Şimdi Ara

HUKUKU BIRAKTIM YENİDEN SINAVA HAZIRLANIYORUM ACİL YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben geçen sene samsun on dokuz mayıs üniversitesi hukuk fakültesinde hukuk okumaya başladım ama memnun olmadığım için okulu bıraktım sizden ricam eski müfredattan olduğum için yei müfredattan hangi yayını almalıyım?hangi yayın beni daha ileriye götürür öğrenmek istiyorum..yardımınız için şimdiden teşekkürler

• jesussong kullanıcısına yanıt
    hocam bırakma sebeplerinizi biraz detaylı yazabilir misiniz? fakülte mi şehir mi bölüm mü ne kararınızı etkiledi?
  • sallıyor yav atlamayın hemen. no ss no güven no yardım
  • nope93 kullanıcısına yanıt
    ben geçen sene 18k ile oraya girdim ve yatay geçiş denedim ama notum yetmiyor şehir ana kampüste olana emin olun çok güzel ama biz çarşamba ilçesindeyiz ve mutlu değilim orada istediğim istanbuldu ora olmadığı için ve bu bir yıl içinde kendimi yetkin hale gelmemiş gördüğüm için fakülteyi bıraktım yani hem yeri hem de eğitim kalitesi sebebiyle
  • Bırakma nedeni?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • warranty kullanıcısına yanıt
    kusura bakma ama sallamıyorum kardeşim hiç çaeşambayı gördün mü görsen sen de okul bırakırdın hatta 3.42 ortalama ile bitirdim bu seneyi,
  • istanbul hukuk için mi gireceksin tekrar başka bölüm mü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam femi takip edin yeter bence zaten bir alt yapınız var benden tavsiye sozellere iyi çalışın ..genel olarak konular hafifledi.

• Vamos Bien V kullanıcısına yanıt
    istanbul hukuk için gireceğim
    Hocam benim arkadasimda bu sebepten birakti 3 80 kusur ortalamayla bir yere gecemedi myp ile ispartaya gecis yapabilmisti anliyorum sizi orada okuyup kendinizi curuturdunuz zaten tekrar mi hukuk istiyorsu uz

• ismail58000 kullanıcısına yanıt
    peki teşekkürler çokça
  • sermetabi S kullanıcısına yanıt
    evet tekrardan hukuk için hazırlanacağım
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    fakültede gerçek bir hukuk eğitimi aldığımı düşünmüyorum bir de okul çarşambada o yüzden bırakma kararı aldım
    Hocam hukuk 15 25 arası sıralama için sizce yazilmamalimidir hukukun gidişatının çok çok kotu olduğu söyleniyor yani sizde ankara istanbul maramara gibi okullar haricinde hukuk okunmayacagini düşündüğünüz için mi okul değiştiriyorsunuz yoksa sadece kendi fakültenizin sıkıntısı yüzünden mi ?

• Algılamadığınız ne biliyor musun? hukuk okumanın okulu pek farketmez .Bazı mesleklerde iş işyerinde öğrenilir okulunda değil. Okul sana bilgiyi verir uygulaması sana kalır misal avukatlık,polislik,askerlik ,doktorluk vs.
    bilgiyi nereden alırsan al doğru şekilde kullanamadığın zaman hiçbir geçerliliği yoktur. Kişi kendini geliştirmediği sürece ankara hukukuda bitirse ona piyasada 5 kuruş para vermezler , kendini geliştiren emsallerine göre daha az miktara haz noktası oluşturamadığı için hüsran noktasını geçmişte yapılan yanlış tercihlere bağlar.
    Bence okulunu oku.Bırakma düşüncesi seni daha da ileriye götürmeyecektir ve belkide ilerde bıraktığın günden beri kaybolan zamanına ağlayacaksın .
    Burası türkiye dostum.Hakimlik savcılık düşünüyorsan torpilsiz kazanman pek mümkün değil.Bazı kolların uzantıları malum yerlerde devam ettiği söylentisi varken bile onlara yakın olmayan şahısların girme ihtimali yoktu ve bu şahıslar oralardan ayrıldıktan sonra da bir başka kollar uzantılarını oralara saldılar.

Buralardaki dünkü çocuklar değilim.İşim gücüm var.Bazı şeyleri görebilecek olgunlukta ve türkiyede yaşadığını unutmayarak görüşlerimi biriktiririm. Boş beleş konuştuğumu sanmayasın diye yazıyorum.

Hocam edebiyat limit yayinlari cografya da farketmez limit zirve ama bilfen cok iyiydi. Tarih cog fel ygs icin herhangi kinu anlatimi ve bilfen sb ler mat ygs ve lys icinnbilfen ve karekok bitir geo da da simetri lys bitirbol bol cozumlu deneme coz ygs turkcedede internetten dil bilgisi calis sonra piyasada hangi denemeyi bulursan onlari coz fen icin de kimya calis herhangi bir yerden ama sana tavsiyem femin denge ve kapsulleri ygs den iki ay once bitir en az sonra gunluk ygs denemesi cozer sblerle lys ile uvrasirsin

çok teşekkürler kardeşim allah razı olsun
    Cumlemizden kardesim ama bir sey soylemek istiyorum ispartaya gecip ortalama yapip istanbul hukuka gidebilirsin bir tanidik var oyle hatta behsat rasuli paylasmisti ygs lys stresi aile baskisi olur illaki bunlari fa dusun derim ama karar senindir

yok ya ben karar verdim çalışmaya artık
  • Hocam bana kalırsa tekrardan denemeyin hukukta istanbul,marmara, ankara harici her devlet aşağı yukarı aynıdır zaten. Ama keşke 18 bine samsun yazmasaydınız olan olmuş gerçi. 3.40 ortalama kolay bir şey değil demek ki çalışmışsınız bence samsundan da çok iyi yerlere varılabilir 2.sene hiç kolay bir şey değil kaldı ki hukuk bırakıp tekrar hukuk için çalışmak daha da zor olur bence. Tekrar her şeyi düşünün 2 seneniz gidecek, istanbulu kazanmanız garanti değil, kazansanız da yıl uzatma olasılığı var. İnsana her zaman uzakta olan daha güzel gelir bir de böyle düşünün. Hakkınızda hayırlısı olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.