Şimdi Ara

Hukuk tercihi yapacaklar tavsiyenize ihtiyacım var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HedeffHukuk

Mesela hukuk dili almanca dır ve akademik kariyer için almanca bilmek gerek 😉 bu kadar bilgi yeter sana

Dili almancadir eyvallah ama ne turk hukukunu ne alman hukukunu tam ogrenemezsin demedi deme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ercumenttberber

quote:

Orijinalden alıntı: HedeffHukuk

Mesela hukuk dili almanca dır ve akademik kariyer için almanca bilmek gerek 😉 bu kadar bilgi yeter sana

Dili almancadir eyvallah ama ne turk hukukunu ne alman hukukunu tam ogrenemezsin demedi deme

Ne yapmak istediğimi bilmediğin ortada o yüzden yorma kendini çok dar bakıyor sen ve senin gibiler. ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Levent Levent.

O sıralamaya en güzel hukuk Gazidir ve çok da iyidir sonlardan girebilirsin ama şehir faktörü etkili olmuş sanırım

Gazi hukuk kapanıyor başka üniye bağlanacakmış o yüzden yazmadım

• Sen ve senin gibiler kullanimi aslinda senin otekilestirme cabanin ve geri kafaliligin gostergesidir ne yapmak istemedigini anlamamis olmam benim dar goruslu oldugumu gosteremez hukuk okuyacak insan senin gibi insanlari asagilamak icin yanip tutusmamali

• quote:

Sen ve senin gibiler kullanimi aslinda senin otekilestirme cabanin ve geri kafaliligin gostergesidir ne yapmak istemedigini anlamamis olmam benim dar goruslu oldugumu gosteremez hukuk okuyacak insan senin gibi insanlari asagilamak icin yanip tutusmamali

Ben seni aşağılamak istemedim bilmediğin konularda israr eden insanlar olarak sen ve senin gibiler dedim eğer kırdıysam kusura bakma

• Kirmadin ama otekilestiriyosun insanlari ulkenin genel sorunu da bu zaten

• quote:

Kirmadin ama otekilestiriyosun insanlari ulkenin genel sorunu da bu zaten

Ülke konusunda haklısın ama daha büyük bir sorun var oda cehalet. Seni ötekileştirmedim sadece biraz sert eleştirdim

• Sen herkesi boyle sert mi elestirirsin? Ya adam senden daha bilgiliyse? Ben de hukuk istiyodum biliyosundur arastirdim fazlasiyla yani bilmeden yapmadim yorumlari

• Hocam beklentilerinizle ilgili mi dediniz bilmiyorum ama deu turkiyenin en iyi 5 hukuk fakultesi arasina girebilirken tau 10a bile zor girer 5 cakar derken tekrar fusunun bence

• quote:

Orijinalden alıntı: dnzmsl

Hocam beklentilerinizle ilgili mi dediniz bilmiyorum ama deu turkiyenin en iyi 5 hukuk fakultesi arasina girebilirken tau 10a bile zor girer 5 cakar derken tekrar fusunun bence

TAÜ pek bilinmiyor en eksik yönü bu ve bu haliyle bile TAÜ 14.100 ile alırken deü 15.500 TAÜ yü iyi araştırın gelecek vaadediyor tabiki üzerine koyacaktır ilk 5k için gerçekten potansiyel taşıyor en azından yakın gelecekte Marmara yı geçer

• Ya tutarsa?

Hukuk tercihi yapacaklar tavsiyenize ihtiyacım var
  • Kardeşim benim de sıralamam seninkine yakın , 11778im. Türk-Alman sene başından beri hayalimdeki yerdi ama gerçekleri gördüm iyikide. Daha çok yeni bir üniversite bir kere , dediklerin üniversitenin isminden büyük bunu söylemiş olayım. Sırf İstanbulda bir devlet üniversitesi olduğu için sıralaması iyi gözüküyor. Almanca hukuk dilidir falan demişsin ama Türkiye'de Alman Hukukuna göre almıyorlar kimseyi işe bunu söylemiş olayım Yer olarak da pek iyi sayılmaz şehirden biraz izole durumda . 5k falan demişsin ben onu espriye veriyorum ve komik olduğunu düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rahmetov

Ya tutarsa?

Hukuk tercihi yapacaklar tavsiyenize ihtiyacım var

Hayatta neyin garantisi var? Destekli tahmin en azından

• quote:

Orijinalden alıntı: lesfleursdumal

Kardeşim benim de sıralamam seninkine yakın , 11778im. Türk-Alman sene başından beri hayalimdeki yerdi ama gerçekleri gördüm iyikide. Daha çok yeni bir üniversite bir kere , dediklerin üniversitenin isminden büyük bunu söylemiş olayım. Sırf İstanbulda bir devlet üniversitesi olduğu için sıralaması iyi gözüküyor. Almanca hukuk dilidir falan demişsin ama Türkiye'de Alman Hukukuna göre almıyorlar kimseyi işe bunu söylemiş olayım Yer olarak da pek iyi sayılmaz şehirden biraz izole durumda . 5k falan demişsin ben onu espriye veriyorum ve komik olduğunu düşünüyorum

Doktora için almanca şart, yeri gayet güzel yeşil sessiz sakin tam benlik kalabalık sevmiyorum yalnız kampüs bitmemiş o dezavantaj, akademik kadro ise istanbul Marmara medipol gibi ünilerden geliyor hazırlık eğitimi de iyi yurt dışı imkanları çok geniş.. 5k ya herkes takıldı ama bekleyip göreceğiz benim görüşüm bu

Tercih tanıtım günlerine gittiğimde şu soru çok soruluyordu Türk alman mı istanbul üni mi ? Yani kıyas istanbul olmus bile Marmara mı Türk alman mı hiç duymadım ama Türk alman mı istanbul üni mi çok duydum bunu bizzat istanbul hukukta bi araştırma görevlisinden de duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAÜHF -- 24 Temmuz 2017; 0:20:21 >

• İnşallah düşündüğün gibidir kardeşim Ben ne vardan daha çok ne yoka odaklandığım için negatif bakıyorum sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lesfleursdumal -- 24 Temmuz 2017; 18:2:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lesfleursdumal

İnşallah düşündüğün gibidir kardeşim Ben ne vardan daha çok ne yoka odaklandığım için negatif bakıyorum sadece

10 yıl sonra en az 5k dan alır bak gör

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.