Şimdi Ara

HUKUKU SEVDİRECEK DİZİ/FİLM ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar daha önce açıldı mı bilmiyorum ama böyle bir öneri isteyeceğim
    Kimya için breaking bad
    inşaat için prison break
    deniyor.

Hukuk için de önerirseniz sevinirim teşekkürler

• how to get away with a murderer

sevdirir mi bilmem ama süper :D

better call saul var ayrıca
  • Prison Break izledim inşaatta amele olarak full time çalışıyorum . Saçma konu açmışsın bro . Böyle öneriler bekleyene kadar biraz daha hukuku araştırabilirsin.
  • SARIŞIN KIZ VE AT: PART 2 ATIN İNTİKAMI
  • Suits
  • WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    o saulu breaking badden tanıyorum kendinin ayrı bi dizi yapması güzel olmuş 😂 teşekkürlerr yorum için
  • Suitsi izleme derim 10 sezon mu ne bitirene kadar sınıfta kalırsın

Bence otur the Wireı izle hem aşırı über kalite bir iş hemde hukukla da baya içli dışlıydı zaten dizi değil de adeta bir belgesel he hukuğu sevdirir mi bilemem ama 10 numara dizi izlemiş olursun
  • Chalrie Keley kullanıcısına yanıt
    sağol hocam amacım zaten sevmekten ziyade hukuk konusunda yeni bakış açıları kazanmak
  • esaretin bedeli
  • O hollywood fimleri gibi itiraz ediyorum sayın yargıç yok bizde çıkar onu aklından. Ha illa mahkeme temalı film istiyosan okuyucu idi yanılmıyosam ismi. İzlemeni tavsiye ederim.
  • Kesinlikle kesinlikle kesinlikle!!

12 Öfkeli Adam
  • Aralarında hepsini tek geçecek olan suitsdir hukuki konuların dışında bol bol özel hayatta var ama bazı davalardaki savunma falan şeyleri izlemeye değer. Ama sana şunu da söylemem lazım buradaki yazılan dizilerin hiçbirisinin etkisi olamaz çünkü bizim davalarımızın geçerli hükmü genelde yazılı metinler üzerinden belirleniyor. Onlardaki gibi" itiraz ediyorum sayın yargıç" tarzı amerikan vari şeyler bulamazsın
  • Daredevil
  • Şeytanın avukatı
  • “Yargıç” filmi zaten neredeyse hep mahkemede geçiyor :D Johnny Stark başrolde güzel film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoilist -- 5 Eylül 2018; 8:14:22 >
  • The Good Wife ve Suits en iyileri dizi sektörünü bana soracaksın :)
  • How to get away from murder
  • Daredevil
  • Suits
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.