Şimdi Ara

HUMAN Olsam Bayan Veya Bay Mage Seçme Şansım Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• evet var.
    Human olursan mage için ideali bayan olanıdır çünkü başlangıç inti 70 dir ve eğer paper mage olacaksan extradan int e point basmana gerek kalmaz
  • evt
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2Late4Escape

evet var.
    Human olursan mage için ideali bayan olanıdır çünkü başlangıç inti 70 dir ve eğer paper mage olacaksan extradan int e point basmana gerek kalmaz

nasıl yani kadın mage ler ile erkeklerin her şeyi eşit sadece kadının int 20 fazlamı oluyo yoksa kadının 20 int yuksek 20mp az mı oluyo?
  • hayır mpler aynı kadın daha fazla int e sahip
  • quote:

Orjinalden alıntı: z.ı.n.d.ı.k.

hayır mpler aynı kadın daha fazla int e sahip

yaw bunu bilseydim kesin kadın olurdum off yawww
  • Arkadaslar kesin eminsiniz dimi ? Böyle bir şeyi seçme imkanımız var? Sonra bosa gitmesin 2000 CASH :) Sırf O Petler için Human Olucam :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaw gereksiz topic

• quote:

Orjinalden alıntı: tRoq

Arkadaslar kesin eminsiniz dimi ? Böyle bir şeyi seçme imkanımız var? Sonra bosa gitmesin 2000 CASH :) Sırf O Petler için Human Olucam :)

^^ ewt zaten chrı acarken görürsün orada bayan ve erkek kısmını
  • Teşekkür ederim arkadaşlar. Bi dahaki ay yeşil çayırlarda kızların içinde olacagım :p
  • quote:

Orjinalden alıntı: clericssss

yaw gereksiz topic

Senin gibilere uyuz oluyorum!

• quote:

Orjinalden alıntı: clericssss

yaw gereksiz topic

Gereksiz topice o kadar ban yazılmaz sadece 1 tane spam koyulur.

Orc magelerin sanıırım statları kadın mageler gibi, otomatik olarak kadın olma ihtimalin de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreaOfEffect -- 22 Haziran 2006; 20:12:30 >

• Ben şey düşündüm biraz saçma olabilir ama Hani Mykol da Profilimizde yazıyor ya ... Onu Bayan mı yapsam :=)
  • ewt bay weya baayn seçe bilin
  • bizim arkadaş oldu ben bişey seçmedim dedi direk kadın mage yapmış
  • bi sorsana profilinde kadınmı yazıyor? Acaba mykol daki kadınla alakası varmıdır yaw
  • eğer kadın olursan 70 int le başlar ve lwl atladığında 6 tane int e verirsin +8 paper kıyafeti giymek için gerisini full mp basarsın sonra piskopat bi hatun charın olur elinede bi lycaon olmassa +8 wizard tamam işte sonra bi ceset bi nova town zevkten dört köşe
  • Şahsen bende kadın mageyimmmmmövünmek gibi olmasın warrior gibi mageyimdir czde boulda oturrum geleni indirrim.

• hem bay hem bayan seçme şansın yok mu?
    quote:

Yukardakinin Aynısı :p
  • quote:

Orjinalden alıntı: metal__king

hem bay hem bayan seçme şansın yok mu?
    quote:

Yukardakinin Aynısı :p

ya zaten bizim yeşil cüceler onlardan bu arada kadının 20 int fazlası vardır erkekten erkeğin ise hp si kadının kinden 10 fazlaadır kimse demedi bunu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.