o zaman sıkıntı büyük 10-20k arasında yaklaşık 3k tmci artmış diyebiliriz. hukuk tercihinde 2020'yi baz almak lazım kötümser tercihte |
Hukuk yazacakların dikkatine !! (2. sayfa)
-
-
bankalarda müffetişlik yardımcısı sınavlarını deneyebilirsin veya iç kontrol,uyum vb. buralarda da alım yapıyorlar
-
2020de hepsi fırlamış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
regulatory affairs ve regulatory compliance için bir yerden (banka) kabul almıştım ama istanbulda hayatımı idame ettirecek kadar kazandırmıyor. Yükselmesi zor. Müfettişlik olayı ayrı maaşı güzel ama güçlü cv lazım. incelersen çoğunluğu odtü, bilkent, boğaziçi mezunu.
Çok farklı bir kariyer yolu seçtim, eğitim hayatımı finanse edecek kadar da kazanıyorum. Baktım okumayı kafa kaldırmıyor o zaman eldeki seçenekleri değerlendiririm.
-
çok kötüydü 2020 feci çekişler oldu bu sene de veriler 2020'ye benzer söylediğin iyi oldu hocam
-
Hukuk yazacakların dikkatine !!
Paranız yoksa hukuk okumayın !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3C285131 -- 22 Temmuz 2023; 14:56:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haklısın şuan kuzenim müf. yardımcısı parasının nerdeyse yarısı kiraya gidiyor hala aileden para alıyor mecburen az da olsa. bide turnesi çok fazla kira boşa gidiyor yılın 8-9 ayı başka şehirlerdeydi ama her şeyini banka karşılıyor tabi ki baya keyifli iş aslında
hocam kuzenim de yol kenarı bi üniden hukuk mezunu daha düşük imkanları olan bankalar çok takılmıyor mesela kırıkkale uluslararsı ilişkiler okuyup o dediğim bankalara girenler var gerçi bu seneki ilanları kaçırdın ama seneye bakabilirsin yine de şuanki halinden/işinden memnunsan bozmanın anlamı yok iyi kazanıyorsan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 22 Temmuz 2023; 15:0:18 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X