Şimdi Ara

Kayıp Kütüphaneci ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
6
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://library.lol/main/1C19202CA514D7F2774AABC511480C74

Lütfen bu linkteki rarı indirin ve pdfleri okuyun, adamın nasıl bir cevher olduğunu o zaman anlarsınız . Bu pdfler yalnızca soru kodlarıyla ilgili ama eminim ki bunları okuduktan sonra adamın tüm pdflerini okuyacaksınız 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kayıp Kütüphaneci: Gizem ve Macera

"Kayıp Kütüphaneci", kayıp bir kütüphanenin gizemini çözmeye çalışan genç bir adam olan Theo Bell'in heyecan verici macerasını konu alan bir romandır.

Theo, kayıp kütüphanecinin ölümünden sonra miras olarak kalan gizemli bir günlüğe rastlar. Günlük, bir zamanlar gizli bir kardeşlik tarafından korunan değerli bir kitabın ipuçlarını içerir.

Kitabı bulma arayışına giren Theo, tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Antik kitaplar, gizli topluluklar ve çözülmemiş cinayetlerle dolu bir dünyaya adım atar.

"Kayıp Kütüphaneci", macera, gizem ve tarihin büyüleyici bir karışımını sunar. Kitapseverler, bilmeceleri çözmeyi sevenler ve tarihi maceraların tadını çıkaranlar için mükemmel bir seçimdir.

Romandan tam metin olarak yararlanmak için çevrimiçi olarak "Kayıp Kütüphaneci pdf" aramasını yapabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İlla afilli başlıklar koymak gerekiyor sanırım birilerinin konuya girmesi için..

• laplasyen kullanıcısına yanıt

Boşver hocam sen oku şu pdfleri gerçekten insanların gözü açılsın biraz

• Bu nedir?

• tamam eyvallah da bu kodları bilmekdikten ve database'e erişim olmadıktan sonra bir önemi yok.

• probiyotikcorba P kullanıcısına yanıt

Zaten o yüzden cevher diyorum

• son paylaşımlarının hepsini okudum özellikle soru kodu kısmı baya ilgi çekici bununla ilgili bir paylaşımda bulunsa etkili olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Attiginiz pdfleri okudum sanki bir mat ogretmeni veya en azindan mattan anlayan birine benziyor bu yazilarinda. Daha sonra libgendeki bazi yazilarina baktim iste cakmalarim vs cok basit uslupla yazilmis seyler. Anlam veremedim gercek kimligini bilen var mi forumda

• Mat öğretmeniyse bile sıradan biri değil, olay kitap pdflerinde değil aslında özellikle bir pdf vardı soru cevap gibi bir şey bulursam atacağım buraya, adam özel dc sınıfı falan açtığını söylüyor, isim soyisim falan alıyormuş girmeden önce ve kendisi eğitiyormuş oraya aldıklarını, bahsettiğim soru kodlarıyla hazırladığı testleri falan veriyormuş.

• tr1lib.org
    Sıkça Sorulan Sorular (Soru Kodları-Youtube, Yurtdışında Lise-Üniversite) | Nils Yen Shoemaker | download
    https://tr1lib.org/book/5404542/2a317c?id=5404542&secret=2a317c

Bu pdf de olayları anlamanıza yardımcı olacaktir

• guantanamo hapishanesinde diye biliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adamın hakkını veremedik şuan da kendi öğrencilerini burslu bir şekilde yurtdışına göndermekle meşgul diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonmacındakaleyegecenadam

adamın hakkını veremedik şuan da kendi öğrencilerini burslu bir şekilde yurtdışına göndermekle meşgul diye biliyorum.

ahahaahaha aynen aynen. hatta hepsini ev ve araba da almış . Millet unuttu seni kütüphaneci. gelip burada saçma sapan yalanlar uydurup kendini daha rezil etme. umrunda da değilsin kimsenin. konuştuğun lafın yüzde 1'ini icraate geçiremedin bile. bir de 3-5 çocuk kadar egonu tatmin eder diye, yapma gözünü seveyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.