Şimdi Ara

Hun Slotu ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın hun slotlarına geçmeyi düşünüyorumda, sp ch karakter kasıyorum önerebileceğiniz hun slotlar var mı ?

bide aklıma takılan, onglar mı daha iyi hunlar mı . . Normalde hunlarda 32 levele kadar kalabiliyorlar dlevel için ideal diye düşünüyorum.. Sp konusunda nasıl acaba

önerenler resim üzerinde çizim yaparsa sevinirim.

• 1. Char Buraya 100Lvl Saglam vuran bi char - koymaniz lazim Speed cok onemli 40lvl sungsunglarin HP leri tam 115K civari
     Hun Slotu ile ilgili

2.Char da buraya konulcak 76-80 Fln koy wizard - bard olsun cok seri spawn oluyorlar koşma sorununu kaldirir ortadan
     Hun Slotu ile ilgili

saatlik 8K SP aliyorum Sadece sP ticketli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lobb -- 12 Mart 2010; 21:57:34 >

• Ben Charlar Girdikçe Sunsunglarda Kasıyorum Sunsung Slotları İyi Geliyor Bana.
  • ilhanların ptsinden ayrılacağım yarın elimdede 85 level wizard bard var skilleride pek iyi değil, sanırım iş görmez orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

ilhanların ptsinden ayrılacağım yarın elimdede 85 level wizard bard var skilleride pek iyi değil, sanırım iş görmez orda

sadece hun tarafindada kasabilirsin ama orda saaatlik ticketle 3k max alirsin
  • peki ya 9 gap la kassak sürekli nachalları bulmamız kaç gün sürer !

Edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So_CLose84 -- 12 Mart 2010; 22:43:37 >
  • quote:

ilhanların ptsinden ayrılacağım yarın elimdede 85 level wizard bard var skilleride pek iyi değil, sanırım iş görmez orda

ayrıl ayrıl bana yer lazım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Alt Ağ ile ilgili
    2 yıl önce açıldı
    Kayıp Kütüphaneci ile ilgili
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe

quote:

ayrıl ayrıl bana yer lazım :D

Yok sana yer mer
  • Ne derseniz diyin ama şu oyunda sp farm yapmak isterseniz onglardan başkası yalnmış onu anladım.Hem aşırı seri hem bir pt mobu diğer pt moblarına göre daha fazla sp veriyo hem de 1-15 lvl arası ezik adam bulabiliyosunz ki bu da sp puanının size gelişi yönünden çok faydalı bişe."Neden bu kadar eminsin?" sorularına gelince ise oyundaki tüm mobları denedik desem? Hangisi hangisine göre daha fazla avantajlı-dezavantajlı.Benden buraya yazması ona göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aazam -- 13 Mart 2010; 13:07:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: So_CLose84

peki ya 9 gap la kassak sürekli nachalları bulmamız kaç gün sürer !

Edit imla

1 aya yakın dır derim
  • bence hun slotları onglardan saha seri.
  • 2 charla kastıktan sonra her mob iyidir bana göre hun ong sunsung farketmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xapheon

2 charla kastıktan sonra her mob iyidir bana göre hun ong sunsung farketmez.

Bende hunlarda iki charla kasmayı düşünüyorum ama iyi bir slot lazım2 charı birden kaldırabilecek bir yer
  • quote:

85 wizardın varsa en iyi onglar ama level düşürme sorunu var. saatlik 3k bence gayet iyi arkadaşın dedi yerede bakabilirsin günde 50 k yaparki ayda en az 1.5m spin olur 1 ay 10 gnüde bitirirsin işi tabi 1 kuruş harcamadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

Bende hunlarda iki charla kasmayı düşünüyorum ama iyi bir slot lazım2 charı birden kaldırabilecek bir yer

Hangi server apollo mu

• quote:

quote:

quote:

Hangi server apollo mu

Evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZGSRĞL -- 13 Mart 2010; 14:29:02 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi server apollo mu

Evetİmzadan anlaşılmıyormu

Bede geliyim olır mı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi server apollo mu

Bede geliyim olır mı

Olur yalnız 1 hafta sonra ancak başlayabilirim.Hazırlıklar ancak biter

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi server apollo mu

Bede geliyim olır mı

Olur yalnız 1 hafta sonra ancak başlayabilirim.Hazırlıklar ancak biter

1 tane wizardda ben açarım 85 level mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: Lobb

1. Char Buraya 100Lvl Saglam vuran bi char - koymaniz lazim Speed cok onemli 40lvl sungsunglarin HP leri tam 115K civari
     Hun Slotu ile ilgili

2.Char da buraya konulcak 76-80 Fln koy wizard - bard olsun cok seri spawn oluyorlar koşma sorununu kaldirir ortadan
     Hun Slotu ile ilgili

saatlik 8K SP aliyorum Sadece sP ticketli

uzun bi ks savaşı yaptıktan sonra o slotu kapmam lazım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.