Şimdi Ara

Ünideyken yeniden sınava girmek hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sorunun cevabını bir türlü bulamıyorum.Ben şu anda tıp okuyorum 2.sınıf bitecek bu sene yeniden sınava girsem ve başka bir üniyi kazansam o ünide 3.sınıftan devam edebilir miyim?Okulun öğrenci işlerini aradım da o da pek bilmiyordu kurula sunulur dedi sonra yok yks ile olmaz vs dedi tam anlamadım net bi bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 4 Kasım 2022; 20:37:41 >

• hocam bu benım sorum aynısını ben de merak ediyorum cidden umarım bunun cevabını buluruz uyumlu okul olursa olur bence

• Benim bildiğim yatay geçişler hariç saydıramazsın dersleri.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lisans programın iptal oluyor yeni bir lisans programına başlıyorsun ikisi de tıp olduğu halde dersleri saymazlar mantıken 1.siniftan başlarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M3lank0lik kullanıcısına yanıt

Nerden bakıcam

• Hocam sen de doyamadın sınava girmeye  

• Benkyo B kullanıcısına yanıt

Harbi hayatımın sonuna kadar bu sınava giricem gibi geliyor:)

Bu sene dersler çok zor zaten yks ye çalışabileceğimi sanmıyorum ama yine de böyle bir imkan varsa denemek istiyorum şehri sevemedim hiç

• Tıptan tıbba niye gidilir ki XD

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    Okuduğum şehri sevmiyom bı de sınava hazırlandığım zaman psikolojik olarak çok kötüydüm bir daha girsem derece yapacağıma inaniyorum

vakıftan devlete mümkün mü?

Tıpta 90+ortalama yapmak mf ilk 500 e girmekten daha zordur.Söylediklerin de mantıksız geldi,taşradaki üniler farklı bi program yapalım cerrahpaşa ankara farklı yapalım demiyor o müfredat işinin bunlarla alakası yok,illa şu üniversite olsun diye bi derdim yok zaten de ankara istanbul iyi olur yani

Yok bölümden memnunum, yapabileceğime inanıyorum ama 2 sene tıp okuduktan sonra tekrar 1 den başlamam saçma olur,aslında tıpta okulun o kadar büyük önemi de yok en azından ilk 3 yıl için,ben derslere gitmiyorum evde textbooktan çalışmak daha verimli oluyor ama dediğim gibi hem şehri sevmedim hem de yapabileceğimi biliyorum

• Hangi sehir ?

• Malatya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.