Şimdi Ara

HUKUK SIRALAMALARI GİR İÇERİ!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    sen dediklerimi anlayamamışsın. bazı noktalarda aynı şeyi söylüyoruz ama senin mantığındaki tm-2 tm-3 yanlış. tm-2 de daha fazla sayısalcı var arkadaşım.ankara hukuk tutup gitmeyen çok sayısalcı vardır ayrıca dediğim gibi kontenjan 963 kişiydi ankra hukuk 6900. aldı.dediğin gibi hukuk tm-3 geçince sayısalcılardan açılacak bir kontenjan olacak bu yüzden sıralama yükselecek ama ne kadar yükselecek bilmiyoruz. bu yüzden tm-2 ye geçen yıla bak ki fikir edin.tm-2 ye göre tercih yap demiyorum. neyse ist. hukuka girebilirsen sana bol şans avukatlık hayatında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emdo

3-4 k bence de oynamaz. ben yalnızca bir tespitimi söyledim.

Yok hocam siz dediniz diye degil ama genel olarak olmaz bu kadar yiginsallara baktiniz mi gecen yilin? Tm2 10 k olan tm3te 9 bindi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trroadrunner

quote:

Orijinalden alıntı: blackkedi

quote:

Orijinalden alıntı: mudavim2

MARMARA İÜ GİBİ OKULLARDA DURUM NE OLUR

Ben en kotu 15 binlere kadar dusecegini dusunuyorum neden dersen tm3 puan ortalamasi genel olarak tm2 den yuksektir yani biriniz cikip demez ki benim tm3 20 bin geldi tm2 10 bin geldi ancak tektuk rastlanir mflerde rastlanmasi daha olasidir.tabiki benimki sadece tahmin iyi haber ise su ana kadar hicbir tahminim tutmamistir soyleyim:)

hocam bu doğrultuda tm2 sıralamaları ne olur peki? mesela 60binden alan tm2 bölümü 65 mi olur 55 mi?

Ters kose yaptin hocam ne diyecegimi bil
    emedim ama dusmesi daha olasi geliyor bana yani 65bine geriler gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chevythunder -- 2 Temmuz 2015; 22:32:59 >

• Hocam bu konuyu aydınlatırsak bence diğer kısım da aydınlanacak. Neden 65bin dediniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.universitetercihmerkezi.com/kose-yazisi.php?y=37&b=hukuk-tercihinde-enteresan-bir-yil-olacak

hadi hukukçular önce okuyun sonra rahatlayın sonra da bana dua edin
  • UPUPUPUP
  • Tuyuh kullanıcısına yanıt
    hocam link bu sayfada bakabilirsiniz
  • quote:

http://www.universitetercihmerkezi.com/kose-yazisi.php?y=37&b=hukuk-tercihinde-enteresan-bir-yil-olacak

Hocam boşuna kuruntu yapıyoruz bence benim 35 geldi sıralamam Atatürk iö 34 ile kapatmış kont arttı ve erzincan 33.5 ve kont 100 arttı bunlar için büyük bir şansım olduğunu düşünüyorum siz ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: demasman

quote:

http://www.universitetercihmerkezi.com/kose-yazisi.php?y=37&b=hukuk-tercihinde-enteresan-bir-yil-olacak

Hocam boşuna kuruntu yapıyoruz bence benim 35 geldi sıralamam Atatürk iö 34 ile kapatmış kont arttı ve erzincan 33.5 ve kont 100 arttı bunlar için büyük bir şansım olduğunu düşünüyorum siz ne dersiniz?

kesinlikle haklısın bence olur hocam

• erzurum iö hukuk geçen sene 34000 bin ile kapatmış benim sıralamam 34090 sizce gelir mi?
  • arkadaşlar tm3 sıralamam 14670 tm2 sıralamam 18843
    istanbul(iö):14400
    marmara(iö):16600
    gelme oranı ne kadar sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: benegi

arkadaşlar tm3 sıralamam 14670 tm2 sıralamam 18843
    istanbul(iö):14400
    marmara(iö):16600
    gelme oranı ne kadar sizce?

marmara daha kuvvetli sanki ama istanbul da olabilir
  • arkadaşlar her kafadan bir ses çıkıyor ancak bu kafadan çıkan ses başkadır.

galatasaray hukuk'un değişmeyeceği aşikar.

ankara hukuk isteyenler için konuşuyorum. ankara hukuk kontenjan azalttı malum. 2014'de 6960 küsürden kapatmış. tm-3'e geçmesiyle 1000 kadar sayısalcı çakal aradan çekildi. 5900 diyelim. kontenjanların azalması falan da eklenirse 4000-4500-4750 sıralarına çekecektir. ankara hukuk isteyenlere duyurulur. sıralamanız tutmuyorsa ilk tercihe yazmanızda fayda var. kör şeytanın işi belli olmaz.

istanbul hukuk 9600 küsürden kapatmış 2014 yılında. aynı hesapla 6500-7000 aralarında olması muhtemeldir.

geriye kaldı cart curt hukuklar.

10000-20000 arası sıralamalarda 1000 kadar ileri çekme olur gibi duruyor. örneğin marmara ve gazi 12k'dan alır. taş çatlasın hadi orta yerinden 11,5k.

20000-25000 arası değişme beklemiyorum şahsen. o aralıkta zaten fazlasıyla sayısal var. ve ayrıca marmara istanbul ankara, hacettepe gibi üniversitelere ait seçilebilecek fazlaca kontenjanı olan fazlaca bölüm var. tm2-tm1 genelde bu aralıkta olan ea'cılarda fazla değişiklik göstermez.

25000 sonrasında ise 1000 kadar bir gerileme bekliyorum şahsen. ancak o tür hukukları yazmanız sizin açınızdan iyi olmayacaktır. daha akıllıca tercihler yapmanızı tavsiye ederim. erzurum hukuk yerine ingilizce iktisat, işletmeleri tavsiye ederim örneğin. o sıralama üstündeki hukukların dört beş yıl sonra çöp olacağı aşikar. yahut devasa bir avukat kadrosu olacak türkiye'de. avukatlık banka gişe memurluğuna dönecek. çatlak bir ses değilseniz işiniz zor. 4 yıl bilgi hamallığı yaptığınızla kalırsınız.

psikoloji ve pdr isteyenler daha şanslı bu sene en basitinden odtü psj, kontenjanını 65den 80'e çıkarmış en yakın rakibi ankara hukuk. en son 4330'dan kapatmış 5700'lere kadar gerileyeceğini düşünüyorum. o aralıktaysanız ve istiyorsanız kesinlikle ilk tercihiniz olsun

istanbul ankara gibi psikolojiler kesinlikle 1000 kadar gerileyecektir.

ilk tercihinizin çok ama çok önemli olduğunu ve o lanet olası kılavuzlardaki ani düşüşleri ilk tercihlerin oluşturduğunu unutmayınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: yarigecirgenzar

arkadaşlar her kafadan bir ses çıkıyor ancak bu kafadan çıkan ses başkadır.

galatasaray hukuk'un değişmeyeceği aşikar.

ankara hukuk isteyenler için konuşuyorum. ankara hukuk kontenjan azalttı malum. 2014'de 6960 küsürden kapatmış. tm-3'e geçmesiyle 1000 kadar sayısalcı çakal aradan çekildi. 5900 diyelim. kontenjanların azalması falan da eklenirse 4000-4500-4750 sıralarına çekecektir. ankara hukuk isteyenlere duyurulur. sıralamanız tutmuyorsa ilk tercihe yazmanızda fayda var. kör şeytanın işi belli olmaz.

istanbul hukuk 9600 küsürden kapatmış 2014 yılında. aynı hesapla 6500-7000 aralarında olması muhtemeldir.

geriye kaldı cart curt hukuklar.

10000-20000 arası sıralamalarda 1000 kadar ileri çekme olur gibi duruyor. örneğin marmara ve gazi 12k'dan alır. taş çatlasın hadi orta yerinden 11,5k.

20000-25000 arası değişme beklemiyorum şahsen. o aralıkta zaten fazlasıyla sayısal var. ve ayrıca marmara istanbul ankara, hacettepe gibi üniversitelere ait seçilebilecek fazlaca kontenjanı olan fazlaca bölüm var. tm2-tm1 genelde bu aralıkta olan ea'cılarda fazla değişiklik göstermez.

25000 sonrasında ise 1000 kadar bir gerileme bekliyorum şahsen. ancak o tür hukukları yazmanız sizin açınızdan iyi olmayacaktır. daha akıllıca tercihler yapmanızı tavsiye ederim. erzurum hukuk yerine ingilizce iktisat, işletmeleri tavsiye ederim örneğin. o sıralama üstündeki hukukların dört beş yıl sonra çöp olacağı aşikar. yahut devasa bir avukat kadrosu olacak türkiye'de. avukatlık banka gişe memurluğuna dönecek. çatlak bir ses değilseniz işiniz zor. 4 yıl bilgi hamallığı yaptığınızla kalırsınız.

psikoloji ve pdr isteyenler daha şanslı bu sene en basitinden odtü psj, kontenjanını 65den 80'e çıkarmış en yakın rakibi ankara hukuk. en son 4330'dan kapatmış 5700'lere kadar gerileyeceğini düşünüyorum. o aralıktaysanız ve istiyorsanız kesinlikle ilk tercihiniz olsun

istanbul ankara gibi psikolojiler kesinlikle 1000 kadar gerileyecektir.

ilk tercihinizin çok ama çok önemli olduğunu ve o lanet olası kılavuzlardaki ani düşüşleri ilk tercihlerin oluşturduğunu unutmayınız.

İkinci öğretimler ne durumda olur, örneğin İstanbul Hukuk İÖ TM2 14.400'müş geçen yıl, bu yıl kaç aralığında bekliyorsunuz ve benim sıralamam 12410, Marmara Hukuk Birinci Öğretim hedefliyorum, geçen yıl TM-2 13800 ile kapatmış bu yıl benim sıralamamı geçecek kadar artar mı sizce?

• hocam bu sıralamaya istanbul hukuk i.ö gelir. marmara riskli duruyor ilk tercihe yazarsanız ve gelmezse istanbul ikinci öğretimi de riske atar. ben şimdi sizi yönlendirmek istemem ancak marmara hukuk birinci öğretimden ziyade istanbul daha iyidir. harç ücretini ödeme sorunuz yoksa istanbul eğitim açısından ortam açısından daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarigecirgenzar

hocam bu sıralamaya istanbul hukuk i.ö gelir. marmara riskli duruyor ilk tercihe yazarsanız ve gelmezse istanbul ikinci öğretimi de riske atar. ben şimdi sizi yönlendirmek istemem ancak marmara hukuk birinci öğretimden ziyade istanbul daha iyidir. harç ücretini ödeme sorunuz yoksa istanbul eğitim açısından ortam açısından daha iyidir.

Hocam, ilk tercihe Marmara Bir ikiye İstanbul İÖ yazmayı düşünüyordum ancak Marmara gelmezse İstanbul İÖ neden riske girer onu anlayamadım. Hocam harç ücreti ödemek sıkıntı değilde sene başından beri Marmara Bir hedefliyordum, gelmezse mecbur gideceğiz ama gönlüm Marmara'dan yana..
  • https://www.youtube.com/watch?v=9R_7E9sl_BU&feature=youtu.be

ARKADAŞLAR HEPİMİZİN KAFASI KARIŞIK MALUM BELKİ YARDIMCI OLABİLİR DİYE PAYLAŞIYORUM
  • mudavim2 M kullanıcısına yanıt
    Adam çok ortadan konuşmuş sanki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • noxyyprom N kullanıcısına yanıt
    Aynen net bir sey soylemiyor ama yine de bi yardimi olur diye paylastim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.