Şimdi Ara

HUKUKK HERKES TM2 VE TM3 SIRALARINI YAZSIN ARADAKİ FARKTAN HUKUK TAHMİNİ YAPALIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam valla bayağı yaklaşmışsınız gerçi 27-28binle kapattı ama olsun
  • dostum maalesef tuttu tahmınlerın ama unutma coğu ınsan hayallerınden oldu bunlara üzülmek daha doğru ben demiştim demekten
  • hamico32 kullanıcısına yanıt
    kardeş ben bu insanlar bu kadar üzülmesin diye bu sözleri söyledim ama herkes kendini tatmin etmek için kendini kandırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sheakspreee222

quote:

Orijinalden alıntı: hamico32

dostum 5 k oynamaz ankara hukuk ılk 2000 mı alıcak anlamıyorum su son 2 haftadır tm2 puanına göre tercih olayını, hangi hocama sorduysam saçmalamasınlar dedi.Senin mantığınla ankara 2000 galatasarayda 10 kişi alır

kardeşim ben tm2 ye göre tercih yapın mı dedim . ben başka bişeyden bahsediyorum . normalde tm 2 den istediği hukuğu asla kazanamıcak olan birsürü insan tm3 den
    bu bölümlerin üstüne çıkmış. ve bu kişilerde binlerce . en güzel örneği sensin . normalde tm2 olsa Marmara hukuğu kazanamicaksın ama tm 3 olmuş istanbula bile girebiliyosun
    gecen yılın sıralamasına göre. ve senın gibi olan binlerce insan var . biraz mantıklı düşün şu forumda ki yazılara bak 7 bin farkmı ararsın 8 binmi 10 binmi. havada uçusuyo . bu
    derece farkın etkisi 2 k olamaz. ankara hukuk 2 den kapatmaz 4 ten kapatır . istanbuk 6 dan kapatır. Marmara 8 den kapatır . bende çok kritik durumdayım keşke hiç oynamasa
    ama kendimizi kandırmanında bi anlamı yok

nerdeyse yerlestırme sonuçlarını vermişim

• Guzell bende en az 4 k atar dedim ama oyle bir baski kurdularkisu son gunler oynamayacak diye dusunmeye baslanistim:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.