Şimdi Ara

Hukuk mu Bilgisayar Müh. mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorum çok ayrı alanlar ama arada kaldım yardımcı olursanız sevinirim

• Hukuk.
  • lustral seyahat kullanıcısına yanıt
    Kardeşim edebiyatta yaptım fende sende fen yapsaydın
  • bilgisayar müh yaz. hukuk çok iyi okulda değilse çöp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .-. -- 23 Temmuz 2019; 14:34:29 >
  • .-. kullanıcısına yanıt
    Neden hocam ikiside hukukçu olacak
  • hocam 2 si ayrı bir dal yani mesela x müh mü y mi müh mi desen neyse de :D. Demek ki maaş odaklı istiyorsun o zaman hukuk galiba bilg da yavaş yavaş yükseliyorsun hukuku da araştır sen karar ver en son
    O sorulara zaman ayırmasam şu an diş kazanıyordum büyük ihtimalle 1.5 netle kaçırıcam kaçırırsam ama ben işimi sağlamak için edebiyat baktıysam senin burda ağlamaya hakkın yok ben nasıl 1.5 netle dişi kaçırıyorsam ağlamıyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: withagery0

Neden hocam ikiside hukukçu olacak
    mühendislik gibi düşün hocam okuyan herkes mühendis oluyor ama boğaziçi ee ile iü ee bir mi ? hukuk eskiden olduğu gibi avantajlı bir bölüm değil, çok çok fazla mezun veriyor. sıralamana yazık etme güzel bir okulda (mesela gtü) bilgisayar mühendisliği yaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tipsiz_Tatlı_Karakter

hocam 2 si ayrı bir dal yani mesela x müh mü y mi müh mi desen neyse de :D. Demek ki maaş odaklı istiyorsun o zaman hukuk galiba bilg da yavaş yavaş yükseliyorsun hukuku da araştır sen karar ver en son
    Katılmıyorum. Bir insan aynı anda 1 den fazla alana ilgi duyamaz mı her ne kadar farklı bölümler/alanlar olsa bile?
    daha ne kadar ağlayacaksın hocam? mantıklı olan bu sayısalcılar kendini garantiye almak istiyor. tm de derece yapmak çok daha kolay.
  • Hangi hukuk hangi mühendislik onenli soru bu
  • Tipsiz_Tatlı_Karakter kullanıcısına yanıt
    Cok para kazanmak hukukta daha zor senin dediğin özel hukuklar olmadan önce idi 10 yil fln önce
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.