Şimdi Ara

Mezuna kalmak kalkar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı yerlerde 2018 ygs/lys nin teog gibi 5 olacağını söylüyolar ,bu durumda mezuna kalanlar ne yapacak ,herhangi bir şekilde mezuna kalma kalkmaması lazım değil mi okumanın yaşı yoktur çünkü

• up
  • Mezuna kalmayı kaldırma gibi bir şey söz konusu olamaz. Şu an nasıl sınava giriyorsak o zamanda aynı şekilde sınav günü herkesle beraber sınava girecek mezuna kalan kişiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mezuna kalmayı sadece 2. 3. sene olareak algılama liseyi bitirdikten sonra 15 20 sene çalışıp üniversite okuyanlar var bu eğitim hakkıdır ve anasayayla güvence altına alınmıştır
  • he panpa mezuna kalmayi da kaldirsinlar zaten dersh. kaldirildi meslek liselerine puansiz gecis kaldirildi yakinda kaportacilarda cirak olarak baslatirlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 milyondan fazla mezun sınava hazırlanıyor. Sence mağdur edebilirler mi bu kadar kişiyi? Liseyi bitiren direk üniveristeye girecek diyemez kimse. İstersen 80 yaşında girersin.

• Aynen çok haklısınız birde benim şu an ygs denemem 250 , 12 ye geçtim, şuan 250 yim ya en fazla ygs de kaça kadar çıkarım demiyecem de bu zamanlar da 250 alıpta ygs obp siz 370 380 gören var mı görülebilir mi ?
  • Artık meslek Liselilerin bile direk geçiş hakkınıda kaldırıyorlar senin dediğin iş imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dunsparce -- 3 Temmuz 2016; 11:03:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.