Şimdi Ara

3 araç arasındayım tavsiyeye ihtiyaç vardır Ankete buyrunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

(En Son Oy Tarihi: 8.6.2024)
Giriş
  • ankette olan 3 araç arasındayım gönlüm astra h 1.3 ten yana ama yakıt olarak çok düşük tüketimi olan fusion 1.6 tdci lüx seri de çok ilgimi çekiyor ve tabiki fiesta. bu araçları kullananlar bilgisi olanlar yazabilir araçtan beklentim dayanıklılık az sorun performans düşük yakıt konfor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhasimcan -- 26 Mayıs 2024; 16:1:20 >

• 1.6 al cunku arizasi en az olan motor o ve bakimi ucuz

• Kaça alıyorsunuz o da önemli. Fusion ben de bakmıştım lakin 2014 corsa D fiyatına 2005 fusion satılıyordu. Şahsen aatra alınır mis gibi binilir. Fusion bir artısı yok takoz gibi araba hesaplı denk gelde alınır ama hesaplı da değil. Fiesta 2009 sonrası makyajlı kasa ise o da düşünülür ama fusionla aynı platform olan eski kasa ile direk astra H alınır mis gibi binilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fusion 1.6 sizi sanayi ile akraba yapmaz ! opellerin ustasi yok gelen giden sizi kaziklar, bence gunluk kullanima ve diger ihtiyaclara en uygun eger bakimli ise 1.6 tdci psa motoru olan fordlar cunku cok saglamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre5ddd -- 2 Haziran 2024; 12:59:17 >
  • Firmalar dizel bile uretmiyor artik millet hala dizel 2.el pesinde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Astra H kasa 1.3 Cdti...1. ve 2. vitesi çok güçsüz araç hızını aldıktan sonra yola iyi oturuyor ve hızını koruyabiliyor ancak kalkış ve alt devirler çok kötüydü yokuşta ve klima açık 2. vitese hayatta atamazsınız. Yani hantal bir araç. Ayrıca vernik yanığı problemi de oluyor genelde.

O yüzden fiesta derim.

• 1995 Astra gsi

1997 Astra sw

2001 Astra Sedan

Opel'e burun kıvırırdık (90'lı yıllar Toyota,Mazda,Maxima gibi Japonları kullanıyordu aile büyükleri)

ancak benim tam ehliyet yılları, rahmeti amcam astra'nın gerek sürüş dinamiği gerek yolcu konforu olsun hep ayrı bir yer etmiştir bende derdi...

ki eski amerikancı V8 Camaroları, Firebird'leri olan bir adamdı...

(Focus'un ve Golf'un yeri ayrı ama Astra yabana atılmaz) hep bir arada bırakır...

Fusion ve Fiesta B segment

Astra ise C segment...

her manada +'ları olan bir araç olacak, ancak yaşı gereği çok dikkat etmeniz incelemeniz gerekecektir...

1.3 Cdti ispat etmiş bir motor kendini ancak bu kasada kalkışları sinir ederdi...powerbox taktırmıştı sonlara doğru

ki motoru ve turboyu yoran işlemler... aslında 1.7 CDTI getirmişlerdi...(ancak masraf açabilir)

1.7 bakın dizel olsun derseniz...ben yine benzinli öneriyorum...

çok km yapmıyor iseniz benzinli bakın derim...

konudan bağımsız...

şu son çıkan kasası sanırım evet dediğim tek Astra kasası olabilir uzun zaman sonra

muazzam bir tasarım...

ama fiyatlar malum...şimdilik uzaktan izliyoruz...(1 milyon) (30 küsür bin $)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.