Şimdi Ara

HUMAX HM-9504HD İNCELEMESİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
4
Favori
51.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ydn06

cihazın yeni yazılımı çıktı şu an yükleniyor.

yükleyici versiyonu : 3.2.1
    yüklenen versiyon: 13

Ne değişti ?
  • sanirim hd kanallar arasi dolasma 1 saniye falan azalmis gibime geldi. onceden yaklasik 2.5-3 saniyede kanal degistiriliyordu, su an sanki 1.5-2 saniye falan.

ancak guncellemeden sonra görüntü netleşmiş. kumlanma falan vardı o gitmiş hocam

hatta daha önce dt5103 kullanırken trt hd'nin logosunda kumlanma, tırtıklanma, çizgilenme falan vardı. humaxa gecince bu sorun dt5103'teki kadar olmasa da yine de devam etmisti. fakat son guncellemeden sonra az once baktigimda trt hd'nin logosu cok net gorunuyor. logoda ne bi kumlanma ne de cizgilenme var. logo dümdüz görünüyor hatta bunun konusu da vardı forumda:

http://forum.donanimhaber.com/m_73656783/mpage_2/f_/key_trt//tm.htm#87569117

herhalde görüntüde iyilestirme yapmislar. ama icerik olarak da elbet yenilik getirmislerdir. guncellemeyi inceleyen diger arkadaslarin gozunden kacmayacaktir diye dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

sanirim hd kanallar arasi dolasma 1 saniye falan azalmis gibime geldi. onceden yaklasik 2.5-3 saniyede kanal degistiriliyordu, su an sanki 1.5-2 saniye falan.

ancak guncellemeden sonra görüntü netleşmiş. kumlanma falan vardı o gitmiş hocam

hatta daha önce dt5103 kullanırken trt hd'nin logosunda kumlanma, tırtıklanma, çizgilenme falan vardı. humaxa gecince bu sorun dt5103'teki kadar olmasa da yine de devam etmisti. fakat son guncellemeden sonra az once baktigimda trt hd'nin logosu cok net gorunuyor. logoda ne bi kumlanma ne de cizgilenme var. logo dümdüz görünüyor hatta bunun konusu da vardı forumda:

http://forum.donanimhaber.com/m_73656783/mpage_2/f_/key_trt//tm.htm#87569117

herhalde görüntüde iyilestirme yapmislar. ama icerik olarak da elbet yenilik getirmislerdir. guncellemeyi inceleyen diger arkadaslarin gozunden kacmayacaktir diye dusunuyorum.

Bana da yukleniyor suan da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar 3.2.1 yuklenmıs yazılım uydudan otomatık yuklemıs sanırım ağ ıle bagladım yok dedı yazılım , uydudn yukluo demek guzelmıs .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 26 Ağustos 2014; 12:23:36 >
  • görüslerinizi bekliyoruz madem
  • Değişen bir şey var mı ki?
  • Bana kanal gecisleri biraz hizlanmis gibi geldi birde hafif kumlanma vardi yayinlarda bu gitmis gibi. Baska da bi degisiklik yok.

• yeni yazılımın yakında çıkacagını 2-3 gün önce duymustum daha yüklemedim ama bazı hataların düzeltilmesini beklıyorum pembe ekran hatası hdlerin daha da net göstermesi gibi..ayrıca bu cihaza fabrika ayarı atılmıyor atabilen varmı
  • Ben de az önce güncelledim 3.2.1 174,1,15 yaziyor siz 13 yazmissiniz bi fark var midir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: takkoni_3434

Ben de az önce güncelledim 3.2.1 174,1,15 yaziyor siz 13 yazmissiniz bi fark var midir acaba

Ben 13 yazmadim onu baska bi arkadas yazmis.

• Goruntude iyilesme var yeni yazilimdan sonra farkedenler varmi arkadaslar.

• bugün digitürküm baglanıyor aradılar ve kutu olarak bu markayı baglayın dedim .Bakalım nasıl olacak
    inşallah pişman olmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysertac

bugün digitürküm baglanıyor aradılar ve kutu olarak bu markayı baglayın dedim .Bakalım nasıl olacak
    inşallah pişman olmam.

Turksat uzerindenmi hocam eutelsat mi yoksa...

• Bende yukledim fakat ekran yinede mat.. hiremco x3 turbo hd ile d smart kanallari dahanet.ve aydinlik.. ntvspor hd digi kutu ile karanlik gosteriyor. Benim uyduyu takinca daha canli ve net goruntu aliuorum,,
    9504 de parlaklik vs ayari yok,.

• halilka kullanıcısına yanıt
    evet bunu ilk yüklemede fark etmistim. konuda mesajim var azicik kumlanma vardi, gitmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilka

quote:

bugün digitürküm baglanıyor aradılar ve kutu olarak bu markayı baglayın dedim .Bakalım nasıl olacak
    inşallah pişman olmam.

Hocam nedir o pek anlamadim ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halilka

quote:

inşallah pişman olmam.

Hocam nedir o pek anlamadim ?

yani hangi uydu uzerinden turksatmı kuruldumu hocam bi sorun varmı
  • Bu aksam kuracaklar ama turksat olmamasi lazim. Nerden anlasilir.
    Mediamark vkampanyasindan almistim

• quote:

Bu aksam kuracaklar ama turksat olmamasi lazim. Nerden anlasilir.
    Mediamark vkampanyasindan almistim

kagıtlarda yazar hocam yenı çanak mı kurcaklar...
  • evet yeni canak kuracaklar.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.