Şimdi Ara

Hukuk tercihi yapacaklar tavsiyenize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Listeye takılmadan şu soruya cevap vermenizi istiyorum 4.madde ile 5.maddeyi kaliteli bir hazırlık eğitimini okulda alıp kursa bırakmamak için yer değiştirmek mi mantıklı yoksa değişiklik yapmayıp dil konusunu kendim kursa giderek mi halletmeliyim

Kafam karışık yardım ederseniz sevinirim

EK:Hukuk tercihi yapacaklar tavsiyenize ihtiyacım var

• Sıra kaç hocam ?
  • Kardeşim Marmara'nın kalitesi tartışılmaz, ayrıca Dokuz Eylül ile Atılımı değiştirmeni tavsiye ederim, adli sınavlarda Dokuz Eylül çok başarılı. Sıralamanı yazmamışsın ama 10-12 bin arası gibi duruyor, o yüzden sıralamanı çöpe atmak gibi düşünme Dokuz Eylül'ü. Aksine çok güzel eğitim alırsın Dokuz Eylül'de. Fakat sana Marmara gelecekmiş gibi duruyor, sıralamanı tam yazsaydın yardımcı olabilirdim hocam. 4'ü 5 ile değiştirme, Atılımı Dokuz Eylülün arkasına koy.

Bir de İngilizce'yi hazırlıktan öğrenmek, dünyanın en gereksiz eylemi olmalı herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinsangu -- 23 Temmuz 2017; 14:46:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertbey3310

Sıra kaç hocam ?

Unutmuşum 11.242
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetinsangu

Kardeşim Marmara'nın kalitesi tartışılmaz, ayrıca Dokuz Eylül ile Atılımı değiştirmeni tavsiye ederim, adli sınavlarda Dokuz Eylül çok başarılı. Sıralamanı yazmamışsın ama 10-12 bin arası gibi duruyor, o yüzden sıralamanı çöpe atmak gibi düşünme Dokuz Eylül'ü. Aksine çok güzel eğitim alırsın Dokuz Eylül'de. Fakat sana Marmara gelecekmiş gibi duruyor, sıralamanı tam yazsaydın yardımcı olabilirdim hocam. 4'ü 5 ile değiştirme, Atılımı Dokuz Eylülün arkasına koy.

Bir de İngilizce'yi hazırlıktan öğrenmek, dünyanın en gereksiz eylemi olmalı herhalde.

Aynen hocam 11.242 tm3 . Yalnız özel sektör düşünüyorum o yüzden dil konusunu halletmeliyim ne tavsiye edersin dokuz eylül ya da Marmara da pek mümkün degil bu

• 2. tercihten sonrası çöp, gelenler arasından seçeyim yok, ilk hangisi tutuyorsa ona gidiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jordan Henderson

2. tercihten sonrası çöp, gelenler arasından seçeyim yok, ilk hangisi tutuyorsa ona gidiyorsun

Tabi kanka orası öyle de ya gelmezse? Her ihtimali düşünerek hazırlıyorum listemi
  • Turk alman ve atilim yazicagina mis gibi deu yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ercumenttberber

Turk alman ve atilim yazicagina mis gibi deu yaz

Türk alman benim beklentilerime hitap ediyor deü ye 5 çakar
  • ilk sıra ne alaka içinde kalmasın diye mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HedeffHukuk

quote:

2. tercihten sonrası çöp, gelenler arasından seçeyim yok, ilk hangisi tutuyorsa ona gidiyorsun

Tabi kanka orası öyle de ya gelmezse? Her ihtimali düşünerek hazırlıyorum listemi

Türk alman gelmezse marmara istanbul zaten gelmez, 11k sıralaman var bu sıralama ve listeyle turk almandasin, marmara io yu üste yaz ki oraya git
  • Ne alman hukukunu ne turk hukukunu tam ogrenemiyosun orda 4 sene sonra hatirlarsin dediklerimi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HedeffHukuk

quote:

Türk alman gelmezse marmara istanbul zaten gelmez, 11k sıralaman var bu sıralama ve listeyle turk almandasin, marmara io yu üste yaz ki oraya git

Türk alman ın gerçek sırası 14k değil emin ol En geç 5 seneye ilk 5k dan alacaktır bu sene patlama yaparsa gelmeyedebilir . Mesela Türk alman 10k da kapatır istanbul iö gelir.. Türk alman ı 2.sıraya yazmamın sebebi o

İlave olarak şunu diyeyim istanbul a gittim şu soruyu çok duydum : istanbul hukuk mu Türk alman hukuk mu .. Bu çok şeyi özetliyor

• quote:

Ne alman hukukunu ne turk hukukunu tam ogrenemiyosun orda 4 sene sonra hatirlarsin dediklerimi

Daha yeni mezun verdi kimden duydun acaba. Mezun birisi ile konuştum gayet de kaliteli hukuk eğitimi var hocaları istanbul dan Marmara dan falan geliyor almanya dan gelen de var
  • Sadece 4. Ve 5. Tercihler hakkında sorduğum soruya tavsiyesi olan var mı

Türk alman üniversitesini bilmeyenler de laf atıp durmasın insanların kafasını karıştırmayın herkes beklentilerine göre tercih yapar saygı duyun
  • 7-8 sene sonra gorusuruz
  • quote:

7-8 sene sonra gorusuruz

La olum bi git işine sana burda anlatsam Türk alman ı gider tavsiye edersin falan gerek yok yani, bilmiyorsun işte geç..
  • Mesela hukuk dili almanca dır ve akademik kariyer için almanca bilmek gerek 😉 bu kadar bilgi yeter sana
  • Şaka falan herhalde bu 5kdan alacağına inanman?

Toplamda 5 kişi falan alırsa belki 5kya inebilir.

Vah vah, arkadaş Türk hukukunu uygularken Almanya'dan federal mahkeme kararı uygulayacağını falan sanıyor muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan mersedes -- 23 Temmuz 2017; 16:11:39 >
  • O sıralamaya en güzel hukuk Gazidir ve çok da iyidir sonlardan girebilirsin ama şehir faktörü etkili olmuş sanırım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.