Şimdi Ara

Hukuk okunur mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
10.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle okunmaz bence Ankara hukuktan bu yıl mezun olan tanıdığım maaş almadan çalışıyor şuan o işi de bir tanıdık sayesinde bulmuş yoksa o bile zor diyor

• Okunmaz hocam. Şu anda hukuk ikinci sınıf öğrencisiyim bölüme başlarken herkes beni poff poffladı sonra ilk sene de dersler aşırı kolay olduğu için ben de bölümü kolay zannettim fakat ikinci seneyi geçince gerçekten de zorluklarla karşılaşıyorsun hele ki hocaların bizdeki gibi egoluysa ( egodan kastım zor sormaları fazla anlatıp çok yüzeysel sormaları) gibi bölüm tam bir cehennem oluyor mesela uluslararası hukuk sınavına girdim hocanın üstüne basa basa anlattığı ve kitapta neredeyse 200 sayfalık yer kaplayan konudan sadece tek bir soru sorması bunun en kolay örneği mezun oldun diyelim gene bitmiyor hukuk mesleklerine giriş sınavına girmen gerekiyor o sınavdan da şu ana kadar çevremde geçen insan sayısı çok az çünkü sana dört yıllık mı müfredatdan 100 soru soruyorlar yani sana önerim hiç o topa girme okuyacağın bir bölümdense bitirebileceğin bir bölüm okuman daha iyi olur senin için ve şunu da söyleyeyim evet hukuk ezberden ibaret ama bazı yerlerde mantıkta gerekiyor :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyCommander -- 22 Kasım 2024; 2:21:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam benim büro açacak sermayem var yine de mi okunmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.