Şimdi Ara

HUMAX HM-9504HD İNCELEMESİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
4
Favori
51.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bendeki
    Firmware 1.01.16
    Yükleyici 3.2.1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada cihaz bugün bağlandı

• güncellemen lazım hocam fişten çikar tak günceller...
  • Bu cihazi wifi ile nasil internete baglariz

• ozan_26 kullanıcısına yanıt
    bilmeden yada bosa konusmak buna deniyor. size gore herhalde amerika'da henuz kesfedilmemis olmali. sanirim ya digiturkte calisiyorsunuz yada insanligin mars gittigi donemde tas devri seviyesinde yasiyorsunuz. showrooma gitmeden once acaba arabanin direksiyonu yuvarlak degilde kare mi, benzin depo kapagi aciliyor mu diye arastirmiyoruz..
  • kutay2455 kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar..
    Dsmart mega paket modülünü nerden ve kaça aldınız acaba? C+ mı modülünüz? Blue yu nasıl hediye verdiler? Ben de Dmsart alma arifesindeyim ama biraz önce Dreambox 800 SE uydu alıcımın modül girişi değil de kart girişi olduğunu farkettim dolayısıyla Dsmart uyumlu bana sağlam bir receiver lazım..Atlanta HD box var yan odada ama ondan da daha iyi bir cihaz biliyorsanız paylaşır mısınız?

Bu arada 10 aylık Dreambox 800 Se cihazımı da satmak zorunda kalacağım..İlgilenen varsa pm atabilir..

Teşekkürler
  • Mega paket modullu ilk satista pahali oluyor.. Sana tavsiyem en ucuzun paketi alip aktivasyo sirasinda mega paket yapmak istedginizi soyleyin uygun bir fiyat soyluyorlar genelde uzerine eklettrin.. Aksi halde aktivasyon sonrasina birakirsan bu isi uyelik sonlanana kadar yuksek fiyat cekiyorlar..
    Mega paket uyelerine blu ucretsiz hediye..
    Cihaz icin butcen ne kadar.. Atlantanin ci girisli android cihazi var ama pahali.. 450-500 arasi.. Hiremco var chipbox veya fx turbo hd, x3 turbo hd..bunlar uygun.. Ikinci elleri dahada uygun..

• ilkegin İ kullanıcısına yanıt
    yukarıdaki mesajınıda okudum dostum sana hak veriyorum..dijide maalesef ilgi alaka bu kadar..zorlsanda ittirsende sövsende yapabilecekleri bu..yayın açısından en iyi kutuları segacom oda paralı..diğer kutular yanında bizim bu kutu en ıyısı..maalesef durum bu..
  • kervana bende katildim cihazin goruntu kalitesi gayet guzel sadece hd kanallari acinca once ses sonra goruntu geliyo cok aceleci degilseniz hic bi sorun olusturmaz. fav kanal listesi olusturdum ordan daha kolay oluyor simdilik goze carpanlar bunlar. biseyler daha gorursem eklerim

uleynn

• Cihaz icin wifi alacagim tp link hangi modeli uyumlu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay2455 -- 20 Eylül 2014; 15:23:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

Cihaz icin wifi alacagim tp link hangi modeli uyumlu acaba

TP-Link değil ama ben bunu kullanıyorum, sorunsuz.

http://www.n11.com/dark-150mbit-wifi-kablosuz-kapsama-alani-arttirici-P22448149
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65

quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

Cihaz icin wifi alacagim tp link hangi modeli uyumlu acaba

TP-Link değil ama ben bunu kullanıyorum, sorunsuz.

http://www.n11.com/dark-150mbit-wifi-kablosuz-kapsama-alani-arttirici-P22448149

Tamam da hocam humax 9504 bundan nasil silyal alacak,,humaxda alici yokki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay2455 -- 21 Eylül 2014; 9:01:22 >

Kutudan çıkan Ethernet Kablo ile Humax ın Ethernet girişine bağlıyorsunuz. Cihaz Wi-Fi sinyali alıyor, ve kablo ile Humax a aktarıyor, o kadar.
  • Evet az once biraz arastirdim dedigin gibi bu cihaz ile humaxa baglanti saglariz.. Tesekkurler..

• Arkadaşlar bu cihazla youtube girdiğimizde, daha önce arama yaptığımız kelimeler ertesi gün kendiliğinden silinmiş oluyor. İzlediğimiz videoları favorilere ekleme seçeneği olmadığından her seferinde tekrar yazmak zorunda kalıyoruz, ki kumandadan kelime yazmak hiç pratik değil.

Yok mudur bunun çözümü?

• Peki ayar vs onlari nasil yapiyoruz.. Fise taktiktan sonra cihaz dger kablosuzdan sinyali nasil aliyor..

• Verdim siparisi bakalim nasil olacak..

Kullanım kılavuzunda detaylı olarak anlatıyor. Kablosuzu kabloluya çavirme seçeneği, (3. seçenekti sanırım). Olmazsa buradan çözeriz artık

Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65

Kullanım kılavuzunda detaylı olarak anlatıyor. Kablosuzu kabloluya çavirme seçeneği, (3. seçenekti sanırım). Olmazsa buradan çözeriz artık

Güle güle kullanın.

teşekkür ederim.. yapamazsam yardım talep ederim..
  • Wifi için tplink wa850re kullanıyorum. Memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.