Şimdi Ara

HUKUK İÇİN SIRALAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hukuk sıralamam aşağıda yardımcı olur musunuz ? herhangi bi yerde hukuk şansı nedir devlette
    okul puanı malum. anadolu teknikteyiz okulda sayısalım haftada 50 saat ders allah belasını versin. bendede mallık var orayı seçtiğim için ama hayırlısı olsun diyecek bişe yok yardımlarınızı bekliyorum.

HUKUK İÇİN SIRALAMA

• quote:

Orijinalden alıntı: truemusti

Arkadaşlar hukuk sıralamam aşağıda yardımcı olur musunuz ? herhangi bi yerde hukuk şansı nedir devlette
    okul puanı malum. anadolu teknikteyiz okulda sayısalım haftada 50 saat ders allah belasını versin. bendede mallık var orayı seçtiğim için ama hayırlısı olsun diyecek bişe yok yardımlarınızı bekliyorum.

HUKUK İÇİN SIRALAMA

yalova,ısparta,kırıkkale,erzurum,erzincan gelme ihtimali yüksek

• sıralamaya göre mi diyosun kardeş puana göremi

varsa hatam mazur görün heyecan var stres var
  • sıralamana yakın bölümler bunlar. İnşallah kazanırsın.
     HUKUK İÇİN SIRALAMA HUKUK İÇİN SIRALAMA

• TM 2 sıralamam 9135..

İstanbul 1.öğretim hukuk gelme ihtimali var mıdır. geçen yıl 8.330 ile almış 800 kişi var arada bu yerleşemeyeceğim anlamına gelir mi
  • hadi lütfen bi bakın
  • arkadaşlar bi yardımcı olun çıldıracam stress tavan yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mfozturk0404

hadi lütfen bi bakın

zor hocam. geçen sene zaten fazlasıyla sıralamalar geriledi. 2-3 sene doğru düzgün gerilemez. geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnızkalmıstozlukitap

quote:

Orijinalden alıntı: Mfozturk0404

hadi lütfen bi bakın

zor hocam. geçen sene zaten fazlasıyla sıralamalar geriledi. 2-3 sene doğru düzgün gerilemez. geçmiş olsun.

Geçen sene devlet üniversitelerinde kontenjan artış sayısı baya fazlaydı buda haliyle sıralamaları düşürdü.Bu sene büyük oynamalar olmadığından düşmelerin pek gerçekleşeceğini sanmıyorum hatta bir nebze yükselebilir bile.
  • ARKADAŞLAR YARDIM ETCEK YOK MU ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş nasıl geliyor geçen sene 20000 lerde alan bir yer bu sene nasıl 30000 lerde alır
  • Bu işten anlayan birileri yok mu arkadaşlar ?_
  • YARDIMMM !!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.