Bildirim
Hulu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rosentolz
Ben hulu'dan dizi film vs. izlemek istiyorum ama amerika dışından izlenmiyormuş. önerisi olan var mı?
Merhaba
Ben bir ara amerikan kanallarını izlemek için çok uğraştım ama uygun bir yöntem bulamadım maalesef.Ama hulu ve netflix'i türkiyede kullanmanın yolları mevcut.Eğer daha önce hulu kullanmadıysan önceden söyliyim izlediğin dizilerin güncel bölümlerini yada yeni çıkan filmleri bulamazsın.Ama çok geniş bir arşivi var her iki sağlayıcınında.Hulu'da nasıldı hatırlamıyorum ama netflix'de sadece kredi kartı numaranı vererek 1 haftalık denemek için kullanabiliyorsun.Daha doğrusu çok küçük bir miktar para çekiyor 1 hafta sonra geri yüklüyordu karta.Şimdi nasıl kullanıcağına gelirsek.Bilgisayar tablet veya telefondan dns değiştirerek kullanabilirsin.http://www.unblock-us.com/ bu siteye mail adresini yazarsan sana 1 haftalık dns veriyor ve çok hızlı.Bitince başka email adresi yazarak dns alabilirsin.Hulu ve Netflix'in aylık ödemesi olduğu için ve yeni bölümler olmadığı için torrent'a yönelmeni tavsiye ederim...
-
Tarayıcılar için eklentiler kullanabilirsiniz.
Firefox için Anonymox,
Chrome için Zenmate. -
bazı vpnler hulu ve netflixte banlanmış durumda. şu an purevpn çalışıyor onu önerebilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: Aramen
bazı vpnler hulu ve netflixte banlanmış durumda. şu an purevpn çalışıyor onu önerebilirim
purevpni baya duydum ya. nedir bu hocam biraz anlatır mısınız? -
quote:
Orijinalden alıntı: Rosentolz
quote:
Orijinalden alıntı: Aramen
bazı vpnler hulu ve netflixte banlanmış durumda. şu an purevpn çalışıyor onu önerebilirim
purevpni baya duydum ya. nedir bu hocam biraz anlatır mısınız?
benim purevpnde en sevdiğim özellikleri sıralayayım size
1. kullanıcı bilgilerinizi kaydedip birileriyle paylaşmadıkları sıkı bir politikaları var. avrupada bu yüzden ünlüymüş zaten
2. güvenlik önlemleri konusunda sayko derecede hassaslar. şifreleriniz vs. vpn açıkken çalınamaz
3. kullanımı kolay
4. HIZ. En önemlisi de bu sanırım, ben oyun açıkken vpn kullanmak zorundayım. dolayısıyla ping sorunu yaşamamam lazım. purevpnle ping sorunu yaşamadım hiç. kaç tane vpn eskittim purevpni ararken, hiç anlatmayayım :D
5. ucuz :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X