Bildirim
Hukuk için
Stanley Trigger Action Termos Bardak, 0.47 lt : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fen hariç aynı durumdayız hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: RioShui
fen hariç aynı durumdayız hocam
100 gün var moralini bozma hocam matematik de artar fen de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tutmaz boşuna zorlama
Sos türkçe 35 + demiş abi neden tutmasın ortalama bir lys mat(25 falan) ve 45+ edb ile tutmazmı?
Evdeki hesap çarşıya herzaman uymaz tabi calsimaya devam etmek lazim ama suan yaptiginiz denemelerde herzaman en iyisini yapmaniz lazim 40soruluk matematikten 30un altina düşen birinin cok fazla umutlanmasi sacma olur tabii nolcagi belli olmaz asil sinavda belki yaptığından daha da iyisini yapar o da istisna olur.Ama çoğu kisi buralarda kendilerini avutacak hukuk tutar o tutar bu tutar diye gerek yok boyle seylere herkes kendisini bilir benim 4 senedir hukuk icin calisan arkadasim var yazik ediyorlar sonra kendilerine
kardeşim senin motivasyonunu düşürüyorlar bak şimdi tr ve sostan +35 yapıyorsun adamlar kıskanıyor bence tr sos 32 yapsan mat 15 fen 15 yapsan lys mattan 22-23 filan edebiyattan en düşük 48 yap geosuz 75 obpye göre pbgden hesapladım ham 25k düşün artık motivasyonun artsın o tr ve sos ile çok rahat kazanırsın sınav anı kötü bir şey olmazsa tabi daha 3 ayın var matı çok rahat 25lere çıkartırsın burda fazla takılma derim ayrıca moral bozarlar geçen sene ben de çok yaşamıştım -
quote:
Orijinalden alıntı: RawShed
kardeşim senin motivasyonunu düşürüyorlar bak şimdi tr ve sostan +35 yapıyorsun adamlar kıskanıyor bence tr sos 32 yapsan mat 15 fen 15 yapsan lys mattan 22-23 filan edebiyattan en düşük 48 yap geosuz 75 obpye göre pbgden hesapladım ham 25k düşün artık motivasyonun artsın o tr ve sos ile çok rahat kazanırsın sınav anı kötü bir şey olmazsa tabi daha 3 ayın var matı çok rahat 25lere çıkartırsın burda fazla takılma derim ayrıca moral bozarlar geçen sene ben de çok yaşamıştım
Valla anlamadım geçen sene bir arkadaş lys de denemelerde 45 mat yapıyordu 50 ed yapıyordu şuan kıbrısta yani herkes birbirinin moralini bozmaya çalışıyor forum ayrı herkes 140 net yapıyor zaten
quote:
Orijinalden alıntı: dokuzkattatçokonat
tutmaz boşuna zorlama
Sen kaç net yapıyon
quote:
Orijinalden alıntı: dokuzkattatçokonat
Evdeki hesap çarşıya herzaman uymaz tabi calsimaya devam etmek lazim ama suan yaptiginiz denemelerde herzaman en iyisini yapmaniz lazim 40soruluk matematikten 30un altina düşen birinin cok fazla umutlanmasi sacma olur tabii nolcagi belli olmaz asil sinavda belki yaptığından daha da iyisini yapar o da istisna olur.Ama çoğu kisi buralarda kendilerini avutacak hukuk tutar o tutar bu tutar diye gerek yok boyle seylere herkes kendisini bilir benim 4 senedir hukuk icin calisan arkadasim var yazik ediyorlar sonra kendilerine
30 mat biraz abartı gibi duruyor
quote:
Orijinalden alıntı: ahmeteren07
Herkese selam mezunum sosyal Türkçe 35+ mat 15+ fen +10 fen çalışmaya başladım geometri hiç yok matematikte artmıyor var mı tavsiyeniz devlet hukuk nasıl tutar?
Türkçe için ne cozuyorsun ?
Denemelerde 40 mat 50 ed yapıp Kıbrıs hukuka gitmiş ilginc ygsde bu tür dususler anlarimda lysye nasıl bir psikolojiyle girdiyse artık
türkçe sos 35
mat 15
fen 0
geo 0
bende dokuz eylül hukuk istiyorum bakalım -
quote:
Orijinalden alıntı: bycaos34
quote:
Herkese selam mezunum sosyal Türkçe 35+ mat 15+ fen +10 fen çalışmaya başladım geometri hiç yok matematikte artmıyor var mı tavsiyeniz devlet hukuk nasıl tutar?
Karekök yayın denizi
quote:
Orijinalden alıntı: RawShed
Denemelerde 40 mat 50 ed yapıp Kıbrıs hukuka gitmiş ilginc ygsde bu tür dususler anlarimda lysye nasıl bir psikolojiyle girdiyse artık
Psikolojiyle alakası yok tamamen yalan söylüyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Donanım
türkçe sos 35
mat 15
fen 0
geo 0
bende dokuz eylül hukuk istiyorum bakalım
Hayırlısı hocam
quote:
quote:
quote:
Karekök yayın denizi
Denememi yoksa soru bankasımı
fen ne alaka onu anlamadım ben. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Karekök yayın denizi
Denememi yoksa soru bankasımı
Soru bankası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: yarayan kana
fen ne alaka onu anlamadım ben.
?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 0 risk paragraf zor mu
- tuzlu suyun elektriği iletmesi fiziksel mi kimyasal mı
- buspon 5 mg kullanıcı yorumları
- mezuna kalma kalktı mı
- mrna tekrar tekrar kullanılabilir mi
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X