Bu sorunun cevabını bir türlü bulamıyorum.Ben şu anda tıp okuyorum 2.sınıf bitecek bu sene yeniden sınava girsem ve başka bir üniyi kazansam o ünide 3.sınıftan devam edebilir miyim?Okulun öğrenci işlerini aradım da o da pek bilmiyordu kurula sunulur dedi sonra yok yks ile olmaz vs dedi tam anlamadım net bi bilgisi olan var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 4 Kasım 2022; 20:37:41 > |
Ünideyken yeniden sınava girmek hakkında
-
-
hocam bu benım sorum aynısını ben de merak ediyorum cidden umarım bunun cevabını buluruz uyumlu okul olursa olur bence
-
Benim bildiğim yatay geçişler hariç saydıramazsın dersleri.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lisans programın iptal oluyor yeni bir lisans programına başlıyorsun ikisi de tıp olduğu halde dersleri saymazlar mantıken 1.siniftan başlarsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerden bakıcam
-
Hocam sen de doyamadın sınava girmeye
Harbi hayatımın sonuna kadar bu sınava giricem gibi geliyor:)
Bu sene dersler çok zor zaten yks ye çalışabileceğimi sanmıyorum ama yine de böyle bir imkan varsa denemek istiyorum şehri sevemedim hiç
-
Tıptan tıbba niye gidilir ki XD
-
Okuduğum şehri sevmiyom bı de sınava hazırlandığım zaman psikolojik olarak çok kötüydüm bir daha girsem derece yapacağıma inaniyorum
vakıftan devlete mümkün mü?
-
Tıpta 90+ortalama yapmak mf ilk 500 e girmekten daha zordur.Söylediklerin de mantıksız geldi,taşradaki üniler farklı bi program yapalım cerrahpaşa ankara farklı yapalım demiyor o müfredat işinin bunlarla alakası yok,illa şu üniversite olsun diye bi derdim yok zaten de ankara istanbul iyi olur yani
-
Yok bölümden memnunum, yapabileceğime inanıyorum ama 2 sene tıp okuduktan sonra tekrar 1 den başlamam saçma olur,aslında tıpta okulun o kadar büyük önemi de yok en azından ilk 3 yıl için,ben derslere gitmiyorum evde textbooktan çalışmak daha verimli oluyor ama dediğim gibi hem şehri sevmedim hem de yapabileceğimi biliyorum
Hangi sehir ?
Malatya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam sen de doyamadın sınava girmeye |
Benzer içerikler
- tyt 60 net nasıl yapılır
- concerta 18 mg yorumlar
- ayt ne zaman başlanmalı
- bilkent yatay geçiş
- ucuz fotokopi çeken yerler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X