter mesela 6ay onun yanında duracak ama benim o tarz imkanım yok adliye stajında da genelde hakim savcılar yanlarında adam istemiyor o 6ay boşta kalıp ingilizce mi kassam yoksa avukat yanında mı olsam daha iyi sence?
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806peki 6 ay çok çalışmak yerine 12 ay normal staj yapsam
bir arkadaşımın babası noter mesela 6ay onun yanında duracak ama benim o tarz imkanım yok adliye stajında da genelde hakim savcılar yanlarında adam istemiyor o 6ay boşta kalıp ingilizce mi kassam yoksa avukat yanında mı olsam daha iyi sence?
Alıntıları GösterBüro kurmak istiyorsan tabiki 12 ay çalış. İlk 6 ay herkes çalışıyor, çalışmayan yok. Ben de çalıştım. İstanbuldaysan 1-1.5 bin lira arası bir maaşa iş bulur çalışırsın 12 ay.
-
Hukuk yeni iibfdir işsizler ordusu ve gittikçe daha kötü olacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CAC3788DF
Hukuk yeni iibfdir işsizler ordusu ve gittikçe daha kötü olacak.dostum sadece hukuk olsa iyi
şuan sözelde ve tmde hiçbir elle tutulur bölüm yok bilen varsa aha yazsın sabaha kadar tartışırım burada
-
quote:
Orijinalden alıntı: The Bender
Gerçekler yüzümüze yüzümüze çarpıyor şu an -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806dostum sadece hukuk olsa iyi
şuan sözelde ve tmde hiçbir elle tutulur bölüm yok bilen varsa aha yazsın sabaha kadar tartışırım burada
Alıntıları GösterDoğru tm derece yapsan bile bir şey ifade etmiyor artık
-
Yok hacım bilkente bogazicine girsen isletme bile is goruyor benim Boğaziçi isletmedeki arkadasima coca coladan teklif geldi daha bitirmedenquote:
Orijinalden alıntı: Guest-CAC3788DFDoğru tm derece yapsan bile bir şey ifade etmiyor artık
Alıntıları Göster
Ama ve lakin boyle uber prestijli okullar haric kalan hepsi çöp
Ankara hukuk mezunu arkadasima stajda ayda 800 lira verecez dediler onu bile vermediler
Galatasaray bilkent bogazici vb yerler haric tm ve sozel asla okumayin
-
3 büyük hukuk+boun-bilkent iibf+sabancıdan mühendislik, bunların hepsi sağlam bölümler.
Tmde güzel bolum az ama yok değil
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Yok hacım bilkente bogazicine girsen isletme bile is goruyor benim Boğaziçi isletmedeki arkadasima coca coladan teklif geldi daha bitirmeden
Ama ve lakin boyle uber prestijli okullar haric kalan hepsi çöp
Ankara hukuk mezunu arkadasima stajda ayda 800 lira verecez dediler onu bile vermediler
Galatasaray bilkent bogazici vb yerler haric tm ve sozel asla okumayin
Alıntıları Gösterİşletme boğaziçinde en yüksek puanlı bölüm tmfe dgs ile ise en yüksek tm bölümü zaten daha üstü yok gs koç hukuk vb dışında .
-
Hocam SDÜ hukuk okuyorum işveren açısından yeterli bir rüşt müdür?
b2 ingilizcem
b1-a2 Fransızcam var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedex1277 -- 27 Aralık 2020; 19:40:13 > -
Birader bilkentin bounun çaycılık bolumune de girsen zaten hayatin kurtulur biz ondan mi bahsediyoruzquote:
Orijinalden alıntı: The Killing Road3 büyük hukuk+boun-bilkent iibf+sabancıdan mühendislik, bunların hepsi sağlam bölümler.
Tmde güzel bolum az ama yok değil
Sabanci çöp
Benim ankara hukuk mezunu arkadaslarim var sürünüyor adamlar hukuk bitmistir bende okuduguma pismanim -
her bölümün çektiği bir sıkıntı değil mi hukuk olarak bakmayın sadece -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Birader bilkentin bounun çaycılık bolumune de girsen zaten hayatin kurtulur biz ondan mi bahsediyoruz
Sabanci çöp
Benim ankara hukuk mezunu arkadaslarim var sürünüyor adamlar hukuk bitmistir bende okuduguma pismanim
Alıntıları GösterÖyle bir şey yok boğaziçi bilkent mezunu çok işsiz var heleki bilkent
-
3 büyük hukuktan kastim gsu koc ve bilkent, auhf iuhf bile arkaniz yoksa riskli zaten
Alıntı
metni:şuan sözelde ve tmde hiçbir elle tutulur bölüm yok Yok demissiniz ben de var diyorum iste, ki bounun bilkentin kapisindan girmek hayat kurtarmıyor kesinlikle. Iktisat isletme harici diğer tm bölümleri bu kadar banko değil mesela, veya bounun ybs ut turizm gibi balonlari var.
Sabanci ie veya cs mezunu olmaktan daha iyi imkan sunan kac tane tm bolumu var? Neyine cop diyorsunuz anlamıyorum ki
-
Kafam karışıyo bende hukuk istiyordum -
hocam siz hangi üniversitede okudunuz? neden hukuk okuduğunuza pişmansınız? bir de arkadaşlarım sürünüyor demişsiniz. sürünüyordan kastınız nedir? maaşları ne durumda
-
bu hukuk kafama fena yatıyor, tıpı bırakmaya yakınım
-
Bizimkini karıştırdı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X