Şimdi Ara

Hukuk için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selam mezunum sosyal Türkçe 35+ mat 15+ fen +10 fen çalışmaya başladım geometri hiç yok matematikte artmıyor var mı tavsiyeniz devlet hukuk nasıl tutar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fen hariç aynı durumdayız hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

fen hariç aynı durumdayız hocam

100 gün var moralini bozma hocam matematik de artar fen de

• tutmaz boşuna zorlama

• dokuzkattatçokonat kullanıcısına yanıt
    Sos türkçe 35 + demiş abi neden tutmasın ortalama bir lys mat(25 falan) ve 45+ edb ile tutmazmı?

• Evdeki hesap çarşıya herzaman uymaz tabi calsimaya devam etmek lazim ama suan yaptiginiz denemelerde herzaman en iyisini yapmaniz lazim 40soruluk matematikten 30un altina düşen birinin cok fazla umutlanmasi sacma olur tabii nolcagi belli olmaz asil sinavda belki yaptığından daha da iyisini yapar o da istisna olur.Ama çoğu kisi buralarda kendilerini avutacak hukuk tutar o tutar bu tutar diye gerek yok boyle seylere herkes kendisini bilir benim 4 senedir hukuk icin calisan arkadasim var yazik ediyorlar sonra kendilerine

• kardeşim senin motivasyonunu düşürüyorlar bak şimdi tr ve sostan +35 yapıyorsun adamlar kıskanıyor bence tr sos 32 yapsan mat 15 fen 15 yapsan lys mattan 22-23 filan edebiyattan en düşük 48 yap geosuz 75 obpye göre pbgden hesapladım ham 25k düşün artık motivasyonun artsın o tr ve sos ile çok rahat kazanırsın sınav anı kötü bir şey olmazsa tabi daha 3 ayın var matı çok rahat 25lere çıkartırsın burda fazla takılma derim ayrıca moral bozarlar geçen sene ben de çok yaşamıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RawShed

kardeşim senin motivasyonunu düşürüyorlar bak şimdi tr ve sostan +35 yapıyorsun adamlar kıskanıyor bence tr sos 32 yapsan mat 15 fen 15 yapsan lys mattan 22-23 filan edebiyattan en düşük 48 yap geosuz 75 obpye göre pbgden hesapladım ham 25k düşün artık motivasyonun artsın o tr ve sos ile çok rahat kazanırsın sınav anı kötü bir şey olmazsa tabi daha 3 ayın var matı çok rahat 25lere çıkartırsın burda fazla takılma derim ayrıca moral bozarlar geçen sene ben de çok yaşamıştım

Valla anlamadım geçen sene bir arkadaş lys de denemelerde 45 mat yapıyordu 50 ed yapıyordu şuan kıbrısta yani herkes birbirinin moralini bozmaya çalışıyor forum ayrı herkes 140 net yapıyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: dokuzkattatçokonat

tutmaz boşuna zorlama

Sen kaç net yapıyon

• quote:

Orijinalden alıntı: dokuzkattatçokonat

Evdeki hesap çarşıya herzaman uymaz tabi calsimaya devam etmek lazim ama suan yaptiginiz denemelerde herzaman en iyisini yapmaniz lazim 40soruluk matematikten 30un altina düşen birinin cok fazla umutlanmasi sacma olur tabii nolcagi belli olmaz asil sinavda belki yaptığından daha da iyisini yapar o da istisna olur.Ama çoğu kisi buralarda kendilerini avutacak hukuk tutar o tutar bu tutar diye gerek yok boyle seylere herkes kendisini bilir benim 4 senedir hukuk icin calisan arkadasim var yazik ediyorlar sonra kendilerine

30 mat biraz abartı gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmeteren07

Herkese selam mezunum sosyal Türkçe 35+ mat 15+ fen +10 fen çalışmaya başladım geometri hiç yok matematikte artmıyor var mı tavsiyeniz devlet hukuk nasıl tutar?

Türkçe için ne cozuyorsun ?

• ahmeteren07 A kullanıcısına yanıt
    Denemelerde 40 mat 50 ed yapıp Kıbrıs hukuka gitmiş ilginc ygsde bu tür dususler anlarimda lysye nasıl bir psikolojiyle girdiyse artık

• türkçe sos 35
    mat 15
    fen 0
    geo 0

bende dokuz eylül hukuk istiyorum bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycaos34

quote:

Herkese selam mezunum sosyal Türkçe 35+ mat 15+ fen +10 fen çalışmaya başladım geometri hiç yok matematikte artmıyor var mı tavsiyeniz devlet hukuk nasıl tutar?

Karekök yayın denizi

• quote:

Orijinalden alıntı: RawShed

Denemelerde 40 mat 50 ed yapıp Kıbrıs hukuka gitmiş ilginc ygsde bu tür dususler anlarimda lysye nasıl bir psikolojiyle girdiyse artık

Psikolojiyle alakası yok tamamen yalan söylüyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

türkçe sos 35
    mat 15
    fen 0
    geo 0

bende dokuz eylül hukuk istiyorum bakalım

Hayırlısı hocam

• quote:

quote:

quote:

Karekök yayın denizi

Denememi yoksa soru bankasımı

• fen ne alaka onu anlamadım ben.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Karekök yayın denizi

Denememi yoksa soru bankasımı

Soru bankası

• quote:

Orijinalden alıntı: yarayan kana

fen ne alaka onu anlamadım ben.

?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.