Şimdi Ara

Yurt koşulları ve giriş-çıkış saatleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
72.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar devlet-özel fark etmeksizin yurtlarda giriş-çıkış saatleri var mı? Mesela gece 11de dışarı çıkıp gezip 2 de yurda dönsek sıkıntı çıkar mı? Ya da o saatte dışarı çıkmamıza izin veriliyor mu? Bilgisi olan varsa yazabilir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yurt Koşulları ve Giriş-Çıkış Saatleri

Özel yurtların ve diğer konaklama tesislerinin giriş-çıkış saatleri kuruma, konuma ve hedef kitleye göre değişebilir.

Özel yurtlarda giriş ve çıkış saatleri genellikle esnektir ve öğrencilerin hareket özgürlüğüne daha fazla olanak tanır. Özel yurt giriş çıkış saatleri genellikle sabah erken saatlerde başlar ve gece geç saatlere kadar devam eder.

Lise yurtları giriş çıkış saatleri ise genellikle daha katıdır ve öğrencilerin güvenliğini ve akademik çalışmalarına odaklanmalarını sağlamak için uygulanır. Lise yurtlarında giriş ve çıkış saatleri hafta içi ve hafta sonları değişebilir.

Yetimhane giriş çıkış saatleri de benzer şekilde güvenlik ve çocukların refahını sağlamak için belirlenmiştir. Yetimhanelerde giriş ve çıkış saatleri genellikle daha sıkı bir şekilde denetlenir.

Türkiye'de bulunan bazı yurtlar 24 saat boyunca giriş ve çıkışa izin verebilmektedir. Giriş çıkış saati olmayan yurtlar, öğrencilere en üst düzeyde esneklik sağlar. Ancak bu tür yurtların sayısı sınırlıdır.

Özel yurtların giriş ve çıkış saatleri genellikle konumlarına göre de değişebilir. Merkezi konumlarda bulunan yurtlar, daha esnek giriş-çıkış saatlerine sahip olma eğilimindedir. Uzak konumlarda bulunan yurtlarda ise giriş-çıkış saatleri daha katı olabilir.

Yurt seçimi yapmadan önce giriş-çıkış saatlerini dikkatlice incelemeniz önemlidir. Bu saatler yaşam tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza uygun olmalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yukarı

• Konuyu upladıktan 5 sn sonra yine aşağıya düşüyor

• Up

• ?

• Yardım

• Upload

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turaciokan

Upload

Up

• Gece 2 de yurda alınmaz herhalde sanmıyorum en azından alınacağını

• quote:

Orijinalden alıntı: MariJuann

Gece 2 de yurda alınmaz herhalde sanmıyorum en azından alınacağını

Hocam tam olarak saatleri var mı

• Hocam bi tanıdığım istanbul da özel bi yurtta kalıyor gece 11 den sonra dönmenin sıkıntı yarattığından bahsetmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nükerbüker

quote:

Orijinalden alıntı: MariJuann

Gece 2 de yurda alınmaz herhalde sanmıyorum en azından alınacağını

Hocam tam olarak saatleri var mı

Vardır en son giriş saatleri

• Elbette giriş çıkış saatleri var yurttan yurda değişir genelde 11 12 olur hafta sonu da değişebilir bi saat ileri falan. Erkek yurtlarında çok problem olmuyor ama gece 4 te kantinden çıkıp çorba içmeye gidip tekrar kantin kapısından girmişliğimiz var ama bunu her gece her gece yapamazsın

• Kyk da oldu ama bu dediğim özel yurtlar izin konusunda sıkıntılı ama kyk daha rahat oluyor öğrenci

• Devlet yurtlarinda belli saatler arasinda giriş cikiş saatleri oluyor . Örneğin ; saat 7 ile 12 arasi istedigin zaman giris cikis yapabilirsin ama eğer geç kalirsa once uyari sonra atiliyorsun diye biliyorum . Özel hakkinda bilgim yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: white.tiger

Kyk da oldu ama bu dediğim özel yurtlar izin konusunda sıkıntılı ama kyk daha rahat oluyor öğrenci

Hocam özel yurtların daha rahat olması gerekmez mi? Özel derken cemaat yurdundan bahsetmiyorum.

Bir de yazın yurtlar açık oluyor mu? Mesela ben yazı üniversiteyi okuduğum şehirde geçirmek istiyorsam yine yurtta kalabiliyor muyum?

• quote:

Orijinalden alıntı: schrödingerinöğrencisi

Hocam bi tanıdığım istanbul da özel bi yurtta kalıyor gece 11 den sonra dönmenin sıkıntı yarattığından bahsetmişti.

Hocam ortalama ne kadar veriliyor aylık bu özel yurtlara? Bir de yurt parası dışınfa başka bir şeye para veriyor muyuz?

• Nükerbüker kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam anladım cemaati kast etmediğini. Hayır özeller kyk dan daha sıkı. Çünkü oraya iyi para veriliyor.

Özeller yazın açık oluyor hocam parasını verdiğin sürece. Kyklarda yazın açık oluyor ama büyük şehirlerde nöbetçi yurtlar açık oluyor. Nöbetçi kyklar yani.

Ama erkek kyk lar pek iç açıcı değil Üzgünüm :/

• quote:

Orijinalden alıntı: white.tiger

Anladım hocam anladım cemaati kast etmediğini. Hayır özeller kyk dan daha sıkı. Çünkü oraya iyi para veriliyor.

Özeller yazın açık oluyor hocam parasını verdiğin sürece. Kyklarda yazın açık oluyor ama büyük şehirlerde nöbetçi yurtlar açık oluyor. Nöbetçi kyklar yani.

Ama erkek kyk lar pek iç açıcı değil Üzgünüm :/

İç açıcı değil derken biraz daha açar mısın hocam

• Nükerbüker kullanıcısına yanıt
    1) Çok ama çok kötü kokuyor

2) Oyun oynayan tipler çok bağırıp çağırıyor ders çalışmıyorsun çoğu zaman

3) eğer yataklar baza değilse ve üstte yatarsan yada altta gecenin bi vakti adam yatağı zıplayabilir

Vb.

Yani rahat değil ama mesala yarı özel olursa odan 2 3 kişilik olsa böyle problemler olmaz çok öyle arkadaşlarım rahatlar. Ama ben 6 8 kişilik odalara denk geldim ondan böyle oldu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.