Şimdi Ara

HUKUKU BIRAKTIM YENİDEN SINAVA HAZIRLANIYORUM ACİL YARDIM! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayirlisi hocam karar senindir.https://www.instagram.com/p/BFTocB7o94r/ama buna yine de bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jesussong kullanıcısına yanıt
    Hocam soruma cevap alamadım ? Ayrıca siz şuan 1.siniftan 2 ye gececeksiniz galiba tekrar hazırlamanız en az2 yılınızı size kayıp ettirecek bence 2 3 yıl daha disinizi sıkin sonra istediginiz yerde çalışırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasdsadsad71 -- 11 Temmuz 2016; 19:53:13 >
  • gittiğim okulda derslerimi saydırınca direk ikinci sınıftan başlıyorum bir yılım gitmiş olur zaten ya bir de orada yaşamadınız sene boyunca o fakülteyi okumak istemiyorum maalesef
    Hocam hukuk 15 25 arası sıralama için sizce yazilmamalimidir hukukun gidişatının çok çok kotu olduğu söyleniyor yani sizde ankara istanbul maramara gibi okullar haricinde hukuk okunmayacagini düşündüğünüz için mi okul değiştiriyorsunuz yoksa sadece kendi fakültenizin sıkıntısı yüzünden mi ?
    Sadece kendi fakülteniz yuzundense bu eleştiriler hakkinda ne düşünüyorsunjz

• ya bence 17binden sonraki hukuklar için iki kere düşünülmeli yani benim fikrim bu kendi okulum için konuşayım eğitimden doyum alamadım ben şahsen
    Aynen hocam 17 binden öncede zaten ankara istanbul marmara anadolu selçuk var bunlar harici riskli diyorsunuz anlıyorum tesekkur ederim :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.