Şimdi Ara

Hulk vs Süperman (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
0
Favori
10.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    en çok neye güldüm biliyormusun kaçtığımızı zannetmesine. haberi yokki o yokken biz vardık
  • eskilerdenim E kullanıcısına yanıt
    Küfrettireceksin, 3 sene önceden bir mesaj, nasıl bir beyin yapın var anlamıyorum sinapslerin falan mı yanmış senin ya? SPH 6 tane Watcherı yok edip kendi evreninin yok oluşuna sebep oluyor dedim zaten allahım WBH DEMEDİM ORADA SPH YAZIYOR SPH

http://prntscr.com/khs204
  • Michael Townley kullanıcısına yanıt
    SPM doomsdat ve süpermani alır ama o zamanda Ca süpermani getirmek lazım. ortada SPH filan kalmaz [kırk yıl düşünsem Ca süpoyu savuncağımı akıl edemezdim ]
    yok ki'de ki'yi birleşik yazan biriyle tartışıyorum, ve bu adam ben olmadan önce kendisinin bu forumda bulunduğuna inanmamı istiyor.
    adamsan küfür edersin. böyle adamlar realde karşımıza çıkmıyor ne yazıkki. kardeşim onu diyen adama söylermisin wacherın buster levelini neye göre belirlemiş ? o hikayede watcher nick furynin kurşunu ile yaralanmıştır sen neyden bahsediyorsun
    gerçek nickim gerçek bilgi git bak bakalım kaç tane mesaj sayım var. git zırla şimdi. sana gece gece bir türkçe dersi veririm akıllanırsın. senin gibiler yüzünden ban yiyoruz işte.
    Bak ortada SPH falan kalmadı şu an, dürüst olmak gelirse zamanımı harcıyorum. Şu SS'i bırakıp gideyim ben cidden kafanıza en ufak videoyu veya linki sokmayı başardığıma inanmıyorum.

http://prntscr.com/khs337
    http://prntscr.com/khs3k4

Sen benden sonra foruma katılıp nasıl benden önce burada oluyorsun? Her konuya flood atarak mesaj kasıp kendini benden önce forumda olduğuna ikna etmeye mi çalışıyorsun yoksa? Türkçe'nin T'sini büyük yazmadan bana neyin dersini vereceksin ey "Gerçek bilgi"

Hadi görüşürüz, dua et ki bu karakter savaşları forumunda karşılaşmayalım bir daha. Cidden attığım videoları veya linklere bakmadığını kanıtlarsam rezil olacaksın çünkü!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Townley -- 12 Ağustos 2018; 23:36:10 >
    canım benim ordaki kişi Sa süpermanden bahsediyor benimki Ca süperman. vaktimi boşa harcıyorum diyip sütünü içip uyucaksın. oda güzel taktikmiş
    senin gibi fanboy kişilikleri tokatlamak günlük yaşamda yaptığım işlerin arasına girmeye başladı. kardeşim laflarına bakarsak atarlı bir ergensin yaşın max 14 sana tavsiyem git az ders çalış. beni rezil etmen için önce adam olman lazım. senin gibi çocuklarla çok tartışdım. yakında adres at moruk kafasınada girersin sen. git şimdi sütünü iç zırlayıp uy
    Silver age Superman'in ne kadar hax olduğundan haberin yok değil mi? Amacım SPH'nin normal Superman veya Doomsday'in liginden bambaşka bir ligde olduğunu kanıtlamak. Cosmic Armor Superman'in videosu da var, Bannerincrediblehulk kanalında. SPH'nin onu yenemeyeceğinden haberim yok mu sanıyorsun? SPOM

https://www.youtube.com/watch?v=0nksXEEh-MY

Sana nazaran tarafsız biriyim.
  • Dayı babam yaşındasın.. Git Allah aşkına evinde gazeteni oku, çayını iç, emekli maaşını al neden buraya gelip çizgi roman karakterlerini kapıştırıyosun ?

SPH yok eder ikisinide evet. WBH deraen ikisinide alamaz zoarlar ama alamaz bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sa süpermani youtube kanalından öğrenip gelmişsin. Ca süperman >>>>>>>>>>>>>>>> Sa süperman - Ca süperman >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> SPH
    git yat yoksa baban kızacak. önce adam ol sonra kapışalım takip ettiğin youtube kanalı bile hulku temsil ediyor nasıl benden tarafsız olucaksın. ayrıca karşında hulku yalayıp yutmuş biri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskilerdenim

senin gibi fanboy kişilikleri tokatlamak günlük yaşamda yaptığım işlerin arasına girmeye başladı. kardeşim laflarına bakarsak atarlı bir ergensin yaşın max 14 sana tavsiyem git az ders çalış. beni rezil etmen için önce adam olman lazım. senin gibi çocuklarla çok tartışdım. yakında adres at moruk kafasınada girersin sen. git şimdi sütünü iç zırlayıp uy
    Belirtecek argümanın kalmadıktan sonra "fanboy" "atarlı ergensin" "max 14" "az ders çalış" "adam olman lazım" "sütünü iç uyu" gibi hakaretler ile yaklaşman nasıl bir karaktere sahip olduğunu belli ediyor zaten. Tartıştım'ı tartışdım diye yazan ilk defa görüyorum hayatımda, Donanımhaber yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum. "Bu kullanıcının mesajlarını gösterme" özelliğini her 2 hesabında da uyguladım, fanboy hayatında başarılar sana.

adres istemeyi unuttun herhalde ulan realde zevk niyetine dövülecek adamsın. git biraz büyü. argüman filan kalmadı diyor bidehttp://sosyal.kahramanbaykus.com/ şu siteye kayıt ol ordanda nabuyu bul ve söylediklerini söyle tamam mı sana iyi bir anlatsın güzel kardeşim
    hacım adam youtube kanalı linki attı diye youtube kanalından öğrenmiş mi oluyor senin o odun gibi beynine bilgi sokmak için sana en kolay yolu sunmuş. adam argümanlarını belirtiyor milyon tane link atıyor linke girip 10 saniye bakıp ingilizce bilmediğin için çıkıyor falan mısın yoksa cidden beynin kaya gibi sert mi?
  • Sqlfox S kullanıcısına yanıt
    kardeşim attığı sitelere bakmaya bile gerek yok. hulku yalayıp yutmuş biriyim. ama burada hulk herkezi alır morug kafasında değilim. siz hulk sinirlendikçe güçleniyor derken thanos hulkı tek yumruğu ile bayıltıyor. beynime filan laf edicek yaşta bile değilsin git biraz adam ol sonra gel
    26 yaşındayım, nereye beynine laf edecek yaşta değilim? Foruma kayıt tarihime baksana, senin beyin yaşı kadar yıl geçirmişim bu forumda, mesaj kasmak için flood atmak ile olmuyor o işler

Hulku yalayıp yutmuş olsaydın belli bir siniri geçtikten sonra "GAMMA RADYASYONU" aktığını bilirdin, WBH posterinde var zaten ağzından ve gözlerinden gamma radyasyonu yayıyor. Bizim bu tırrek Superman korkmasın Hulk'tan? Kriptonit ile aynı renkte ya?

Hulk'u yalayıp yutmuş biri varsa o da benim, Dünya'nın iki katı olan bir asteroidi füze namlusundan fırlatıldıktan sonra kırdığı sayıyı biliyor musun? Biliyorsan bahsetsene bana o sayıdan biraz, ne kadar yalayıp yutmuşsun görelim. En basit feati bu Hulk'un, arkaaşın bahsettiği gibi Dark Dimension'u yok edip, multiverse boyunca hissedilen yaptığı saldırıdan bahsetmiyorum bile. Attığı linke baksan o saldırının gerçek olduğunu öğrenirdin ama kafan "süpermen moruk süperman süper süper kriptonit çöp len mq" gibi bir şekilde işlediği için bilgiye hayır diyorsun. Tipik fanboy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sqlfox -- 12 Ağustos 2018; 23:49:26 >

• Sqlfox S kullanıcısına yanıt
    26 yaşındayım dediğine göre onu ikiye bölmek lazım yani 13'yaşındasın. hulk gama radyosyonu ile kıta yok ederken süperman heatvision ile gezegen yok ediyor. hulk sinirlendikçe güçleniyor kafasında olan biriyle tartışmamam lazım normalde. ayrıca dediğim asteroidi hangi dönemde kırdı ? hikaye canonmuydu non-canon mu ? aynı zamanda onu kırsa bile süpermani geçemiyor. süperman yumruk atıp gerçekliği kırıyor. sen git büyü biraz 26 yaşındayım diye dolaşma. lafların belli ediyor seni.
    Sana diyorum ki en basit feati Hulk'un, o daha hiçbir şey.http://prntscr.com/khs9aq

Güçlendirilmiş Ironclad ile çarpıştıktan sonra Multiverse'i sarstı, hadi bakalım arkadaşın bahsettiği bu olsa gerek. Ne diyorsun o 4 feat'e? Superman gerçekliği kırmışmış ta, aynısını yapan daha Hulk'un en güçlü olmayan halinden bahsediyoruz, SPH'yi çağırmamı ister misin? Arkadaşın attığı tüm youtube linklerine baktım, bilgime bilgi kattım öyle diyeyim sana. Freeze breath ve Heat vision Hulk'a karşı işe ya-ra-mıyor, Endurance ve Regenerative powers videolarını izleseydin. Sadece o 2 videoyu izleseydin anlardın bunu Superman fanboyu, bu arada "ana" hesabına baktım, güzel ban yemişsin. Superman'i korumaktan mı acaba? (SPH )

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.