Şimdi Ara

Hukuk Şansım Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YGS 5 94bin matematik 41 tane falan işaretledim sanırım.Ama yanlışım fazla çıkabilir hiç bilmiyorum bakmadım moralim bozulmasın diye 30 net matematik desek edebiyat netlerim çok oynak aslında edebiyatım iyi ama dil anlatım kısmını yapamıyorum paragraf ve dil anlatım sıkıntı çıkarıyor birde şu uyak redif falan onlardan eksiklerim var edebiyatım genel olarak 40-45 arası bazen 45-50 arası git gel yapıyor.Coğrafyam çok kötü 14-15 net falan gelir diye tahmin ediyorum.Bu netlerle hukuk tutar mı ? Hayalci davranmayın ama tahmini kaç bin olurum ki

• yukarı
  • Benzeriz
  • upppppp
  • Up sıralama hariç aynı sayılırız
  • Daryl.Dixon kullanıcısına yanıt
    senin sıralama kaç hocam ?
  • Proqamer98 P kullanıcısına yanıt
    110K+
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daryl.Dixon

110K+

Hocam ne yapıcaz biz ya mezun mu tutar mı ? Ne olur ki ben artık kıbrısı bile düşünüyorum valla tutarsa oraya gidicem
  • Proqamer98 P kullanıcısına yanıt
    Bakalım hocam edebiyat fena değil benim elimizden geleni yapacaz olmazsa da hayırlısı buymuş diyip 2. Seneye daha çok çalışacaz başka yolu yok
  • uppp
  • up
  • 2015te 13 mat yapan arkadaşım 25 bindeydi hukuk gitti aynı senin gibi 90 bindeydi o da ama edebiyatı 51 taneydi
  • Edebiyat i 50 üstü yaparsan olur
  • İnsanları korkutmayın ya şartlamayın da 46 47 yeter sınav zor gelir 40 bile yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanelicaklit

2015te 13 mat yapan arkadaşım 25 bindeydi hukuk gitti aynı senin gibi 90 bindeydi o da ama edebiyatı 51 taneydi

ya korkum o işte hani belli olmuyor 50 de yaptığım oluyor 40 ta yaptığım oluyor mesela geçen hafta hep 45-50 arası yüzdüm bu hafta 40-45 arası anlamadım bir türlü
  • sınav zor gelir 40 bile yeter
    he bekle yeter 40
  • Tm arkadaslar bi sorum var ygs 5 26 bin olan birisi tm de kaçta baslar sayisalcilari cikarsak cevaplarsaniz sevinirim
  • Ankara hukuk istiyorsan yetmez tabi ben batıdaki konya afyon gibi hukukları kastediyodum
  • Ygs-5 80k lys matta 35 net civari gelicek tm-3 15k gelmesi mumkun mu sizce arkadaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhyN

Ygs-5 80k lys matta 35 net civari gelicek tm-3 15k gelmesi mumkun mu sizce arkadaslar?

Mümkün
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.