Şimdi Ara

Hukuk mu Pdr mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
3
Favori
7.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    millet kıytırık danışmanlığı bana burda doktorluk muamelesiyle anlatıyor ya

hepsini biliyoruz sabahtan aksama kadar caylar neskafeler gidip geliyor, bi icraat yok

kimse yol gösteriyor falan demesin,bunu yapanlar dershane rehberlikcileri oluyor, okuldakiler tamamen yatıscı
  • GangsterParty kullanıcısına yanıt
    Neredeyse tanidigim tum hukuk mezunlari elit yasiyor burda adam iki kelimeyi bir araya getiremeyen avukat 1500 lira maas aliyor diye hukuku kotuluyor ne gunlere kaldik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ydgr4 Y kullanıcısına yanıt
    Lisede en yakin arkadasimin abisi gecen sene hakimligi kazandi. Maddi durumlaei cok cok iyi degildi torpil flnda yoktu babasi isci ama ilk girusinde kazandi.

• quote:

Orijinalden alıntı: krabab11

Neredeyse tanidigim tum hukuk mezunlari elit yasiyor burda adam iki kelimeyi bir araya getiremeyen avukat 1500 lira maas aliyor diye hukuku kotuluyor ne gunlere kaldik

Dostum benim var oyle gordugum 1500 e fakat benim de cogu tanidigim bayagi iyi durumdalar ama tanidiklarim fazla genc degil o zamanlarda hukuk okumak daha iyiydi is konusunda

• Simdi de tip dahil hic bir bolumde garanti yok babam hastanede calisiyo doktor olup 2 bine calisanda var 20 binede diyor onemli olan kendini gelistirmek diyorum o yuzden

• 666eee 6 kullanıcısına yanıt
    Hukukcu ve pdr'ci olmayıp bölümler hakkında yorum yapanlara lafım benim. Güzel arkadaşım. Yaz yaz kesinlikle hukuk yaz hukuk mesleği cok itibarlı önü çok acık meslek. Türkiye'yi hukukcular yönetir. Hukuk ile pdr karşılaştırılmaz bile. Bak dershane hocası gibi konusmayı da bilirim. Umarım hukuk kazanırsın 5 yıl sonra mezun oldugunda bu sayfaya beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pdrpdrr

quote:

Orijinalden alıntı: krabab11

Dostum benim var oyle gordugum 1500 e fakat benim de cogu tanidigim bayagi iyi durumdalar ama tanidiklarim fazla genc degil o zamanlarda hukuk okumak daha iyiydi is konusunda

tüm anlatmak istediğim bu ama niyeyse millet saldırmaya basladı. 7-8 yıllık ve daha eski avukatlar evet aylık kazancı 5 bin olur. Ama artık son 3-4 yılın mezunları ile konuşun eğer babası zengin değilse, ankarada dayısı yoksa yapabileceği tek şey 1250-750 tl maasla avukatın yanında kölelik yapmak. birisi yazmış adam rakip eliyor diye ahh be biakıl insan o kadrolar zaten dolacak ne rakip elemesinden bahsedersin... Hukuk yazacak arkadaslara okul hayatında ve meslek hayatında basarılar dilerim.

• beyler konu up goruslerinizi bekliyoruz acil
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 18:56:0 >
  • up beyler up takip goruslerınızı bekliyoruz tercih cok onemlı
  • Psikolojiyi neden düşünmüyorsun

• Beyler up ya 1 sene önce açılmış konu suan benim başımda düşünmekten kafayı yedim kim samimi değil bilmiyorum Allah rızası için doğru yönlendirin lütfen kadir gecesi hurmetine Allahım sen yardım et

• Yardım lutfen

• Boun Pdr de tutuyor ama inadına Hukuk

• Hukuk iyidir

• Şu iyi bu iyi demek yerine makul çözümler getirsek

• ne alaka ya hakim savcı avukat mı olunuyor sadece hukuk mezunu olunca. akademisyen olurum bak mesela başka bir alternatif.maaşı da yükseldikçe artıyor.
  • Yaptığınız karşılaştırma çok yersiz. Başta burası ygs lys konusu olduğu için genelde hukukçu veya pdrci değil lise mezunu öğrencilerin olduğu bir konu. Meslek seçimleri insanların fikirlerine, karakterlerine, ideallerine göre olmalıdır. Yoksa hukukçular çok çalışıyor emekleri boşa gidiyor, pdrciler yatıyor kolay atanıyor gibi bir düşünce yanlış. Her meslekte olduğu gibi iyisi de var kötüsü de. Kendini geliştirenin tabiiki farkı olacak. Bana göre tercih yapacakların kendi idealleri doğrultusunda yapması gerekir. Bundan sonra da yapılacak, hem bölümlerindeki hem de mezun olduklarındaki çalışma koşullarına katlanmak olmalı.

• 2014 yılında açtığım bir konuydu şimdi 2016 yılındayız. Fikirlerim hala değişmedi :) Hazır haftaya YGS de varken konuyu tekrar hortlatıyorum :) sadece geçmişte yazdığım bazı hususları teyit etmek adına ve yeni yazacak arkadaşları yönlendirmek adına kurum avukatlığı alımlarında son alımlarda Kars 88.7 ile kapattı ve son alımlarda toplam 30 kurum avukatı alındı kpss ile :) Hakimlik savcılık kadrosu fazla açıldı ama hepsi doldurulmadı siyasi nedenlerle. Avukatların çalışma şartları ile ilgili yorum yapmayacağım kariyer.net'te avukat alımı için 1500+ssk+yol ilanı haberlere kadar düştükten sonra :) (sigortasız işçi çalıştırmak yasaktır avukata SSK yaptıracağını beyan etmiş ilan sahibi)
    - Hukuk mezunları kendini geliştirirse evet para kazanabilir. ısrarla bunu yazan arkadaşlar olmuş. Tabiki kendi fiklirleridir saygı duyarım. Mesela ben 3-4 yıllık mezunum yeni 3.000 kazanmaya başladım çok sevindirici bir durum benim iiçin :)
    - Sen kendini gelişitirememişsin diyen arkadaşlar olacaktır. Yüksek lisans bitirdim, doktora yapıyorum ve yabancı dilim var. Dahası da var yazmıyorum gösteriş olmasın diye.
    - Benimle bilrikte PDR okuyan arkadaşlarım ise kendi yuvalarını kurdu, arabalarını aldı, dışarıdan KPSS kursları ile anlaşıp ekstra kazanıyorlar. Bir de PDR hizmeti veriyorlar.
    - Belki düşüncem değişir diye bende kendimi sorguluyordum ama malesef değişmedi :) Hala PDR diyorum. :) Tüm forumdaşlarımı özellikle PDR cileri konuya bekliyorum ki biz de bilmediğimiz hususlarda aydınalanalım. :)

• Tüm pdr ve hukuk yazan arkadaşları konuya bekliyorum... :) konuyu açalı 5 yıl olmuş, hukuk yazıp mezun olan veya olamayan... Aradan 5 yıl geçmiş var mı hukuk okuyup aksini söyleyecek..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.