Şimdi Ara

HUKUKK HERKES TM2 VE TM3 SIRALARINI YAZSIN ARADAKİ FARKTAN HUKUK TAHMİNİ YAPALIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cinsiyetci yaklasmak istemiyorum da bu forumun cogunlugu erkek. kiz ogrenciler genelde psikoloji-pdr yaziyor tm3ten. bunu da hesaba katmak lazim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TM öğrencisiyim

TM1 35.235
    TM2 35.192
    TM3 36.652
  • Tm2 43bin
    Tm3 31bin

• Tm 2 12k
    Tm 3 10.5 k

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hedefbounygslys H kullanıcısına yanıt
    ya senın dediğin gibi olsun gel en kral yerde yemek ısmarlıyım sana ben şuan sizin dediğiniz gib olması için can atıyorum . ama insanlara baktığım zaman bayağı ürküyorum .
    ve geçen yıl olsa İstanbul 1. öğretime yerleşicekken İstanbul 2 ye bile giremez kafayı yerim . bakalım ne konuşsak boş ama ben hala 5 bin çivarı diyorum
  • İstanbul 2 ye giremezsen marmara 2ye girersin, senin en azından o garanti. Benim 11k, marmara iö gelse en azından.

• hedefbounygslys H kullanıcısına yanıt
    valla Marmara 2 olursa cok kotu olur. evim ist üni.ye 10 dakka mesafede. bide acaip hazırladım kendıme ist gelcek diye . bakalım nolucak
  • Tm2 17k tm3 13k

• Tm2 24.478. Tm3 16.198

• Sayısalcıyım
    Tm2 6900 Tm3 8100

• quote:

Orijinalden alıntı: samilbasayevvv

Sayısalcıyım
    Tm2 6900 Tm3 8100

ne seçiceksin
  • tm2 43k
    tm3 27 k UÇURUM

ayrıca ne abartılmış bu hukuk sıralaması işi abi kontenjan kısan ünilerde max3k diğerlerinde büyük değişim olmaz onlarda 1k falan . şuan çok abartılıyor.kontenjanın azaltıldığı yok. batıdaki bazı okullardan kısılıp Erzurum Erzincan gibi üniversitelerde arttırılmış. bu mu kontenjan azalması
  • quote:

Orijinalden alıntı: sheakspreee222

bende sayısalcıydım edebiyattan tek bir kelime bile bilmiyodum sınava 3 gün kala edebyat çalıştım 45 net yaptm . ve ben bi sayısalcı olarak tm3 üm tm 2 den yüksekse
    tm cileri bi düşün. işte adamlar yazmış aradaki fark 5 k dan baslıyo 20 k ya kadar

Boş konuşuyon ya. Başımıza herkes rehberlikçi kesildi ak. Açıklanır 10-15 güne görürürüz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mnurii

quote:

bende sayısalcıydım edebiyattan tek bir kelime bile bilmiyodum sınava 3 gün kala edebyat çalıştım 45 net yaptm . ve ben bi sayısalcı olarak tm3 üm tm 2 den yüksekse
    tm cileri bi düşün. işte adamlar yazmış aradaki fark 5 k dan baslıyo 20 k ya kadar

Boş konuşuyon ya. Başımıza herkes rehberlikçi kesildi ak. Açıklanır 10-15 güne görürürüz

az bişey aklın olsa şu millete bakıp olacakları görürsün. gerizekalı sürüsünün en asil üyesi

BUGÜN:
    beyler en az 5 bin oynama olucak hazırlıklı olun suraya bak tm 2 tm 3 arasında 7 bin den az fark olan kişi yok nerdeyse
    8 TEMMUZ:ARKADAŞLAR BENDE HUKUK YAZICAM AMA TM3 OLAYI KONTEJAN FALAN İÇİM Bİ TÜRLÜ RAHAT DEĞİLDİ . BUGÜN FİNAL DERSHANESİ GENEL REHBERLİK KOORDİNATÖRÜ CELİL
    VARDAR IN YANINA GİTTİM VE BAYAĞI RAHATLATICI ŞEYLER SÖYLEDİ. SIRALAMAM 9 BİN İSTANBUL İKİNCİ ÖĞRETİM 14400 DEDİM KORKUYORUM DEDİM GÜLDÜ SAÇMALAMA
    DEDİ KONTEJAN AZALMASI FALAN VAR DEDİM ONLAR DEDİ UFAK ŞEYLER PEK ETKİSİ OLMAZ RAHAT OL DEDİ TM3 OLAYI DA HİÇ ETKİLEMEZ DİYE TAHMİN EDİYORUM DEDİ
    ETKİLESE BİLE AZ BİŞEY ETKİLER DEDİ KAFANA TAKMA BÜYÜK İHTİMALLE ÖRGÜNE GİRERSİN DEDİ. CELİL VARDAR I TANIMAYANLAR ARAŞTIRIP BAKSINLAR YÜZLERCE
    TV PROGRAMINA ÇIKMIŞ . YANİ ÖYLE 4 5 BİN GİBİ OYNAMALAR FALAN İMKANSIZ . RAHATT OLUNN

SEN HAYIRDIR KARDEŞ? MİLLETİN KAFASINI ŞEY YAPIYON BURDA GİT BASKA YERDE OYNA AK.

• sheakspreee222 S kullanıcısına yanıt
    Ben öylesine girdim edebiyata mf3te 7200 deyim tıp seçilen.Matım 40,75 edebiyatın 27,25 netti.

• Tm3 5630 tm2 7300

• tm2=36k
    tm3=26k
    Not: Pdr tercihi yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miranda2 -- 12 Temmuz 2015; 10:52:52 >
  • tm-2 17k tm3 13k
  • Tm 2 = 2239
    Tm 3 = 1957

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forum adam -- 12 Temmuz 2015; 14:42:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pustoy

okul puanı 6bin geri atmasa kafam rahat olurdu. atatürk rahat gelir diyorlar bakalım açıklanınca çağırırım seni.

noldu pustoy nıye çağırmadın bekliyorum çağır hadi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.