Şimdi Ara

Hun Slotu ile ilgili (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    wiz/bard kasin oraya gidin adamlarin ezik charlarini kesin adamlar resliceklermi kasicaklarmi onlarda şaşar
  • ÖNDER BENİ UNUTMADIN DEİL Mİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lobb

bi taktik vereyim 40 kadar
    wiz/bard kasin oraya gidin adamlarin ezik charlarini kesin adamlar resliceklermi kasicaklarmi onlarda şaşar

bence çok adice bi takdik aynısını sürekli sana yapsalar nolur . . .
  • quote:

1. Char Buraya 100Lvl Saglam vuran bi char - koymaniz lazim Speed cok onemli 40lvl sungsunglarin HP leri tam 115K civari
     Hun Slotu ile ilgili

2.Char da buraya konulcak 76-80 Fln koy wizard - bard olsun cok seri spawn oluyorlar koşma sorununu kaldirir ortadan
     Hun Slotu ile ilgili

saatlik 8K SP aliyorum Sadece sP ticketli

iki tane wiz bard 80 90 arası hangisinde daha iyi iş görür.Bana ikincis giib geliyor ama orada yeterince seri çıkarmı moblar(2 char birden kasıcak sonucta).

• quote:

Orijinalden alıntı: sub-zero

quote:

:D haklısın ama benim cözümüm bu

@CLYMOTOR

öyle diyorsunda hunlarda 70 fln ideal ama sungsunglarda değil 100 lazim tekatmasi lazim eger tek atamicaksan zaten 76-90 arasi gene iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lobb -- 14 Mart 2010; 0:16:39 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sub-zero

quote:

:D haklısın ama benim cözümüm bu

@CLYMOTOR

öyle diyorsunda hunlarda 70 fln ideal ama sungsunglarda değil 100 lazim tekatmasi lazim eger tek atamicaksan zaten 76-90 arasi gene iyi

Sormak istediğim tam olarak iki char birden kasacağı için yeterince spawn oluyorlarmı(Hunlar).İkinci bir wiz bard kasıyordum onuda belki 72 bırakırım hunlarda kasmam kesinleşirseNeyse saolasın cevapladığın için

• Bak şimdi 1slota 1char koyucan orda 2 slot war 1char hunlara 1 chari sungsunglara koyucan 3gen taktigini uygulayacan charlar birbirini görmücekler
  • Server ın Apollo Olmasa Sölerdimn Hunlardaki Uzun Zamandır Kullandığımız Slotu Ancak Sende Unidesin zaten Ne olacak :) 85 wizz bard varsa elinde Sung Sung ları önerrim ama gördüğümde orda 90+ bi wizz vardı.Ancak Başka hun slotları var ks atarak alabilirsin belki öğrenmek istersen pm atman yeterli :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeryen

ÖNDER BENİ UNUTMADIN DEİL Mİ

Seni unutmak mümkün mü
  • quote:

Bak şimdi 1slota 1char koyucan orda 2 slot war 1char hunlara 1 chari sungsunglara koyucan 3gen taktigini uygulayacan charlar birbirini görmücekler

Peki slot güvenlimi.Yoksa birinimi dikmek lazım adamların başına
  • quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

Bak şimdi 1slota 1char koyucan orda 2 slot war 1char hunlara 1 chari sungsunglara koyucan 3gen taktigini uygulayacan charlar birbirini görmücekler

güvenli slot ama arada bazen pk cilar gelip yatirio seni sbotta chari reslemeye geliyor artik oyle ozellik oldu
  • Yukarıda resmi olan Hun slotunda sadece silver pre ile her gün 7/24 kassam, benim levelim ve parti level ortalaması güzel olsa günde kaç k sp kasarım? Arada char ölürse kasan charın cleric 10 lv olduğu için sbot res atar ve dc yersem kendiliğinden girer, partiyi kurar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

güvenli slot ama arada bazen pk cilar gelip yatirio seni sbotta chari reslemeye geliyor artik oyle ozellik oldu

Moblar saldırmıyorsa soru yok diğerini hallederiz bir şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: husoman

Yukarıda resmi olan Hun slotunda sadece silver pre ile her gün 7/24 kassam, benim levelim ve parti level ortalaması güzel olsa günde kaç k sp kasarım? Arada char ölürse kasan charın cleric 10 lv olduğu için sbot res atar ve dc yersem kendiliğinden girer, partiyi kurar.

KM/H=1K
  • Sadece 1K mı?
  • Saatlik 1K ticketsiz 1.5 fln
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.