Şimdi Ara

Hulk vs Solomon Grundy (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
0
Favori
9.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu yoksa hocalarınmı dedi malum sen 0 bilgilisin herşeyi onlardan öğrenirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    thanos, süpermanle birleştirip döver sen rahat ol
  • Cidde'n karakterleri bilmiyosun sen.. God braninac çoklu evreni silip süpürür hala konuşuyorsun.

featlerle tokatladım seni. çoğunlukla tokatladım. kelime haznesiyle tokatladım. seni tokatlamadığım dal kalmadı. en iyisi ben çıkayım
    base süperman multiversal oldu çok güzel
  • Valla çok iyi tokatladın beni her zamanki gibi.. Sana çok güzel duygular besliyorum en kısa zamanda sana açılmak istiyorum

neyse ben çıkıyorum. dediğim gibi arkamdan konuşma lütfen. görüşürüz
  • Aşırı iyi tokatladın beni.. Noktalama işareti bilmesende iyi tokstlıyosun yani. Beyin kapasiten 3 mb felan ama ne yalan söyliyim iyi tokatlıyosun insanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hope_Of_World -- 10 Ağustos 2018; 2:32:11 >
    doğrudur noktalamaları kafama göre yaparım çıkıyorum arkamdan sallama artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

doğrudur noktalamaları kafama göre yaparım çıkıyorum arkamdan sallama artık
    Giderkende tokat vurmayı unutmadın her zamanki gibi.. Helal sana tokatçı reyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer adam kim bilmiyorum ben her zaman Hulk'u tutarım :)
  • Siyaset tartışmalarından daha salakça tartışmalar da olabiliyormuş, tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Siyaset tartışmalarından daha salakça tartışmalar da olabiliyormuş, tebrik ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xlarys

Bunları uzun zamandır okuyorum şu karara vardım

Gerçek Bilgi afedersiniz tam bir haterdir ve ölümüne marvelcidir kendisi kabul etmez bunu.. Cahil cahil konuşur insanlara düzgün argüman gösteremez sadece c. vıne ve Marvelwikiada yazan yazıları attıktan sonra insanları tokatladığını sanır

Shrimp6 kendisi belli DC'yi biraz daha seven biri ama Superman fanboyu felan olduğunu düşünmüyorum zira WW'nin Superman'ı alacağını düşünen biri Fanboy olamaz

xgny58x Bu arkadaş gayet bilgili ve seviyeli tartışan birisi fakat Marvel fanboylarından bıkmışa benziyor.

Hope_of_World o da belli DC'yi daha çok seviyor fakat fanboy olduğunu düşünmüyorum. Thanos'un Superman'den fiziksel olarak üstün olmadığını savunmak asla fanboyluk olamaz. Tabi ettiği bazı hakaretleri doğru bulmuyorum

Pes2012forever Thor Shazam'ı çocuğa çevirir demiş gerisini siz düşünün. Tek kelimeyle yorumsuz

YarasaBO hemen hemen tarafsız sayılabilecek biri

Redskull14 Genelde marvelci. Yanlış anlamasın fakat anladığım kadarıyla bu arkadaş pek karakterlerin güç seviyesini felan bilmiyor. Ayrıca Gerçek Bilgiye söylenen şeyleri üstüne alınıyor

Cracx Söyledikleri doğru ama bayağı bir kaba birisi.

OnlyJ bu adamı kaybetmeyin bidaha bulamazsınız bu kadar diyim

Bu arada söyleyeyim OAA=CA Superman olarak görmüyorum OAA kesinlikle üstün..

Evet ben gözlemlerimi yazdım.. Herkes son 3 günde gerçekten ne kadar bilgili olduğunu gösterdi
    Benim hakkımda anladığım kadarıyla demişsin ama anlayamamışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: MichaelTownley

Benim hakkımda anladığım kadarıyla demişsin ama anlayamamışsın

Alıntıları Göster
    Karakterlerin güç seviyelerini cidden bilmiyorsun. Anlayamamışsam daha iyi. İnşallah ben yanlış anlamışımdır da bilgilisindir
  • Hulk alacak, Grundy güçlü. Hulk gibi neredeyse fiziksel zarara karşı tın demeyen biri değil. Grundy kazansa bile (ki hemen hemen imkansız) WW-WB Hulk'u getirin de tek bir adımla Güney sahilini çökertsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Townley -- 10 Ağustos 2018; 12:29:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Townley

Hulk alacak, Grundy güçlü. Hulk gibi neredeyse fiziksel zarara karşı tın demeyen biri değil. Grundy kazansa bile (ki hemen hemen imkansız) WW-WB Hulk'u getirin de tek bir adımla Güney sahilini çökertsin.
    Look, you wake up one day and your legs, they just give, and you just can't run anymore.

• quote:

Orijinalden alıntı: xlarys

Karakterlerin güç seviyelerini cidden bilmiyorsun. Anlayamamışsam daha iyi. İnşallah ben yanlış anlamışımdır da bilgilisindir

Alıntıları Göster
    Evet sen anlamamışsın

• Gta 5 karakteri Michael Townley'i birebir yapmışsın vaay doğum tarihi falan. Hayran kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaelTownley -- 10 Ağustos 2018; 12:12:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichaelTownley

Gta 5 karakteri Michael Townley'i birebir yapmışsın vaay doğum tarihi falan. Hayran kaldım.
    Hulk tekler
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.