< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
HUKUK MEZUNLARI TAŞ MI YESİN? (2. sayfa)

-
-
Aynen sen bilmiyorsun. Anlamadın eskisi kadar göz önünde değil, örnek hukuk ve pdr bi dönem çok konuşulurdu en iyi bölüm iş hazır denirdi herkes tercih ettikçe sıradanlaştı. Kaç yaşındasın sen? 2 yıl öncesine kadar yazılım herkesin dilindeydi yoğun ilgi vardı herkes birbirine yazılım öğren kendini geliştir yazardı hatta, tabi onlar dalga geçmek içindi ama yazılıma yönelen az olduğu için rağbet görüyordu. Şimdi herkes yazılıma yöneldiği için eskisi kadar konuşulmuyor okuyan çok çünkü önemi azaldı.
-
Vay be helal olsun reis adamsın okkkkeyyy
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakın avukat olmuşsunuz ama okuduğunuzu anlama kabiliyetiniz henüz tam gelişmemiş yada dikkatsiz bir şekilde okumuşsunuz. Yazımın başında şöyle bir başlangıç var. hukuk mezunları için genelleme yapmayayım ama diye başlamışım bunu gözden kaçırmışsın. Bu yüzden dürüst çalışan emeğinin karşılığını alan şahıslar için zaten bisey demiyorum. Benim sözüm her yolu mübah gören kişiler için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sersanem -- 27 Ocak 2024; 10:27:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun hocam, yok değilim eğitime girdiğinizi görünce branşınızı öğrenmek istedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
“Kadılar/ hakimler/ yargıçlar üç sınıftır. Birisi cennette, diğer ikisi ateştedir. Cennette olanı, hakkı bilip onunla hüküm verendir. İnsanlar arasında bilgisizce hüküm veren ile hakkı bilip hükümde haksızlık yapan ise ateştedir." (Ebû Dâvud, Akdiye, 2; İbn Mâce, Ahkâm, 3).
Bence sen ne yazdığınin farkinda degilsin
Yazdigin cumleden hukuk mezunlarinin iyisi vardir ama avukatin iyisi yoktur anlami cikiyor
Az kitap oku ondan sonra düşüncelerini yazarak paylas
Banka sınavlarına hazırlan hocam. bende avukatım. bu meslek zengin mesleği ona göre yapın.
-
Görünen o ki avukatlık da mühendislik gibi bitmiş. Ben de KPSS kasıyorum. 55 net Genel Yetenek, 53 net Genel Kültür yapsam 98 puan falan geliyor. Tavan puan (60/60) 100'ün biraz üstünde bu arada.
Edit: Yeni sistem gelmiş. 2024 sistemine göre 60/60 net 100 puan, 55/55 net 100 puan, 50/50 net 98 puan. Ben her türlü 100 puan alırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1C86CFCDD -- 27 Ocak 2024; 23:28:33 > -
Hocam merhaba. Ben de pdr bölümündeyim. Bu yaz kpss’ye gireceğim. Bununla ilgili çok video var ama sizden de duymak isterim. Siz sınava nasıl çalıştınız? 3 sınavı aynı anda mı götürdünüz ve ne kadar çalıştınız acaba?
Özelden yazacağım hocam size
Teşekkür ederim hocam
Hukuk bilgini kullanıp biraz da İşletme,muhasebe ilgin varsa SMMM sınavlarına girebilirsin.Gayette dolgun kazanırsın.
unlucky hocam care ybs okumak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X