Bildirim
Hukuk için (3. sayfa)
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hukuğa git qnq zenqn olursun afukat felan -
-
Hocam lys coğrafya netleriniz çok iyi neler yaptınız bu ders için anlatabilir misiniz? Bir de geometri için -
quote:
Orijinalden alıntı: *sharku*
quote:
Orijinalden alıntı: ahmeteren07
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ahmeteren07
quote:
alın kardeşler hayrını görün bakın bu netler hukuk kazanbiliyor hem de istanbul ankara izmir eskişehir gibi yerlerde telaş etmeyim ama salmayın da bahtınız açık olsun.
Bu netlerle bile 13 k geldiyse 😿
Kardeş be bekliyordun acaba. Bu netlere bile derken. Ben unumu elemiş elegini asmış biriyim . Sizi rahatlatmaya çalışıyorum biz de geçtik bu yollardan. Daha yüksek mu olsun netler. Ben ne güzel size bu netleri yapmak kolay sorun etmeyin diye telkin veriyorum. Burada sahte konuşan adamlar var yok mat Türkçe 35 ustu yapmadan hukuk kazanilmaz şu olmaz bu olmaz diyorlar. Durum ortada. Moralini bozmak gibi olmasın ama ben ygs sınavına çalışmadim. Çalışacak olursan da cidden moralini bozacak seviyede netler çıkarabilirim. Edebiyat ve coğrafyadan 45 günlük bir sistem kurdum ve edebiyat 6 yanlış coğrafya 3 yanlış geldi . Gayet tutarlı bir sonuç. Hepinize kolay gelsin. Allah zihin açıklığı versin.
Kendi adıma konuşuyorum matematikte lys de 30 net zor yaparım diye ama neden kendi üstüne alındın anlamadım kardeş
Ben de diyorum ki İstanbul hukuk fakültesine girenlerin matemetik ortalamaları 30 kadar zaten Ankara hukuk 35 gibi bir net yani kattan 30 net yapıyorsan kendini Ankara İstanbul Marmara gazi dokuz eylül gibi yerlerde gör. Ben bu söylediklerini üzerime alınmadim troll bir güruh var böyle milleti surekli oteleyen mesajlar yazıyorlar. hukuk kazanmak kolay değil ama zor da değil bunu anlatmaya çalıştım. Çoğu kişinin amacı ilk 3k 5k değil o sıralardaki netleri de merak edenler vardır. Ki o arkadaşlardan da yardımcı olmaya çalışanlar var. Ama mesele böyle az gibi görünen netlerin ''bile'' ilk 15k ettiğidir. Kaldı ki hukuk bu sezon 32k sıralamaya kadar geldi. Ben seni hedef gostermek de istemedim. Olay sadece hala çaba gostermek su kadarcik net yapmak yerine burada safsata anlatan kardeşlere. Allah zihin açıklığı versin kardeş inşallah hedeflerine ulaşırsin
Teşekkür ederim inşallah ulaşıcam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X