Hocam cevaba ulasabildiniz mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ünideyken yeniden sınava girmek hakkında (2. sayfa)
-
-
Yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
-
Malatya güzel sehir bence hocam neyini begenmediniz ki ? Okulun sosyal cevresi ve ortamını filan mı begenmediniz yada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senle aynı durumdayım. Ben de memleketime geçmek istiyorum orayı sevdiğim ve orada akademik kariyer planladığım için. Tıpta yatay geçiş cidden çok zor ya torpille(ki benim fıtratıma uymuyor) ya da YKS'ye çalışır gibi çalışacaksın bir yıl. Sıkıntı iş. Bayadır düşünüyorum bu mevzuyu hala emin değilim. Ben 1.Sınıfım sen 3.Sınıfsın. Bence dedikleri gibi müfredat uyumlu ise biraz daha tart düşün 1 yıl dondurmakla ben de bir şey kaybedileceğini düşünmüyorum
-
Hayır hocam oluyor, bizim fakülteden tıp dönem 4 öğrencisi tekrar sınava girdi, tercih yapıp daha yüksek puanlı bir tıpa geçiş yapti. Dersleri saydırip 5 olarak devam ediyor şuan.
Her ders ortak olmak zorunda mı peki bide sınıfı geçmesi yeter mi yoksa tüm dersleri mi geçmesi gerekiyor?
Hocam başka bölümden bahsediyorsaniz bilgim yok ama tıpta zaten alttan ders almak yok, geçen arkadaş sadece bir stajı bizim fakültede bulunmayıp orada bulunduğundan tekrar edecek 3 ay uzayacak okulu yani dönem tekrarı yapmayacak. Türkiye'de devlet tiplarin hepsi ilk 3 sene teorik eğitimleri aynı ( çep programı), yani 3. Sınıftan sonra gitmek daha kolay, alman gereken teorik eğitimi almış oluyorsun.
Bizde biyofizik dersi yok sorun olur mu?
Hocam ilk yıldan başlatıyorlarmış bizim hayalleri siyah poşete koyalım da kimse görmesin
beğenmedim genel olarak
-
hocam özele bakar mısınız
-
ben de düşünüyorum bunu
bilginiz var mı?
ben de bilimiyorum ama ders içerikleri benzer kabul etme olasılığı yüksek olacak
muhtemelen sene kaybı olmaz
-
bazıları anatomiyi 2de bazıları 1de görmeye başlıyor onun gibi farklılıklar var
-
ben de yatay geçiş düşünüyorum ama bizim bölümün %100 ingilizce olmaması sorun çıkaracak gibi duruyor. kendi sıralamamdan yüksek bi okula da geçemiyorum diye biliyorum. geçebileceğim bir okul da %100 ingilizce. bir de müfredatta geri olmak da ileri olmak da sorun yaratıyor sanırım. yani orada 2. sınıfta gördükleri bi konuyu biz 1. sınıfta gördüysek yine uyuşmuyor değil mi? :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X