Şimdi Ara

Hukuk sıralama tahmini (manipülasyonsuz hesap) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30bin siralama ile sizce 27500 samsun hukuk gelir mi dersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 32332 deyim dicleyi yazmadım erzincanı yazdım 😢

• PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Gelebilir hocam

• Tolsom T kullanıcısına yanıt
    Yüzde 30 hocam arkasında Erzincan felan yazdı isen hayırlı olsun

• Rahmetov R kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Kars tıp oldu mu tıp tıptır deniliyor herkes seneye bırakamıyor durumu olmayan var hukuk hukuktur Dicle de 21 tanesini öğretim üyesi var batıda nerede var sonrası Yalovadan kimse memnun değil arkadaşım kendini geliştirmek önemli bu ülkede milletvekilleri başbakan cumhurbaşkanları hepsi iktisat mezunuyum bitirdikleri üni ler şimdi bile 80 k

• 17392 siralamam. Anadolu gelir mi sence? (16930 ile almiş)

• 31706 ile 30800'lük Atatürk iö gelir mi

• Sıralamam 28.627 bunlardan hangisi gelir? Hukuk gelmeme ihtimali nedir sence?

6)Kırıkkale İ.Ö Hukuk 28.100

7)Afyon Kocatepe Hukuk 27.000

8)Ktü Hukuk 26.800

9)Gaziantep Hukuk 27.400

10) Samsun 19 Mayıs Hukuk 27.400

11)Necmettin Erbakan Hukuk Yeni

12)Necmettin Erbakan İ.Ö Yeni

13)Atatürk Hukuk 28.600

14)Atatürk İ.Ö Hukuk 30.800

15)İnönü Hukuk 26.300

16)Erzincan 31.000

• 23.057 ile kapatan sakarya hukuk gelir mi? sıralamam 23.205
  • kavinx kullanıcısına yanıt
    Diploma notu ajitasyonunu yemedim,senden daha kötüsünü yaşayanlar var bu bir. Sınava 2. hazırlanışında hala daha foruma gelip de, erkek arkadaşımla yaşadıklarımız, o bunu dedi, ben böyle hissettim ihihi gibi başlıklar açıyorsan zaten olayın ciddiyetini kavrayamadığın ortada olduğu için ben de ailenin yerinde olsam izin vermezdim artık. Böylesine zayıf karakterli birisi de hukuk okumayı haketmemiştir. İnsanlar tercihlerini kendileri yaratırlar arkadaşım. Sen ailene yeterli güveni verseydin ailen sen ilk 100 e girene kadar mezuna kalmana izin verirdi ama aklının nerelerde olduğu ortada. Sorunum seninle değil, banane, tanımam etmem gelecekte ne yapacağın umurumda bile değil. Benim sorunum insanları yanlış yönlendiriyor oluşun. Tercih döneminde de böyleydin "yaz abicim yaz yaz s. et hukuk olsun da..." vari cevaplar yazıyordun tavsiye konularının altına. Ben dediğim gibi insanları yanlış yönlendiriyor oluşuna (hala) üzülüyorum. Çoğu insan potansiyelini harcıyor sırf bu gibi yorumlar yüzünden.

• Rahmetov R kullanıcısına yanıt
    Tanımam etmem deyip karakterime hakaret ediyor oluşun bence senin karakterini de ortaya koyuyor. Sana kendimi neden acındırmaya çalışayım be kardeşim? Sen kimsin? Muhtemelen sıralaman iyidir ve herkese akıl vermeye kalkıyorsundur. Al sıralamanı tepe tepe kullan, herkes kendince tercihler yapıyor. Bizimkileri dert etme bu kadar

Ayrıca lütfen tarihe dikkat, sınavdan sonra açtığım bir konu yüzünden beni yargılıyorsun. Sınav için her şeyi bırakmıştım zaten, orda da bunu belirtmiştim. Fakat okuduğunu anlamada problem yaşadığını varsayarak boşveriyorum bunu da.

İnsanların aile yapısını bilmeden "sana güvenselerdi hebele hübele" deyişini de aldırmıyorum. Burda sana neden izin vermediklerini açıklamayacak kadar içim rahat.

Ayrıca bana Kıbrıs hakkında soru soruldu, ben de sadece bir okuldan haberdar olduğum için duyduğum-bildiğim-gördüğüm her haltı anlattım. Oraya gitme bence, kötü dediğim çok yer de oldu. Ama senin öyle güzel bir algın var ki (!) sadece canının istediklerini görmüşsün.

Sen kendi fikrini söylüyorsun, saygı duyuyorum. Katılıyorum da bazı dediklerine. (Kalite farkına mesela.) Ama geliştirdiğin dil son derece kaba. Ben kendi fikrimi söylüyorum, sırf seninle aynı düşüncede olmadığım için karakterimden, ailemin bana güvenmeyişinden, birini sevmiş olmamdan vurmaya çalışıyorsun. Boşa çaba.

Sen git okulunda paşa paşa oku ama lütfen artık bi düş yakamızdan. Her konuya gelip "hööööö Erzincan mı? kalitesizler" muhabbetini çevirme.

+erkek arkadaşımla yaşadıklarımız gibi bir konu değildi, düzgün yazarsan sevinirim. senin gibi algısı bozuk olanlar yanlış anlayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kavinx -- 4 Ağustos 2017; 21:1:35 >

• Erzincan ve Dicle hukukların kimse kötü olduğunu söyleyemez.akademik anlamda oldukça iyi okullardır.sosyal anlamda negativ kalabilir orası ayrı.ancak bir de şu sıralamaya göre insana değer biçen varlıklara bir çift sözüm var bu sınav sıralaması sizin zekanızı değil sisteme ne kadar iyi ayak uydurduğunuzu ve bu iş için ne kadar para harcadığınızı (ya da ailenizin harcadığını) gösterir.kimse eşit şartlarda yarışmıyorken böyle yorumlarıniz oldukça yanlış

• Tolsom T kullanıcısına yanıt
    Zor hocam

• pieceofme kullanıcısına yanıt
    İhtimal var ucu ucuna kaladabilir

• Rothsa R kullanıcısına yanıt
    Hukuktasın ama Necmettin Erbakan in 25 k da kalacağını düşünüyorum

• deyimlersözlügü kullanıcısına yanıt
    Gelir gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: BloodyButcher

31706 ile 30800'lük Atatürk iö gelir mi

up
  • BloodyButcher kullanıcısına yanıt
    Ben o kadar geri gitmez diyorum ama hocam çok bıçak sırtı şöyle diyelim iö olduğu için gelebilir ama altına ne yazdı isen o daha uzak ihtimal ben gelir derim gelir yüzde 60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanakon -- 5 Ağustos 2017; 2:14:25 >
  • 16870 sıralamam

16930 ile kapatmış Anadolu hukuk

Sizce gelir mi?

• Sıralamam 13819 Türk Alman hukuk 14131 sizce ihtimal nedir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.