Şimdi Ara

Hukuk sıralama tahmini (manipülasyonsuz hesap) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbul hukuk sizce bu yıl kaç ile kapatır?
  • furkanakon F kullanıcısına yanıt
    Erzincan yazan yine 30-32k arası, her zamanki gibi. Geçen sene o kadar olaya rağmen Erzincan geçemedi, bu sene hiç geçemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corvoisalive kullanıcısına yanıt
    Gelir o geliiiir

• Tm3 32.9 erzincanin gelmemesi için her dakika dua ediyorum. Neden yazdıysam

• huzuryum kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyleyenlere sinir oluyorum. Senin yüzünden çok isteyen birine gelmeyecek belki. O kadar gün anlayamadın mı istemediğini?

• 20500 ile akdeniz ?

• kavinx kullanıcısına yanıt
    Ne anlarsınız olm siz bu duygulardan. Ağlayacak duruma geldim lan Allahım lütfen daha çok isteyen birine gitsin demekten yoruldum. Başınıza gelmesin ama yine de

• quote:

Orijinalden alıntı: kavinx

Gelir o geliiiir

İnşallah inşallaaah
  • huzuryum kullanıcısına yanıt
    kardeşim üzül diye demedim. üzülmeni de istemem ama yaptığın yanlış. tercih süresince aklın karışır falan ama keşke oturup sağlıklı düşünseydin bir kez. bildiğim kadarıyla mf puanın da fena değildi. kimse yardım etmedi mi bu süreçte sana?

• quote:

Orijinalden alıntı: kavinx

kardeşim üzül diye demedim. üzülmeni de istemem ama yaptığın yanlış. tercih süresince aklın karışır falan ama keşke oturup sağlıklı düşünseydin bir kez. bildiğim kadarıyla mf puanın da fena değildi. kimse yardım etmedi mi bu süreçte sana?

Kardeşim 20500 ile akdeniz hukuk gelir mi sence

• Hocam 20500 ile akdeniz gelir mi sence

• darkilex kullanıcısına yanıt
    Geçen sene yerleşen son ki 19.020 imiş. Ve 1 senede 2k kayma olmuş. Bu sene de 1k kayma olsa şaşırmam. Ama bence %40 gibi bir durum.

Çok sevindirdiniz hocam beni

Tm1 siralamam 15694

İtü ekonomi 14100 (kont +10)

Sizce burası çok mu zor

• darkilex kullanıcısına yanıt
    Buna yorum yapmayayım çünkü hukuk sıralamalarını çok araştırmıştım ama bunu bilmiyorum

Eyvallah hocam canın sağolsun akdeniz hakkinda verdiğin rahatlama yeterli

• Erzincan ne abi artık ben sizi anlamıyorum. Her yerde de karşıma çıkıyor. Sırf hukuk okuyorum diyebilmek için mi bu eziyet onu da anlamadım. Her yerde üniversite var artık tamam da hadi Eskişehir'de okursun en kötü, olmadı mezuna bırakırsın. Vay efendim Dicle, Erzincan,Erzurum... Büyükşehirlerdeki devlet üniversitelerinin bile kalitesi ortadayken, bu kadar eleştiri alırken artık bu saydıklarım ve birçoğu üniversite bile değil bence.

Benim asıl üzüldüm şey nasıl bu kadar tamahkar olabiliyorsunuz? Kader kısmet buymuş deyip geçip yolunuza bakıyorsunuz, neden?
  • Rahmetov R kullanıcısına yanıt
    Böyle konuşanlara deli oluyorum gerçekten

İlk sene 137k olmuştum, (ailem mfden girmemi istiyordu, hukuk okumama karşılardı sosyal çalışmama kızıyorlardı resmen). Neyse ikna ettim mezuna kaldım. Matematiğim ilk sene 16 idi, ikinci sene 40'a çıkardım. Edebiyatım 37'lerdeydi. 45 yaptım onu da. Ama coğrafya sınavını nolduysa o an yapamadım, 28k'dan 31k'ya geriledim okul puanı ile de. Yani aslında benim için büyük bir çekiş.

Bir sene daha kalabilir miyim? Hayır, asla izin vermiyorlar.

Hukuktan vazgeçebilir miyim? Hayır, çünkü çok istiyorum.

Çok iyi yeri kazandığımı iddia ediyor muyum? Hayır, edemem de zaten.

Ben okumayı kabullenmişim, gerekirse üniversitedeki o çok övülen sosyal hayatı bırakmayı göze almışım. E sanane be kardeşim? Yol paramı mı veriyorsun? Yurt paramı mı veriyorsun? Ya da illa gel ben senin avukatın mı olacağım diyorum?

Hamda 33k olan arkadaşım okul puanı ile beni geçti. (Ben hayatım boyunca 8, lisede 3 okul değişmek durumunda kaldım. Sözlülerim 80'i geçmedi hiç. Onun en düşük sözlüsü, benim en yüksek sözlüme denk. Ha okul puanın iyi olsaydı nolurdu diyeceksin belki, en kötü Konya'da okurdum.)

Askerlikten atılan arkadaşım okul puanı yüzünden 21k'dan 30k'ya geriledi.

Ben hukuk okumayı en az diğerleri kadar hakettiğimizi düşünüyorum.
    Sanki biz çok iyi yeri istemezdik ya da başka bir tercihimiz var da (mezuna kalmak gibi) seçmedik. Böyle garip garip yorumlar beni şaşırtıyor doğrusu, kalitesini bir tek sen biliyorsun da her yerde haykırma ihtiyacı duyuyorsun sanki
    Ve dediğim gibi ben sence kötü olan yeri kabullenmişsem, senin her konuya gelip "hömmm bi kere orda okunmaz çocuklar" modun sahiden son derece LÜZUMSUZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kavinx -- 4 Ağustos 2017; 17:50:43 >

• Rahmetov R kullanıcısına yanıt
    Erzincandaki prof sayisi batidaki cogu okuldan fazla onu ne yapacagiz?

• Arkadaşlar 32840 sıralamam Erzincan Hukuk ve gelir yoksa hemen altına yazdığım Lefke Avrupa Mı gelir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen sene yildirim beyazit hukuk 15000 ile kapatmis 35 kisilik kontenjan artisi var. Benim siralamam 16100 gelir mi?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.