Hukuk fakültesinde başarılar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hukuk yazanlar ilerde çok pişman olacaksınız (3. sayfa)
-
-
Varsa mantıklı bir argümanın söyle, yoksa boş yapma.
-
“Mezun sayısı bakımından çok mezunu var, bu nedenle hukuk bitti yaa” diyen sensin. Ben de bu perspektiften “mezun sayısının çok daha fazla olduğu bölümler var, senin mantığına göre asıl onlar bitti. Eğer 148 bin hukuk mezunuyla hukuk bittiyse 1 milyon 400 bin mezunla asıl İİBF bitti.” diyorum.
Yav arkadaş sen daha okuduğunu anlamıyorsun ama fikir yürütüyorsun. Yapma, komik duruma düşüyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 23 Ağustos 2021; 10:0:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: zamandayolculuketmişadam
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterHer şeyi sıralamayla sanıyorsun anlaşılan, ilk 4 binle alan İÜHF veya AÜHF’nin falan haberi var mı bundan? 😂 Ya da 33.373 ile burssuz Bilkent Hukuk’a girenin? Ya da iç sınavla GSÜ’ye 40 binle girenlerin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 23 Ağustos 2021; 10:4:39 > -
Ya kafaya bak, kendisiyle çelişiyor. Senin mantığında sıralama bazlı kıyaslıyorsak Bilkent Hukuk’a burssuz 33 binden girebiliyorken AÜHF veya İÜHF’ye en fazla 3.434 ve 3.815 ile girebiliyorsun. Bu mantıkla senin AÜHF’yi ve İÜHF’yi övmen gerekir.
Marka değeri olarak da hiç bilgin yok. Bu okulların emin ol prestiji çoğu yerde önde geliyor.
Ha ben AÜHF, Bilkent’ten daha iyi demiyorum. İkisinin de birbirine göre avantajları ve dezavantajları var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 23 Ağustos 2021; 10:15:19 > -
Aynen birader, bir sizde nitelikli mezun diye bir kavram var; hukukta yok
Hadi abiciğim hadi ne dersen elinde patlıyor. “Hukuk mezunu çok, İİBF seçilmeli” diyorsun ama onun mezunu daha çok. “Tıp hariç her bölümün mezun sayısı fazla” diyorum cevap yok. “İyi İİBF, dedim” diyorsun ama AÜHF ve İÜHF gibi iyi hukuklardan bahsetmeyerek 3 maymunluk yapıyorsun. Boşa zaman kaybısın, esenlikler sana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 23 Ağustos 2021; 10:16:41 > -
Tamam hocam sen 1 milyon 400 bin mezunu olan İİBF’den sıyrıl, bizi dert etme. Mezun sayısına göre kıyaslama yapmadan önce de bir tavsiye ettiğin bölümün mezun sayısını kontrol et bir daha da.
-
“Tutturmuşsun bir iki tane iyi hukuk var” söylemi, söyleyip duruyorsun. Tamam birader, aynen iki tane iyi hukuk var. Bilkent Hukuk’a 123 kişilik kontenjanda 33 binle girebiliyorsun paranla ama kontenjanı fazla olmasına rağmen ilk 4 binden düşmeyen AÜHF ve İÜHF kötü, tü kaka
-
2700 kusur siralamasi olan sen mıydın hocam az önce konuştuğumuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabi hocam sizinle telegramda falan mi konustuk, donanimhaberdeyse konusmusuzdur da telegramda da denk gelmis olabiriz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ODTÜ muhabbet grubunda hocam,m.d.a isimli kişi bendim de sıralamanı görünce aynı kişi mi diye merak ettim.
quote:
Orijinalden alıntı: shebelongstothestreetsHocam kurum avukatligi filan mı yoksa hakim savcılık mı
Hakim-savcılık istiyorum.
7 yıl sonra memlekete gidip büro açıcam aklında bulunsun :D
Deü mü yazdınız hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X