Şimdi Ara

Hukukçular buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sıralamamızı yazalım tartışalım hukuk genel bi başlık altında toplansa güzel olur..
    Benim sıralamam 7400 marmara 1. ögretmden umtluyum biraz olmassa ist 2. ögrt arkasına marmara 2. ögrt yazıcam deu ve anadoluyu düşünmüyorum.. Okumuşken istanbulda okuyalım dedik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErDem-S -- 26 Temmuz 2011; 14:50:45 >

• 8900 bende i.öğretimlerini yazmayı düşünüyorum ist üni ve marmara'nın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetadonDiaz

8900 bende i.öğretimlerini yazmayı düşünüyorum ist üni ve marmara'nın.

dostum sana da aslında deu yada anadolu gelebilir sen de benm gibi düşünüyosun sanırım..
  • benim siralama da 2500 lerde ankara hukuk gelir heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErDem-S

quote:

Orijinalden alıntı: MetadonDiaz

8900 bende i.öğretimlerini yazmayı düşünüyorum ist üni ve marmara'nın.

dostum sana da aslında deu yada anadolu gelebilir sen de benm gibi düşünüyosun sanırım..

istanbul yada marmara 2.öğr. bunlardan biri gelse yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan426

benim siralama da 2500 lerde ankara hukuk gelir heralde

gelir dostum sana..

walla bana da marmara 1. ögrt gelse ne güzl olr ama zor gbi duruyor işte :) deu yda anadoluyu ist 2. ögretmlerden öne çeksem mi ona da kararsızım..
  • Benimde sıralamam 5670 ilk tercihm 9eylül 8100den almış ikinci olarak anadolu yazıcam üçüncüye karar veremedim bursanın fakülte gemlikteymis bu beni caydırdı bayağı önerisi olan var mi 3e ne yazabilirim sizce ıstanbul ioleri düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_green_1907

Benimde sıralamam 5670 ilk tercihm 9eylül 8100den almış ikinci olarak anadolu yazıcam üçüncüye karar veremedim bursanın fakülte gemlikteymis bu beni caydırdı bayağı önerisi olan var mi 3e ne yazabilirim sizce ıstanbul ioleri düşünmüyorum

arkaya da akdenizi yaz bence arkadaşım az önce ntv burak kılançı dinledim hukukta üst düzey değişmeler olabilir, duydugumuza göre sayısalcılar geçen senden çok çok fazla dağbet göstermiş diyor eger bu sıralamalarda adam gibi bi hukuka giremezsek .............................................................. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErDem-S -- 26 Temmuz 2011; 15:55:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErDem-S

quote:

Orijinalden alıntı: c_green_1907

Benimde sıralamam 5670 ilk tercihm 9eylül 8100den almış ikinci olarak anadolu yazıcam üçüncüye karar veremedim bursanın fakülte gemlikteymis bu beni caydırdı bayağı önerisi olan var mi 3e ne yazabilirim sizce ıstanbul ioleri düşünmüyorum

arkaya da akdenizi yaz bence arkadaşım az önce ntv burak kılançı dinledim hukukta üst düzey değişmeler olabilir, duydugumuza göre sayısalcılar geçen senden çok çok fazla dağbet göstermiş diyor eger bu sıralamalarda adam gibi bi hukuka giremezsek .............................................................. :)

Edebiyat zordu ben pek arada sayısalci olduğunu düşünmüyorum ya varsada geçen yıldan daha azdır bence hayırlısı artık ızmirliyim bursaya tatile geldim gidebilirsem bi gemlik'e gidip bakicam hem okula hem şehire

• Benim 10470.Marmara 2.öğretim gelir mi dersiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.