Arkadaşlar bugün ilk imza için başvuruda bulundum. 10 gün sonra gel al kartı dediler.
ancakkafama takılan sorular var.
1. : bu kart maestro logolu . ama bütün gördüğüm kartlar visa logolu. ben bu kartı en basitinden burger king,migros,kipa veya herhangi bi kart geçen yerde kullanabilecekmiyim?
2. : bu kart ile internetten alışveriş olanağım varmı?
şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.. daha soru eklenecektir
iyi geceler.
Evet kart geçen yerlerde alışveriş yapabilirsin. Eğer internet hesabın havale yapabilmene olanak sağlıyorsa havale ile yapabilirsin, normal kredi kartı gibi kullanamazsın.
Normal bankamatik kartı için bunlar geçerli, senin kartında aynı şekildedir muhtemelen.
quote:
Orijinalden alıntı: Numan
Evet kart geçen yerlerde alışveriş yapabilirsin. Eğer internet hesabın havale yapabilmene olanak sağlıyorsa havale ile yapabilirsin, normal kredi kartı gibi kullanamazsın.
Normal bankamatik kartı için bunlar geçerli, senin kartında aynı şekildedir muhtemelen.
internetten alışverişi boşverelim...
mutlaka kart geçen heryerde kullanabilirim değilmi?
yok visa yok mastercard yok maestro logolu falan diye bakmazlar?
Dünyanın bir ucuna gittiğinde orada visa logosu görürsen işte o an senin mastercard ın yada maestro kartın işlemez diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin arkadaşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: rds
Dünyanın bir ucuna gittiğinde orada visa logosu görürsen işte o an senin mastercard ın yada maestro kartın işlemez diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin arkadaşlar.
dünyanın bir ucundan değilde Türkiye sınırları içinden bahsediyorum
bendeki BANKAMATİK(kredi kartı değil) kartının alışverişte kullanılıp kullanılamayacağını nerden anlayabilirim herhangi bir mağazada?
bendeki BANKAMATİK(kredi kartı değil) kartının alışverişte kullanılıp kullanılamayacağını nerden anlayabilirim herhangi bir mağazada?
ve ne tür yerlerde alışveriş için geçerlidir bu kart?
quote:
Orijinalden alıntı: Ultio
Stickerler var maestro visa vb. Ordan anlayabilirsin
Hertürlü alışveriş için kullanabilirsin maestro geçen
Stickerler var maestro visa vb. Ordan anlayabilirsin
Hertürlü alışveriş için kullanabilirsin maestro geçen
kesicem şimdi bi tarafını caner ha olm maestro yaygınmıdır? işlek yerlerde geçermi?
Bende kullandım o karttan reşit değilken Kart geçen her yerden alışveriş yapabiliyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: MiIan
Bende kullandım o karttan reşit değilken Kart geçen her yerden alışveriş yapabiliyorsun
saolasın hocam cevap veren herkeze sonsuz teşekkürler
beyler bir şey sorcam bu hesap sayesinde ben şimdi google adsense ödemeleri için bana banka hesap no lazım bu hesabın no sunu verip bu ilk imza hesabına eft olarak para yatırılırmı?
quote:
Orijinalden alıntı: iqoo41
beyler bir şey sorcam bu hesap sayesinde ben şimdi google adsense ödemeleri için bana banka hesap no lazım bu hesabın no sunu verip bu ilk imza hesabına eft olarak para yatırılırmı?
Mantıken baktığında yatırılabilir.
öğrendim eft alan varmış beyler ama sanırım eft yapan yok :D :D
Bende açıcam ama ücret falan alıyolarmı ki bilen varmı birde bankaya gittiğim zaman neler isticek benden?
merhaba arkadaşlar
bn bu kartı qecen hafta aldım kndımın bırıkmış bır mıktar param war bu parayı hesabıma yatırmak istiyorum bankamatıke qııtım nasıl olacaqını bulamadım bankamatıkten yapılıyor mu yoqsa bankanın bınasına mı qıtmm lzm sımdıden vwp larınız ıcın tskrlllrrr..
quote:
Orijinalden alıntı: PoZiGaMeR
öğrendim eft alan varmış beyler ama sanırım eft yapan yok :D :D
Bende açıcam ama ücret falan alıyolarmı ki bilen varmı birde bankaya gittiğim zaman neler isticek benden?
Velini isteyecekler..
Hiçbirşey istemiyorlar velinizin kimliği sizin kimliğiniz ve veliğiniz gidin haçtırın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme